seznámení

12K 444 50
                                    

Za nějakou chvíli přišel.
Seděla jsem u sebe na místě - na druhém konci třídy než jsou dveře. A on vešel. Nejdřív to byla jen vysoká postava, kterou osvětlovalo světlo z oken. Ve vzduchu se mihotaly prachová smýtka.

A pak vkročil do třídy sebejistým krokem. Krátké hnědé vlasy, dobře tvarované rysy, namakané tělo. NO SAKRA!
"Takže dobrý den!" odložil si věci na katedru, postavil se s úsměvem k tabuli a pokynutím nás všechny posadil. Nikdo ani necekl. Tomu se řiká přirozená autorita.

"Já jsem Ron Scherbatski. A máte velké štěstí, že mne můžete mít zrovna na váš maturitní ročník." pokusil se zažertovat. Ale mě to moc jako vtip nepřišlo - myslím, že máme spíš smůlu, že jsme ho neměli celých těch 8 šedivých let na gymplu. Ale to by musel být o 8 let starší. Takhle je alespoň v mém věku. Rychle jsem si zpočítala, že může být maximálně o 6 let starší než já. Saaakra

"Takže..ehm...rád bych zahájil naši třídnickou hodinu - naši úplně první hodinu nějak pozitivně. Zdržíme se tedy organizačních keců - ty jsem vám připravil na papír. Založit - neztratit." dal pokyn dvěma spolužačkám v první řadě, aby rozdali lístečky. Jedna z nich byla moje "kámoška", a když přisla k mojí lavici zvedla oči vsloup a začala se ovívat papíry. Začaly jsme se smát. Škoda, že sedím sama. Nemám se moc s kým bavit.

"Dotazy k organizačním věcem tohoto týdne?! Nebo nějaké připomínky? Svěřte se." začal promlouvat ke třídě hned po rozdání papírů. Ticho.
"Pokud ne, byl bych rád, kdybychom si venku zahráli nějaké seznamovací hry. Jak jsem říkal - chci začít co nejlépe." Celá třída(včetně mě)propukla ve smích. Seznamovací hry jsme nehráli možná 8 let a navíc z úst takového sexouše to zní poněkud komicky.

Takže se ta naše šílená třída v čele s 'generálem' Scherbatskim vydala do blízkého parku za účelem hraní her. Opravdu, banda 18ti a 19ti letých šílenců a podobně starého učitele jde hrát seznamovačky - jako bychom se 8 let neznali.

Seběhli jsme po schodech dolů a vyběhli ven jako malá děcka poslední školní den. Bylo to neuvěřitelně osvěžující. Přístupem: 'děti jdeme si hrát' na nás nikdo nepromluvil už od primy (první ročník osmiletého gymnázia, odpovídá 6.třídě na zš, pozn.aut.).

Chce hrát hru? Má ji mít! Aslespoň odhadnu, co je zač - jestli to je jenom hezká tvářička, nebo i chytrolín.

Protože jsem se neměla s kým bavit, následovala jsem ho. Dalo by se říci, že mu stojím přímo za zadkem. Za sexy zadkem. Wow. Fakt má v těch džínach hezkej zadek. Rrrr.

"Dobrý den, já jsem Chloe." zkusila jsem to na něj, když mi otevíral dveře.
"Dobrý, těší mě Chloe. Doufám, že náš první a zároveň poslední školní rok bude fajn." usmál se.
"Doufám, že to nebude poslední rok, co se vidíme, pane učiteli." zamumlala jsem si sotva slyšitelně.
Ale no sakra! On mě musel slyšet! Koketně se na mne usmál. Saaaakra. Jestli tohke bude dělat častěji asi ho zlíbám k smrti.

"Tak teď se tady rozestavte do kroužku. Nebo si sednem na trávu. Tak já jsem Ron Scherbatski, ok? Nejradši mám basketball a florball, loni jsem vylezl z pajďáku, bydlím tady ve městě. Tak a teď bych byl rád, kdybyste každý o sobě řekl něco málo a třeba i vtipnou historku. Já, když jsem byl hodně malý, nedokázal jsem žíkat l a ž." zašišlal schválně. Doprčic, ani jsem si neuvědomila, že sedím vedle něj. Intuitivně jsem začala vytrhávat trávu a během jeho monologu jsem ji i žvýkala. Podíval se na mne.

"Pokračuj, pojedeme v tomhle směru.
"Euh. Takže já jsem Chloe Talerico Cakeová. No...jsem z Mexika. Do Evropy jsem se dostala, když mi bylo pět a definitivně v osmi. No, moje mamka se do Mexika z Evropy dostala taky v pěti. Jsme vlastně Evropani - proto nejsem snědá ani uprchlík. No a historka? Asi, že mi lidi říkaj Mexičanka - rodiště, no..."
"Děkuju, Chloe." S mým jménem si tak zatraceně sexy pohrál na jazyce.
O můj bože.
"Pokračujeme." řekl nepřítomně, ale pořád se mi díval do očí...

Sexy učitelKde žijí příběhy. Začni objevovat