New York

144 9 5
                                    

{Jessie’s synsvinkel}

Jeg var nu landet i USA. Jeg var på vej hen til hotellet, som lå i New York. Jeg skulle være på det hotel i 3 dage og så skulle jeg videre til et andet, da der var 5 dags pause imellem de 2 koncerter jeg skulle til.

{2 timer senere}

Jeg var på vej ned i byen, da jeg gerne ville have noget nyt tøj, og så ville jeg også gerne se Times Square… igen. Jeg gik ind i Forever 21, da de har noget mega fedt tøj.

{2 time senere}

Da jeg havde været i både Forever 21, H&M, Glitter, M.A.C, Sisters Point, Chanel, Sephora, Victoria’s secret, Abercrombie and Fitch, outfitters nation. Valgte jeg at gå på Starbucks, jeg købte en Strawberries & Crème Frappuccino.

{1 time senere – på hotellet}

Jeg lå med min Macbook i sengen og kiggede på billeder af mig og Louis fra inden de kom med i X-Factor og vi blev skilt fra hinanden. Jeg savnede ham bare så meget, tænke at han ikke engang kan huske mig. Jeg kunne smage salt i min mund, og der fandt jeg så ud af at jeg græd. Jeg ville give tårende frit løb, og det fik de også… 5 minutter efter, havde jeg slet ikke flere tåre tilbage, men jeg tror også det er fint nok, for min trøje er næsten gennem blødt af alle mine tåre.

{Næste dag}

Jeg vågnede ved at solen skinnede lige ind i øjnene på mig, jeg kiggede på klokken… den var: 9.30

Jeg stod op og gik i bad. Efter badet tog jeg tøj på mit tøj bestod af en croptop i hvid, hvor der stod: #smile, også mine sorte shorts, fra sisters point, og mine sorte vans. Min makeup med neutral, faktisk tog jeg kun mascara, concealer på og så farvede jeg lige mine øjenbryn og redte dem ud. Jeg satte mit hår op i en høj heste hale. Jeg tog min iPhone og min pung, og puttede i min skulder taske, og så var jeg ellers ude af døren. Jeg valgte at gå ned på Starbucks, og købe en Strawberry Smoothie og en Chicken BLT Salad Sandwich. Og gik så hen i parken.

{3 timer senere}

Jeg var lige kommet ind a døren, for jeg skulle gøre mig klar til i aften. Jeg skulle jo til One Directions koncert. Jeg gik i bad, med det samme. Jeg satte noget One Direction musik på og gik ind under det varme vand, jeg sang selvfølgelig med, hvilket fik mig til at tænke på noget Louis sagde inden vi ’gik fra hinanden’ (Vi var jo ikke kærester, men bedste venner)

{Flashback}

Mig og Louis sad og sang Selena Gomez og The Scene – Naturally. Da Louis pludselig stoppede med at synge, jeg opdagede det først efter et par sekunder, jeg spurgte ham hvorfor han stoppede med at synge, han svare: ”Jeg ville gerne høre din stemme, den er virkelig smuk, du burde stille op i X-Factor”

Jeg turde ikke stille op i X-Factor, så jeg svarede ham bare: ”Mange tak Louis, men du ved godt hvor meget scene skræk jeg har… ” Han nikkede bare stille med hovedet.

{Flashback slut}

------------{Forfatter}-------------

 

Først og fremmest virkelig tusinde gange undskyld for at jeg ikke har opdateret i meget lang tid, men skulle lige komme mig over en skrive blokering, så ja. Jeg har også haft virkelig mange lektier for og sådan noget, så har haft meget travlt her på det sidste.

 

Men skrev et langt kapitel fordi jeg tænkte i fortjente det efter at have ventet snart en måned :) 

-       Love you Guys 

Miss you{1D}Where stories live. Discover now