Koncerten del 1

145 9 1
                                    

{1 time senere}

{Jessies synsvinkel}

Jeg sad og ordnede det sidste af mit makeup. Da jeg var færdig med makeuppen, gik jeg over for at tage tøj på (Ja jeg tager tøj på til sidst for ikke at svine det til med mit makeup, altså sådan noget som pudder eller øjenskygge, og for den sags skyld også Foundation og læbestift)

Mit tøj bestod af: en sort kort nederdel, en pink BH og en pink lidt gennemsigtig T-shirt (Se Polyvore, hedder: kathrinegravesen) Jeg tog min skulder taske og puttede min mobil, pung, billet, meet and greet pas og så de det der papir med flaget på ned i tasken.

Jeg var nu på vej ned i byen, og ind til koncerten. På vejen, gik jeg lige omkring Starbucks. Jeg var kun 5 min. derfra nu, og der var stadig 2,5 time til koncerten startede. Der var nogle der skulle til meet and greet inden koncerten, og andre skulle efter. Jeg skulle først efter.

Der var, omkring 100- 150 piger, på plænen. Der var kun 50-100 på side pladserne, indtil videre, men der er og også, ca. 2,5 time til at selve koncerten starter.

{1,5 time senere}

Jeg havde sat mig ned på græsset, da det var hårdt at stå op så lang tid. Der var nu kommet ca. 200 piger ned på plænen, og 100-150 piger mere, oppe ved side pladserne. Jeg havde taget lidt mad med, så jeg valgte at tage en af de sandwich jeg havde taget med (det er en sandwich der er skåret over i kvarte, så der bliver 4) Den var med skinke og bacon.

{45 min. senere}

Der var næsten helt fuld, der manglede måske 50, oppe på side pladserne, og ja ikke rigtigt nogle her nede, for vi stod VIRKELIG TÆT!!!

{15 min. senere}

Vi begyndte at skrige som sindssyge da opvarmnings bandet 5SOS gik på scenen... der var nogle der seriøst troede det var One Direction der gik på nu, de stod bare sådan: "OMG OMG!!! One Direction kommer ind på scenen nu, arhhhhhh!!!!!!!!" men så var der nogle der sagde til dem: "Nej det er bare deres opvarmnings band 5SOS der kommer ind og spiller inden One Direction"

Men selvom det BARE var 5SOS der om ind skreg vi alligevel som sindssyge. Jeg elsker deres sange de er mega gode, men selvfølgelig ikke lige så gode som ONE DIRECTIONS!!!!

De startede med at spille: Don't stop, og så spillede de: Heartbreak girl. Efter det spillede de: 18, efter det spillede de: Amnesia. Til sidst spillede de: She looks so perfekt. Og så spurgte og vi var klar til at høre One Direction. Jeg tænkte bare, hvem er ikke det???? - altså hallo det er One Direction vi taler om!!!

Og så løb de ud af scenen...

-----------Forfatter------------

Okay jeg vil prøve at opdatere ca. 2 gange i ugen, MÅSKE, OG KUN MÅSKE mere :)

Men synes selv at jeg har lidt mange lektier for, hvis man kan sige det på den måde.

Men selve kapitlet i dag, fylder 465 ord, altså uden det her foratter ting :)

ok mange tak for 375 reeds :)

- Love you guys

Miss you{1D}Where stories live. Discover now