11

408 25 0
                                    

Tahle část bude asi z velké většiny Justinův pohled.
Z pohledu Justina

V letadle jsem málem chcípnul. Ta suka pořád mlela kraviny typu 'miluju tě' 'byla chyba tě opustit'. Absolutně mě nezajímal dokud z tý její prořízlý pusy nevypadlo "Posloucháš mě Justine? Fakt si myslíš že ta tvoje nová děvka je lepší než já. Stejně jí nemiluješ. Je to jen tvoje další trofej." tohle neměla vůbec říkat. Děvka zkurvená. "Takže aby si věděla. Není to děvka. Za druhý ty seš jenom ojetý zboží" ukázal jsem ní a pokračoval "A miluju jí. A ty seš mi totálně u prdele. A měla by si přestat hulit to co hulíš protože tě to dělá nejblbější na světě." vyprskl jsem jí do chsichtu. "Pane mohl by jste se prosím uklidnit a sednout si budeme přistávat" přikývl a sedl si. "Tak hele aby si věděl myslela jsem že tě změnila. Ale seš pořád stejná zrůda" píchla mi prst do hrudi ten jsem okamžitě dal pryč ještě něco chytí. "Víš mě je jedno co si myslíš a moje minulost je moje minulost. Tak se do mě přestaň srát." lezla mi na nervy. Bože proč mě trestáš. Dva týdny s tou sukou. Já to nedokážu.
U hotelu

"Justine chceš být na pokoji s prckama nebo se Sel" to je otázka. "Samozdřejmě že s prckama" pokroutil jsem očima. "No já myslela že budeš se Sel a dobrá".

"Mami víš co je myslet-" odmlčel jsem protože mamka kývla na prcky. Povzdych jsem si 2 týdny s tou opicí. Vzal jsem Jazzy do rukou "Myslet je hovno vědět" pošeptala mi Jazzy do ucha. Musel jsem se nad tím usmát. Ona je úžasná i Jaxon oba dva je miluju. Jsou to mojí andílci. Kdybych tu nebyl kvůli nim tak si zabalím a jedu domů.
O týden později:

Někdo zaťukal na dveře "Ano" zařval jsem. Dovnitř vešla ta suka byla docela hezká. Ne není hezká je hnusná jak opičí prdel.
Justine přiznej si to pořád jí miluješ.

Kravina já miluju Lucy a ta suka je mi totálně u píči.
Možná miluješ Lucy. Ale co já vím že určitě miluješ Selenu! Byla to přece jenom tvoje první holka, kterou jsi opravdu miloval. Šeptal mi ďábel do hlavy. Blbost. Blbost. Blbost.
Miluješ jí! Zakřičel a pak zmizel v prach. " Miluju Lucy a tím to končí" neuvědomil jsem že křičím. Ta suka poskočila. Asi se lekla. "Sorry. Co chceš" řekl jsem s absolutním nezájmem. "N-no naš-še mamky ř-řekly že si máme někam spolu zajít" nabírala zase sebevědomí v hlase. " Tak jsem si řekla. Nechceš zajít do baru? Zakalit" usmála se. "Klidně. Tak mi dej chvilku" ukázal jsem na dveře. Hned pocopila, hned odešla. Oblíkl jsem si černý chachi kalhoty pod zadek bílý triko a supry. Dal jsem si ještě snapback a vzal si šedou mikinu. Málem bych zapomněl na brýle. Koukl jsem se do zrcadla a mohlo se jít. Zavolali jsme si taxíka a jede se kalit.
V klubu:

Vešel jsem do klubu a do nosu silná vůně cigaret a alkoholu. Ta suka byla pořád za mnou "Běž se bavit pak si tě najdu" zařval jsem na ní aby mě přes tu hudbu slyšela. Přikývla a ve vteřině byla v čudu. Šel jsem k baru. "Vodku s kolou" zakřičel jsem na barmanku. Otočila se s přinesla mi pití. "Lenny" podala mi ruku. "Justin. Bieber" mrkl jsem na ní. Zrudla jak rajče. To jsem tak boží že na mě holky takhle reagujou. Ano jsem egoista a to pořádný. "Justine?" zavolala na mě Lenny nebo jak se jmenuje. "Nechceš jít dozadu" oblízla si rty. "Mám holku" mrkl jsem na ní. Zase zrudla. Co to s ní kurva je.

Sedím teď na baru. Vypitej jak houba. A pořád myslim na Lucy. Hrozně mi chybí láska. Chtěl jsem se zvednout ale málem jsem spadnul. Kdyby mě Selena nepodržela. "Jdeme" řekla přísně ani jsem neprotestoval. Chtěl jsem spát. Dojeli jsem do hotelu a šli na pokoj. Tam se na mě Selena vrhla. Nějak mi to nevadilo a navíc jsem byl opilej. Tak jsem se s ní prostě vyspal.
Ráno:

Bolí mě hlava jako prase. Neměl bych tolik pít. Byl jsem na někom namáčklý. Podíval jsem se jí do obličeje. Selena. Do prdele. Tohke jsem řádně dojebal. Koukl jsem se na hodiny. Doprdele 13:00. Musím si jít volat s Lucy slíbil jsem jí to. Zapl jsem notebook a přihlásil na skype. Lucy je aktivní. Klikl jsem na ní a čekal až to zvedne. "Ahoj Justine" vypískla radostí že mě vidí. "Ahoj lásko. Tak co jak je" snažil jsem se znít šťastně. Měl jsem tu Selenu zamknout. Jestli teď výjde tak jsem v prdeli. Najednou se za mnou objevila ta suka v mým triku. Podíval jsem se na Lucy. Měla ruku před pusou a brečela. Hovor ukončen. Já tu suku zabiju...
Tak lidičky nová část. Vím že nejsou tak často ale určitě tenhle týden bude ještě jedna. Omlouvám se za chyby.

I am not Perfect JUSTIN (Czech Story)Kde žijí příběhy. Začni objevovat