Dobré zprávy.

489 42 17
                                    

Byly jsem na dortu?" zeptala jsem se. „Ano Sophi, jak si to pamatuješ?" zeptala se.

Pamatuji si to." řekla jsem. „Ale Sophi to je naprosto skvělé." objala mě vesele Caty. „Jenže si nepamatuju Chrise." řekla jsem. „Vzpomeneš si na něj uvidíš. Jste spřízněné duše, už od narození." zářivě se na mě usmála. „Jak na tom je?" zeptala jsem se. „Je v komatu." řekla Cat. „A probere se?" zeptala jsem se zvědavě. „Jo..Sophi to nikdo neví." řekla a začala brečet. „Co by jsem dělali bez naší svalnaté gorily?" zeptala jsem se. „Sophi ty si to pamatuješ?"

Dneska je tak krásně" řekla mi moje nejlepší kamarádka ležíce a opalujíce se na sluničku. „Ano je konečně nebudu jak sýr." zasmála jsem se. „Těším se až se skříně vytáhnu crop topy." usmála se Cat. Já se ba ní otočila a zakřenila jsme se do slunička. „Kraťasy s vysokým pasem jsou mé." zasmála jsem se. „Moje oblíbené" usmála se Cat. „Cat já si nedokážu představit že by rodiče nebyli slavní." řekla jsem. „Jo to si taky nedovedu představit" řekla Caty. „Kde máme naše chlapáky?" zasmála jsem se. „Prý příjdou." zasmála se Cat.

„Ahoj Chrisi" zakřenila jsem se. „Ahoj Soph." usmál se a já pohlédla na jeho vypracovené břicho. „Caty ten Chris je strašně svalnatá gorila." řekla jsem jí. „Hale já to slyšel." ohnal se. „Taky tě miluju." řekla jsem a pak jsem se zarazila. Právě jsem řekla nejlepšímu kámošovi že ho miluju. Sophie vzpamatuj se. „Miluju tě." řekl a rozvázap mi podprsenku od plavek. „Tohle si vypiješ Irwine." štěkla jsem. „Hezký kozy." řekl uplně v klidu.

„Já si to pamatuju." řekla jsem s širokým úsměvem. „Sophie" vypískne radostně Caty. „To jste spolu ještě nechodili a on ti přece řekl že máš hezky kozy." zasmála se Cat. „Ano já vím Cat." odpovím jí stručně.

*O pár dní pozděj.*

Sedím na pokoji a hraju si se svým mobilem. Projíždím tam všechny ty fotky. Takovych vzpomínek a já si je nepamatuju.

Je to strašné. Od té doby co nejsem napojená dvacetčtyři hodin deně na kapačky, chodím za Chrisem. Vždycky tam sedím a něco povidám. Vyprávím mu spíš o našem dětství, protože to co bylo nedávno si nepamatuji.

Už se tu celkem nudím. Už jsem přečetla celý Hledání Aljašky. Tak tady jen ležím a koukám do stropu.

„Čau Chcíplotino." pozdravila mě má milovaná kamarádky. „Ahoj Caty" pozdravila jsem jí. „Jak se máš?" zeptala se. „Ale jo jde to, jen se strašně nudím." řekla jsem. „Měli by tě brzo pustit." usmála se na mě. „Jo snad jo." řekla jsem s úsměve. „Pojď se porojít, ať tu jenom neležíš." řekla. Já jsem tedy vylezla z postele a obula si bačkory. „Sestři vezmu jí ven." řekla Caty sestře. „Dobře, ale ať je do dvou hodin zpátky." řekla sestřička a mile se na nás usmála.

Vyšly jsem ven z oddělení a jely výtahem někam dolů.

,,Zvu tě na dorta." usmála se na mě Cat. ,,Tak díky Sis." objala jsem jí. Procházeli jsme nemocnicí. Všude bylo hodně lidí a doktorů. ,,Chtěla bych už domů." řekla jsem smutně. ,,snad už tě brzo pustí." řekla Caty. ,,Jenže co Chris? ona se stále neprobral." řekla jsem a z oka mi vytekla neposlušná slza. Hřbetem ruky jsem jí setřela. Cat se zastavila a pevně mě objala. ,, On se probere uvidíš." řekla Cat. ,,Už je to dlouho Caty." řekla jsem zoufale. ,,Vždyť víš že Chris je velkej bojovník." řekla a usmála se. ,,Cat tohle je hodně vážný." řekla jsem zoufale. ,,Není, ale nic s čím by se Chris nepral." řekla Cat. ,,Cat já ti teda budu věřit a budu věřit v Chrise." řekla jsem. ,,Tak je to správné." řekla Cat.

,,Co si dáš?" zeptala se mě Cat, když jsme stály v nemocničním bufetu. ,,Ten ovocný dort je hezký." řekla jsem. ,,Dobrý den my si dáme dvakrát ten ovocný dort." řekla Caty. ,,Ano hned to bude." usmála se na nás holka co mohla být tak stejně stará jako my. Možná no trošku starší. ,,Nejste vy náhodou Caty Mendes a Sophie Hemmings?" zeptala se nás. ,,Ano, to jsme." řekla Caty za nás obě. ,,Hezky zpíváte." řekla. ,,Ty si slyšela naše covery?" zeptala jsem se překvapeně. ,,Jo, řekla bych menší propagace od 5SOS." zasmála se. ,,Já toho tátu přetrhnu. Říkala jsem že to nemají propagovat. Zase neposlechl." zasmála jsem se. ,,Vážně zpíváte moc hezky." řekla. ,,Tak děkujeme." řekly jsme naráz. ,,Jsem ráda že si se probrala."řekla a usmála se. Já jsem jen kývla. ,,A co Chris? V novinách je z toho celkem bordel. Noviny jsou toho plný. Titulek: Syn Ashtona Irwina (5SOS) a Adele Irwin se stále neprobral. Je to hodně vážné? Je to už hodně otravný." řekla. ,,Chris stále to samé." řekla jsem smutně. ,,Ježiš..to je mi líto. Na jakém si pokoji, že bych se stavila a jinak jsem Emily." řekla. ,,Na pokoji 335, Emily stejně jako já druhým jménem." řekla jsem a zasmála jsem se. ,,Tak já se stavim a tady máte ty dorty." řekla. ,,Caty vzala dorty a šly jsme si sednout ke stolu.

,,Neviděl jste někdo slečnu Hemmings se slečnou Mendes?" slyšla jsem naléhavý hlas nějaké sestřičky. ,,Tady jsme" ozvala se Caty. ,,Slečny, mám pro vás dobré zprávy." řekla sestřička. Ano?" zeptala jsem se a Caty mě chytla za ruku. ,,Pan Irwin se probral." řekla.





Hááj moji milovaní čtenáři:))

Není to nejdelší, ale alespoň jsem se k něčemu dokopala.

Názory do komentu:))

TAk zase haaaj.

My Life with Famous Fam-ilyWhere stories live. Discover now