Koncerten del 2

130 8 6
                                    

{Jessies synsvinkel}

One Direction løb ind på scenen, og så begyndte alle at skrige (self), man skulle tro de mistede deres stemmer så højt som de skreg. Der var også mange der begyndte at græde. Jeg stod som en af de forreste, ved ikke om jeg har sagt det, men det gjorde jeg.

Vi var nået til "Steal My Girl" da Niall kom hen og satte sig på kanten af scenen, lige udfor der hvor jeg stod. Vi begyndte at skrige helt vildt (os som lige der i nærheden). Jeg rakte ham min mobil, han tog i mod den, og begyndte at filme. Da han havde gået rundt og filmet med den i 5 min, gav han den tilbage til mig. Da jeg havde fået den tilbage, havde han skrevet sit mobil nummer ind på, og havde givet ham selv navnet: "Niall den lækre". Jeg stod og små grinte da jeg læste det. Jeg kiggede igen op fra min mobil, og så stod Niall der, jeg kiggede op på ham, og så så jeg at han blinkede til mig. Jeg tænkte bare det her er umuligt, Niall James Horan, vil ikke have en ynkelig lille teenage pige som mig... Det er simpel hen UMULIGT!!!

*

Koncerten var lige netop slut, så nu skulle jeg til MEET & GREET.

Der var mange mennesker der stod i kø, da jeg var en af de sidste der gik, både fordi at jeg stod helt forrest, og også fordi, at hvis drengene nu kom ud igen. Jeg stillede mig i køen. Da jeg havde stået i køen i ca. 40 min. blev det endelig min tur. Jeg var den sidste der skulle ind til dem, så jeg tror de var ret trætte.

Da jeg kom ind, var Niall den første jeg så, han kom hurtigt hen og krammede mig, jeg var selv lidt overrasket. Drengene kigge også meget mærkeligt på os. Da vi trak os fra hinanden, fik jeg et hurtigt/ lille kram af Louis, Liam, Harry og til sidst Zayn.

Først spurgte Harry om hvad jeg synes om koncerten. Jeg sagde selvfølgelig, at jeg synes koncerten var MEGA god, for det var den. Jeg sagde også at jeg skulle til koncert med dem igen i overmorgen. De nikkede bare forstående, jeg kunne se på dem, at de gerne ville vide om mig og Niall kendte hinanden, og hvor vi så kendte hinanden fra.

Til sidst kunne de ikke holde det ud længere, så Louis spurgte, hvor Niall og jeg kendte hinanden fra. Niall og jeg kiggede hurtigt på hinanden, og så startede jeg ellers. Jeg fortalte dem at Niall og jeg faktisk ikke kendte hinanden, men at han kom hen og satte sig ned foran mig, og han filmede lidt med min mobil. Jeg fortalte ikke først at jeg havde fået hans mobil nummer, da det kunne vente, hvis han ikke sagde det, eller at de spurgte om det.

Men så spurgte Zayn, så Niall om hvorfor at han så krammede mig, da det virkede lidt mærkeligt, bare at storme hen og kramme en fan, som bare havde lånt ens mobil ud til ham (Altså fanens mobil) og at han ikke rigtig havde nogen kontakt med mig.

Og så sagde Niall at han også havde skrevet hans mobil nummer ind på min mobil, og at vi havde "Øjne-flirtet" Og så begyndte vi (Niall og jeg) at rødme, og de andre drenge begyndte bare at grine helt vildt, jeg synes bestemt ikke det var sjovt, og man kunne også godt se på Niall at han heller ikke synes det var særlig sjovt.

*

Jeg havde fået lov til at være sammen med drengene lidt længere tid end de andre der var til MEET & GREET. Eller faktisk havde jeg allerede været der i 1 hel time. Vi havde det rigtig sjovt, og jeg havde lært drengene meget bedre at kende, jeg havde også fået alle deres mobil numre.

"Jeg må nok også snart til at hjem til mit hotel" Sagde jeg til drengene, de begyndte at brokke sig lidt, men jeg svarede dem bare: "Drenge kl. er 01;23, og i skal også til og i seng" Det gik lige så langsomt op for dem, men de havde jo også fået lidt at drikke, faktisk lidt meget, jeg havde ikke fået lige så meget som dem. Jeg tog en taxa hjem til hotellet, og lagde mig til at sove med det samme. Altså efter jeg havde fået mit tøj af, og vasket mig makeup af.

{Næste morgen}

Jeg vågnede stille op ved solen skinnede mig lige ind i øjnene. Jeg gik ud på badeværelset og gik i bad.

*

Jeg valgte at gå ned på Starbucks og købe morgen mad, Jeg havde heldigvis ikke tømremænd fra i går, men måske havde drengene, jeg skrev til dem og spurgte om de var kommet op, og om de havde tømremænd. Eller jeg skrev det faktisk til Niall.

"Ja vi er kommet op, og Harry, Louis og jeg har tømremænd, men Lou har heldigvis en hjælpe drik... :D" Svarede han. "Oki, Håber den hjælper :D" Skrev jeg tilbage. Lidt efter tikkede der en besked ind på min mobil, og det var selvfølgelig Niall der skrev. "Det plejer den altid at gøre. Ps. Kommer du ikke over, vi er på O2 arena :D" Jeg skrev hurtigt tilbage: "I'm on my way :D" (Ved godt jeg skrev engelsk til sidst, det var meningen)

*

Da jeg kom der over bankede jeg på døren, og lidt efter blev den åbnet, det var godt nok ikke Niall der åbnede det var Louis. Da jeg kom ind i rummet sad Niall og ventede ovre ved Lou, da han så mig, løb han over til mig og krammede mig, selvom Lou råbte at han skulle komme tilbage, og at han bare ville få det dårligere af at løbe, men han var ligeglad. Vi stod og krammede lidt lang til, indtil der var en der afbrød os, ved at spørge: "Skal i stå der hele dagen eller hvad? " det var Harry der spurgte. Da vi havde trækket os, kom Niall med en spydig, men stadig sjov kommentar. "Ja, det havde vi faktisk, så undskyld os... " sagde han (altså Niall) Jeg var bare flad af grin, Harrys ansigt så bare så sjovt ud, det havde han vist ikke regnet med at få tilbage som svar. Efter 5 minutter hvor mig og Niall bare havde ligget på gulvet pga. Harrys ansigt, rejste vi os op. Jeg gik over til Lou sammen med Niall, da Niall skulle have sin drik, og jeg ville også gerne lære Lou lidt bedre at kende.

Jeg ved godt det er noget tid siden, jeg har opdateret... UNDSKYLD. Men som jeg lovede ville der komme et kap op senest søndag, og det gjorde der : )

Kommer nok ikke til at opdatere for efter fredag, i næste næste uge, altså den uge efter den vi går ind i... håber i forstår hvad jeg mener : ) Da jeg har konfi her på søndag i den uge vi er på vej ind i.

Nå, var der nogle der så fodbold kamp i dag, hvis i ikke gjorde, vil i nok tænke: Wtf hvad snakke hun om, og hvis i gjorde ved i godt hvad jeg taler om...

Men ja jeg taler self om den fodbold kamp Louis spillede i dag for sit hjemme hold Doncaster Rovers FC. Jeg så den på livestream, noget af tiden. Men til sidst, gad folk ikke, så jeg fulgte med på Twitter. Doncaster Rovers FC tabte desværre til (kan ikke huske det, og kan ikke finde det) men de tabte 7-4 men tror kun det var en venskabs kamp, men det var stadig sjovt at se. Der var også nogle fans der sang: "No control" i 1 halvleg.

Men mange tusinde tak for...........615 læsere : )

-Love you guys

Miss you{1D}Where stories live. Discover now