23

248 22 2
                                    

Z pohledu Lucy:

Tak tohle jsem vůbec nepochopila. Ani nevím o co tu šlo. Nevím kdo je Jason. Nevím co má společného s Justinem. Musím se ho na to zeptat. "Justine kdo je Jason a proč se tak nesnášíte, nebo co to mělo znamenat" chrlila jsem na něj otázky. "Počkej jednu za druhou" dal mi ruku přes pusu. "No takže Jason je můj bratr a nesnáším ho protože chtěl zabít mojí matku. Potom incidentu odjel někam pryč, ani se neozval, ani nenapsal a teď najednou přijel. Musí mít něco za lubem" zašeptal Justin a ani jednou se mi nepodíval do očí. "Aha" semkla jsem rty do jedné linky. Najednou mi zazvonil mobil. Podívala jsem se kdo mi volá a zvedla to. Mamka.
Ahoj mami, co potřebuješ?

Ahoj zlatíčko, kde jsi už jsme přijeli domů.

No já jsem u Justina doma.

Aha no a můžeš přijet domů?

Jo, ale vezmu s sebou Justina.

Dobře, čekáme na vás.

Poslední slova a pak to položila. "Justine" zařvala jsem. "Ano" ozvalo se z obýváku. Aspoň si to myslim. "Musím domů, odvezeš mě. Jo a musím tě seznámit s rodiči, už jsem jim to řekla" mluvila jsem na ně a mezitím si nazouvala boty. "Jo jasně klidně s tebou pojedu a taky rád zůstanu, teda jestli mohu" taky si nazul boty a společně vyšli z baráku. "No to bych byka docela ráda" skočila jsem mu na záda. On se mnou doskákal, až k autu a u toho dělal osla. Miluju ty jeho dětský chvilky, i když to jsou jen chvilkové výpadky. "Fuuuuuu. To jsem si zaběhal. Nést slona na zádech, není nejlehčí sport" zafuněl Justin. A nesnáším jeho ironické kecy na, které neumím odpovědět. A pak jsem ta blbka já. Dojeli jsme k domu a oba vystoupili.
Z pohledu Justina:

Společně jsme došli ke dveřím a Lucy chtěla otevřít, ale její mamka jí předběhla. Teda doufám, že je to její mamka. "Ahojte děti, pojďte dál" vřele se na nás usmála. Teda spíš na mě. Lucy vešla dovnitř a táhla mě za sebou. V předsíni jsme se sundaly boty a šli za její mamkou. Vešli jsme do kuchyně, kde se už linula vůně špaget. Oblíznul jsem si rty a zasedl vedle Lucy na židli. Její mamka nám nandala jídlo. "Tak obrou chuť" vyzvala nás k jídlu. A všichni jsme jako na povel začali jíst. "A Justine jak si se dal s Lucy dohromady" najednou se mě zeptala její mamka. A kurva. Teď jsem v prdeli. "No" začal jsem, ale nevěděl jak dál. Zmáčkl jsem Lucy stehno a ona asi pochopila o co jde a tak začala mluvit. "No my jsme se předtím neměli moc rádi, ale jednou mi učitelka mě poprosila, ať ho doučím matiku. No a potom jsme se poznávali. Víc a víc a pak jsme se do sebe zamilovali" otočila se na mě a dala mi pusu. Já se na ní děkovně usmál. Myslím, že by její rodiče nechtěli znát opravdovou pravdu. "Aha, tak to ne super. No nic, jestli jste dojedli tam mi prosím odneste talíře do kuchyně" promluvila a zvedla se od stolu. Poté odešla do kuchyně a my jsme šli za ní. "Jo Lucy zejtra přijede teta, strejda a Anastasie" vykřikla její mamka a Lucy najednou stuhla. "Anastasie" zašeptala a rychle utekla nahoru. Talíře dala samozřejmě mně. Rychle jsem ty talíře dal do kuchyně a běžel za ní.
Čau lidi. Tady je nová část. No teď budou asi části dýl, jelikož ve škole to není úplně nejlepší. Ale nemyslete si, že přestávám psát!!!!!! Budou to prostě vetší pauzy. Možná někdo z vás zrovna čte mou story a chodí třeba na střední a taky píše a říká si 'Já jsem na střední a zvládám to' No hold já nejsem dokonalá. No doufám, že se část líbila a omlouvám se za chyby.

I am not Perfect JUSTIN (Czech Story)Kde žijí příběhy. Začni objevovat