19

374 20 0
                                    

Z pohledu Lucy:

Ráno jsem se probudila v posteli. Ani nevím, jak jsem se sem dostala do postele. Jak asi ty blbko!? plácl se do čela můj anděl. No jo já jsem blbá. Mohl mě jedině odnýst Justin. Spíš určitě. Justin spal jak zabitej, ale přesto je roztomilý. Vyfotila jsem ho a napsla k ní #my#love#sleep#he#is#so#cute#and#my. (pozn. to není real). Lehla jsem si zpátky a na chvíli jsem zavřela oči. Ale asi jsem usla, protože mě probudili pusinky na mém obličeji. Justin. "Princezno vstávej. Máš tady snídani" usmíval se jak sluníčko na hnoji. "Palačinky mňam. Děkuju" dala jsem mu pusu na líčko. Začala jsem jíst palačinky "Ty nebudeš" spustila jsem na něj s plnou pusou a cítila se jako on včera. "Mně budou stačit zbytky" zašel do koupelny. Po chvilce vyšel jen v ručníku a mně málem vypadli oči z důlku. Ikdyž ho vidím už poněkolikátý, vždycky jsem ním fascinováná. "Máš tady slinu shawty" přejel mi přes pravý koutek. Okamžitě jsem zrudla. "To bych chtěla vidět tebe ty hrdino" hodila jsem po něm pohled alá Neser mě. Zmlknul. "Já se radši najím" pozitivně se usmál. Zvedla jsem se z postele a tím jsem mu ukázala své tělk. Nahlas polknul a koukl se jinam. Teda snažil se, ale nešlo mu to. Šla jsem do koupelny a svoje věci si dala na koš na prádlo. Potom co jsem se vysprchovla jsem si vyčistila zuby. Namalovala a oblíkla se. Vyšla jsem z pokoje Justin seděl na posteli a koukal do mobilu. "Vážně jsem roztomilý" zeptal se. "Ano. A hlavně když spíš" našpulila jsem rty. "A jakej jsem v posteli" šibalsky se usmál. "Seš debil" hodila jsem po něm jeho tričko. "Ale notak" chtěl mě obejmout. "Ne. Nešahej na mě" zavrčela jsem, ale snažila jsem se nesmát. Začal mě tam honit po pokoji, ale protože já jsem nejšikovnější člověk na světě. Tak jsem zakopla o postel a slítla na ní. Justin mě začal lehtat "Nech toho prosím" zasmála jsem se nahlas. "Až řekneš jakej jsem v posteli" lehtal mě víc a víc. "Dobře, dobře" přestal. "No" dělala jsem, že přemýšlím. "Ujdeš" zase mě začal lehtat. "To odvoláš" řekl tvrdě. "Dobře, odvolávám" sotva jsem popadala dech. "Seš úžasný" políbila jsem ho rty, ale hned jsem se odtáhla. Justin zakňučel. "Seš zlá" založil si ruce na hrudi a odfrkl si. Ještě se ke mně otočil zády. "Ale ty náfuko. Nech toho" obejmula jsem ho zezadu a sázela mu polibky na rameno. "Na tebe se nedá zlobit dlouho shawty" pohladil mě po ruce. "Co budem dneska dělat" podíval se na mě. "Pojedem nakupovat" zapištěla jsem. "Fajn. No problem" první člověk, kterýho nemusím přemlouvat. Justine těš se. Dneska si zaběháš.
Z pohledu Justina:

Tyvole jsem utahanej jak prase a čeká nás ještě půlka obchodu. Já tu holku zabiju. Neříká, že já nerad nakupuju. Ale když holka zkouší každý kus, tak to je i na mě hodně. "Lucy, nechceš jít už domů" zakňučel jsem. "Ne, ne Justine. Šel jsi se mnou dobrovolně, takže projdeme celý obchoďák" mrkla na mě. Bože já ji vážně zabiju. Mám už asi 150 tašek a asi mi upadnou ruce. 1, 2, 3, 4, 5, a poslední dva. Victoria's Secrets bylo obrovským nápisem, který svítil nad obhodem. "Pojď tam jdeme" zatáhl jsem jí za ruku. "Justine" povzdychla jsem si. Házel jsem po ní podprsenky, kalhotky, sety, noční košile prostě všechno. "Justine" okřikla mě tiše Lucy. "Ano" přestal jsem po ní házet ty věci. "Nech toho. Za 1. je to drahý jak nevim co a za 2. to stejně nosit nebudu" protočila jsem očima. "Já ti to zaplatím a vem si aspoň od každýho něco" udělal na mě puppy face. "Dobře. Tak si něco vyber" hodila po mně pohled jestli to bude moc úchylný nebudu to nosit. Zasmál jsem se a vzal ty nejvíc sexy věci. Ale vzal jsem toho víc. Lucy jsem poslal ven. Nakonec jsem to zaplatil a mohli jsme jet domů. Dali jsme tašky do kufru. Skoro se tam nevešli. "Kam teď" koukl jsem si na Lucy. "Pojedem do kina a pak někam na jídlo, jo?" zeptala se mě Lucy. "Super nápad" usmál jsem se na ní. Tak směr kino. "Na co půjdem" zeptala se Lucy. "Justine oni dávají 50 odstínu šedi. Deme tam" táhla mě k okýnka
Z pohledu Lucy:

"2 lístky na 50 odstínu šedi" ta zmalovaná děvka ho doslovaa svlíkala pohledem. A on dělal to samý. Vypadala jak nějaká kurva. Justin si vzal lístky. A chtěl mě vzít za ruku, ale vytrhla jsem mu ji. Ano jsem žárlivá a to hodně. "Lucy děje se něco" ignorovala jsem ho. Vzala jsem si lístek a šla jsem si sednout. Justin si sedl vedle mně a koukal na mě jak na obrázek. "Lucy co je" pohladil mě po tváři. Ale ruku jsem mu dala pryč. "Nechceš si to jít radši rozdat s tou u okýnka" posměšně jsem si odfrkla a koukla se na plátno kde už začínal film. "Jseš nebezpečná, když žárlíš" zavrčel mi do ucha. Celý film jsme ani jeden nepromluvili. Právě jedeme na pizzu. "Jakou si dáš" zeptal se mě Justin. "Mně je to jedno" pokrčila jsem rameny. Ano pořád jsem naštvaná. "Dáme si jednu pizzu Giovanni" řekl Justin. "Lucy" zeptal se mně Justin. "Co je" zavrčela jsem. "Nebuď naštvaná. Vždyť víš, že miluju jenom tebe. Jak si můžes nenom myslet, že bych tě vyměnil za někou courou která nemá jen silikonový oči a nehty" povzdychl si. "To je pravda. Jsem hrozná taky tě miluju" vrhla jsem se mu okolo krku a vlepila mu dlouhý polibek. "Vaše pizza" usmál se na nás ten ital. Dojedli jsme pizzu a jeli domů.
Ano přesně nová část. Snažila jsem se tak doufám, že se vám bude líbit. Omlouvám se za chyby a zase někdy. ^_^

I am not Perfect JUSTIN (Czech Story)Kde žijí příběhy. Začni objevovat