Rebelové

1.1K 71 16
                                    

„Crrrr" ten odporný budík zase zvoní. Vyhrabu se ven z postele a kouknu se do zrcadla. „Sophie ty zase vypadáš" zamumlám směrem k sobě. „Thomasi okamžitě vylez z té postele" slyším jak mamka řve na mého bratra. Ve skříni si vezmu oblečení a jdu do své obrovské koupelny. Obleču si legíny a tílko. Učešu své dlouhé vlasy a dám si je do vysokého culíku. Své modré oči po tátovi obtáhnu tužkou na oči a nanesu řasenku. Potom už jdu dolů do kuchyně kde sedí táta. „Dobré ráno Sophie" řekl. „Dobré" zamumlám. „Sophi mohla by si svého bratra naučit vstávat na budík?" otáže se mě mamka. „Jasně mami." usměju se na ní. „Lucasi Roberte Hemmingsi to byla snídaně pro tvého syna" křičela mamka se smíchem na tátu. Ano můj táta je Luke Hemmings. Mám dva bráchy. Jeden se jmenuje Thomas a je to moje dvojče a druhý se jmenuje Connor a je mu dvanáct. „Mami kde je Conny?" zeptala jsem se. „Je mu špatně,zůstane doma" řekla máma. „Ty teda vypadáš" pronesla jsem směrem k Thomasovi,který se dohrabal do kuchyně. Po domě se rozezní zvonek. „To bude Caty" řekla jsem a běžela otevřít. „Cataleyo Mendes,kde si koupila to triko" řeknu jí hned potom co jí obejmu. „V Primarku" řekne a zasměje se. Cataleya Mendes je moje nejlepší kamarádka. Je jí patnáct. Aby jste se v tom vyznali je dcera Shawna Mendese a tety Niky. Popravdě mám hodně tet,které nejsou doopravdy mé tety. „Tak jdeme?" zeptá se Caty. „Jo jen si dojdu pro kabelku." řekla jsem. „Ahoj teto Lí" pozdravila Caty mojí mamku. „Ahoj Cat,jak se mám mamka?" zeptala se máma,ale to jsem už byla u sebe v pokoji a brala si kabelku. „Tak můžeme" řekla jsem. „Tak ahoj rodičové" řekla jsem. „Počkejte,jdu s váma" řekl Thom.
Společně jsme se vydali do školy. „Lásko ty na mě ani nepočkáš?" ozvalo se za náma. „A jééje Irwin nás zase dohnal" zamumlal můj bratr. „Ahoj Chrisi" řekla jsem a políbila ho. „Asi umřu na cukrovku" zamumlala Caty. „Mendes" řekli jsme s Chrisem naráz. „Jste tak sladcí" zamumlal se smíchem bratr. „Haha" zamumlala jsem. „Hemmingsi neštvi" řekl Chris. Chris mě popadl za ruku a šli jsme ke škole. „Hale kde je Hood?" zeptala se z ničeho nic Caty. „Copak snad ti nechybí" zasmála jsem se. „Bych seděla ve škole sama" řekla vážně. „Určitě zase zaspal" řekla jsem. „Kde vlastně máte bratra?" zeptal se Chris. „Bylo mu špatně." řekl Thomas. „Hale Mendes neměla si odvést brášku do školky?" zeptala jsem se. „Já jsem zdrhla,táta ho tam odvede" řekla Caty. „Hale nafoukanci jdou zase do školy pohromadě" řekla jedna z našich spolužaček. „Chrisi jak s ní můžeš chodit?" zeptala se Chrise. „Marie dej si pohov" řekla Caty. „Mendes si zase dovoluje?" otázala se s úšklebkeme Marie. „Na tohle nemám" řekla jsem a rozešla se do školy. Ze skřínky jsem si vyndala učebnice a vydala se na první hodinu. CHodím na zpěv,Thom na kytaru a Chris na bubny. Ano byl to nápad strejdy Ashe že Chris bude chodit na bubny. No alespoň pak můžu obdivovat jeho ruce. Ježiš co to melu. „Ahoj Soph" pozdravila mě má spolužačka se kterou mám zpěv. „Jsem zde" řekla Caty. I když chodí o rok níž zpěv máme spolu. Zazvonilo na hodinu a do třídy přišla učitelka. „Takže holky,dneska by jsme se zazpívali písničky buď Amnesia nebo Show you." řekla. „Děláte si srandu že jo?" vkřikly jsme s Caty nastejno. „Děvčata uklidněte se" pronesla učitelka. „Odmítám to zpívat" řekla jsem. „Slečno Hemmings dnes jste po škole. „A vy slečno Mendes zazpíváte si?" zeptala se Caty. „Ne,asi to má být provokece." řekla. „Dobře jste obě po škole a asi zavolám vašim rodičům,tohle není poprvé" řekla. Vytáhla jsem mobil z kabelky a dala si nohy na lavici. „Slečno Hemmings okamžitě na chodbu a slečna Mendes hned za ní." řekla učitelka div se z ní nekouřilo. „Stejně víte že zpívat umíme" zasmála jsem se a odešla na chodbu. „Táta bude naštvanej" řekla Caty. „Jedna poznámka nás nezabije" řekla jsem. „Ne on bude naštvaný že jsem nechtěla zpívat jeho písničku." řekla. „Svedeš to na Amesii" řekla jsem. „Mám chuť zpívat" řekla Caty. „Amnesii?" zeptala jsem se. „Jo" řekla. „
And forget about the stupid litlle things..
Like the way to listening teacheeeeeers" začali jsme zpívat naráz. „Mendes, Hemmings okamžitě do ředitelny." zařvala ta učitelka. „ And the fucking I never can escape, cause we are rebels at all!" pokračovaly jsme. Učitekla ná popadla a táhle do ředitelny.
„Slečno Hemmings" řekla sekretářka. „Slečno Mendes" řekla i Caty. Sedli jsme si na gaučík a čekaly. Najednou se do ředitelny přiřítil Chris. „Co si provedl ty?" zeptala jsem se a obejmula ho. On si sedl na gauč a já jemu na klín. „Nebubnoval jsem podle představ" řekl.
„Sophie Emily Hemmings já tě přetrhnu" řval na mě táta. Stále jsem seděla Chrisovi na klíně a táta na mě řval. „Jo a Caty a Chrisi,vždycky jsem ti rodičům neřekl,ale dnes už jim to budu muset říct." řekl táta. „Tati nepřehánej" řekla jsem. „Sophie mlč!" okřikl mě. „Hraješ si na vzorňáka,ale v mém věku si šel s každou,mámu si dostal do blázince tak mi prosím nenadávej" řekla jsem a vyběhla z ředitelny. Chris byl hned za mnou. „Páni" pronesl když jsem se zastavila. „Já mu to nechtěla říct" rozbrečela jsem se. „Sophi?" ozval se za mnou táta. „Ano?" zeptala jsem se a setřela slzy. „Promiň" řekl. „Proč se mi omlouváš ty?" zepta jsem se. „Byl jsem na tebe hnusný" řekl. „Ne nebyl" řekla jsem. „Promiň já za to co jsem řekla" usmala jsem se na něj. Táta mě objal. „Vy jste teda rebelové" řekl táta. „Největší" řekla jsem. „Tak pojedeme domů?" zeptal se táta. „Jasně" řekli jsme všichni tři najednou.
Seděli jsme v autě. Já a Chris vzadu a Caty seděla vedle mého táty vepředu. „Co vy nevymyslíte" zasmál se táta. „Rebelové největší" zasmála se Cat. „Snažte se přiště chovat líp" řekl nakonec. „Jasně tati" řekla jsem a víc jsem se přitulila k Chrisovi. „Doufám že si ještě panna" řekl táta. „Tati!?" vypískla jsem nechápavě. Caty se snažila nesmát. Bylo vtipné jí pozorovat. Táta se začal smát. „Nebylo mámě náhodou šestnáct,když jsme se s Thomem narodili?" zeptala jsem se se smíchem. Teď už to Caty nevydržela a začala se smát. „Cataleyo Mendes ty se nesměj kdyby se Nika se Shawnem na svatbě mých a Chrisových rodičů totalně neožrali,nejseš tady." řekla jsem.Táta zrudnul a zakuckal se. „Dobře nic neříkám." pronesl.

Ahoj milované osoby♥ Tak jsme to nevydržela a musela jsem vám ten díl hodit:) Jen prosím nebuďte zklamní že další díl bude až v úterý:(( Všechny vás miluju♥ Děkuju za ty krásně komenty:33 Děkuju Stefanii (Pétě), která se tu snad brzo objeví:D♥ Všechny vás lavuju:3

My Life with Famous Fam-ilyKde žijí příběhy. Začni objevovat