20

324 21 0
                                    

Z poedu Justina:

"Jsme doma" vypl jsem motor a vyšel z auta. Lucy zatím odemykala dveře od domu. Vzal jsem tašky z kufru a šel jsem za ní. "Justine je 10:00, pudem ještě někam, nebo budem doma" zakřičela na mě Lucy se zhora. "Nevím jak chceš" zakřičel jsem nazpátek a sednul si na gauč."Proto se tě ptám. Cheš nebo ne" dupala dolů po schodech. "Tak půjdem. Dlouho jsem nikde nebyl, ale jestli nechceš jít nemusíme" zvedl jsem se z gauče. "Jdu se připravit" odběhla nahoru.

Sedím tady 20 minut a ona nikde. Co tam dělá tyvole. "Lucy" zakřičel jsem. "Co je" slyšel jsem prásknout dveře a pak dupot po schodech. "Co si tam-" když jsem jí viděl. Málem mi vypadli oči. "To si nemusela kvůli mně" mrkl jsem na ní. "To není kvůli tobě. Na tý párty bude taky dost sexy kluků" mrkla na mě. Otočila se na podpadku a já se neubránil pohledu na její nádherný zadek. "Nekoukej mi na ten zadek. I když se ti nedivim" odcházela a začala ještě víc kroutit tím zadkem. "Viděl jsem lepší" řekl jsem výsměšně. "Tak fajn" vyšla z baráku. Zatřepal jsem hlavou a šel za ní. Zabouchl jsem dveře. Doprdele doufám, že má klíče. "Lucy, máš klíče" zeptal jsem se jí. "Copak jsem ty" plácla se do čela. Oddechl jsem si. To by byl průser. "Tak jdeme" nasedli jsme do auta a jede se. "Lucy kde to je" odemkla mobil a ukázala mi adresu. Okey tak pojedeme 1 na párty. Docela by mě zajímalo jak pojedeme domů. Protože jestli mi řekne, že nepiju, tak se jí na to vyseru. "Lucy jak se dostaneme domů" pořád jsem se díval na cestu. "No já myslela, že jeden z nás nebude pít. No ale, když chceš abych řídila auto. No problem" zvedka ruce do vzduchu. "Máš pravdu Eliz, takovýmu trdlu bych to nikdy nesvěřil" zasmál jsem se. "Fajn, počkat Eliz" zasmáka se taky. Ano to auto má auto. "Ano Eliz. To byla moje první opravdová kamarádka. A mám i kamaráda, Jerryho" čekal jsem na její reakci. "A to je zase kdo" koukala se na mě pohledem I don't understand. "To je ten dole. Můj nejvěrnější kamarád. Je se mnou od narození. Chodí se mnou všude. A nikdy mě neopustí jako ty" snažil jsem se tvářit důležitě. Ale to by Lucy nesměla vyprsknout smíchy. Začal jsem se smát s ní. Má tak nakažlivý smích.
Z pohledu Lucy:

Vešla jsem do toho baráku a málem na mě spadli nějací lidé. No tohle bude divoká noc.

Vzala jsem Justina za ruku a táhla ho na parket. Zrovna hrál ploužák, a tak jsem dala svoje ruce Justinovi za krk. On svoje ruce položil na mé boky a tančili jsme. Připadala jsem si jako, kdyby jsme tady byli my dva. Nikdo jiný. Žádný problémy, ale život je svině. Nikdy nebude nic podle mých, našich představ. Mám pocit, že něco není v pořádku. Tenhle pocit jsem měla poprvé, když jsem se jednou poprvý plazila domů z párty, na mterou jsem měla zakázáno chodit q nachyti mě rodiče. "Děje se něco princezno" zašeptal mi do ucha Justin a přitáhl si mě blíž. "Justine já vůbec nevím" zašeptala jsem. Proč šeptám, když mě neuslyší. "Chceš jet domů" políbil mě na čelo. Wow on mě slyšel. Tyvole ten má sluch. "Nebudeš naštvaný" objala jsem ho a hlavu položila na jeho hruď. "Jak bych mohl. Pro mojí princeznu cokoliv" vycenil na mě ty jeho perličky. "Miluju tě" zašeptala jsem mu na rtech. "Miluju tě" přisál se mi na rty. Vzal mě za ruku a táhl mě z tohohle blázince. Jsem fakt hrozná. Někdy si říkám jak ty lidi můžou žít s takovým hrozným člověkem jako jsem já. No jo prostě slečna Toffie.
Zdravím. Ani si nepamatuju kd byla poslední část. Před sto lety? Asi máma přidta co. Ano jsem hrozná. Poslední dobou nemám náladu na nic. Ale přes ty prázdniny to vycvičim. A pak budu fit a zase to bude dokonale fungovat jako kdysi dří. No a já doufám, že se část líbila a omlouvám se za chyby. Málem bych zapomněla HAPPY B-DAY PATTIE :3

I am not Perfect JUSTIN (Czech Story)Kde žijí příběhy. Začni objevovat