party příprava!

4.2K 189 10
                                    

"Áááááááááááááá. To je klučičí tričko! Cakeová! Kdes ho vzala?!" Poznamenal šetrně Daisy, když jsem se vrátila na náš pokoj.
"No jo. Necháš mě chvíli o samotě a já hned sbalím armádu hezkých kluků." Máchala jsem rukama možná až příliš zběsile. E.H. - musím si to vrýt to paměti, bylo to...aaáa...běhá mi z toho mráz po zádech.

"To teda jo Cakeová! Nenecháš mi jedinýho hezkýho kluka na planetě!"
"Tohohle bych ti s klidem nechala."
"Ale podle trika není typ matfyz." Zamyslela se a po chvíli dodala.
"Spíš model."
"Došla jsi ke stejnému závěru jako já, Daisy." Pohrdavě jsem zvedla pravý koutek úst.
"Každopádně mu ho musím vrátit." přebalila jsem zeleninu do své utěrky.
"A nejlépe hned teď." zněla jsem přesvědčeně, alespoň v to doufám (nezněla. Zněla přesněji řečeno jako kuře. pozn.aut.) (ale to vy znáte, určitě, alespoň v to doufám pozn.aut.)
"Co blázníš! Se dvěma boulema a ledem. Počkej, až budeš... sexy?!"

"Ha. Ha. Ha. To se asi načekám."
"Mlč. O tomhle jsme se hádaly už dost. Jsi sexy. Tečka." Daisy pleskla rukou do peřiny, na které celou dobu sedí. Hnula se vůbec dneska z toho zatracenýho pokoje?
"Já ho ale nechci balit chápeš? Klidně ti ho necham jo? Přivedu ti ho sem pod nos. Klidně teď."
"Kecáš, Cakeová! Před jeho dveřma se posereš strachy a nezaklepeš. Popřípadě si uděláš třetí bouli! Vsadíme se, že ho nepřivedeš. Vopade." poslednímu slovu jsem nerozumněla a tak jsem nevěřícně koukala se svraštěnýmm obočím.
"O - padesát - korun. Nauč se hovorovou češtinu. Platí?" Podala mému (teď už trochu méně zmatenějšímu pozn.aut.) já ruku a se slovy kopyto - jelito - platí to jsme se odtrhly.

"Cos to zase vymyslela za debilní nápad. Musím dělat kostým blbýho čerta!"

Ťukťukťuk. Zaklepala jsem na osudné dveře a E.H. mi otevřel. Aaaaaaa pomoc. Vtiskla jsem mu to triko do ruky a s rapidně vyřčenými slovy: "Kamarádkabytěrádapoznala, mámepokojhnednaprotijídelně. Přijď." jsem vystřelila pryč, zpátky k našemu pokoji. Áaaaa.

"Byla jsem tam, Daisy." vyhrkla jsem.
"A přijde, ty blesku?"
"Nevím, zbaběle jsem zdrhla."
"Ty jsi strašpytel. To jsem teda zvědavá."
"No nic. Jdu se chystat na toho čerta. Boule už jakžtakž přestala bolet. Díkybohu!"
"Tak jsem tady." zazněl za mými zády hlubší mužský hlas. Vyjekla jsem. To bude E.H. Sebrala jsem si svých pět švestek (make - up taštička, černý croptop a černé legíny, ocas - divných pět švestek pozn.aut.) a upalovala jsem ze dveří do chodbičky, kde se za dveřmi skrývala koupelna pro nás dvě a holky z vedlejšího pokoje.

Nejdřív jsem si dala horkou sprchu, myslela jsem na něj - na Rona. Trochu jsem si i poplakala. Když jsem vylezla a podívala se do zrcadla, lekla jsem se podobně jako když E.H. přišel před chvílí do pokoje: řasenka i oční linky mi stékaly v rozmazaných obrazcích až do půli tváře. Měla bych si zvyknout na odličování PŘED sprchou. Ale... vlastně to není špatný nápad. Nechám to a ještě trochu přidám a bude ze mě dokonalý hororový čert. Tekutou černou linku jsem míchala s trochou vody pro roztečený efekt. Nejvíce jsem přidala přímo pod oči, na tvářích jsem to nechávala bez větších změn. Na horní víčko jsem nanesla tlustou neředěnou nerozmazanou linku oné gelové linky. Rty jsem přetřela rudou rtěnkou a navlhčenou dlaní jsem rty rozmazala odshora dolů. Nedokonale perfektní! Vlasy jsem narovnala jen do poloviny, protože jsem měla v plánu sepnout je do neupraveného drdolu. Nakonec moje vlasová variace vypadal asi takhle: podél hlavy byly vlasy rovné a kultivované, ale sbíhaly se do drdolu à la vrabčí hnízdo, ze kterého trčely nagelované prameny do všech světových stran. Dávala jsem si pozor, aby vynikly moje přitodní rohy. Obličej bude centrem celého looku, proto jsem opravdu zůstala u legín a černého 'kropíku'. Bez šperků. Ocas z loňského Mikuláše, kdy jsem dělala čerta. Uf. Super.

Sexy učitelKde žijí příběhy. Začni objevovat