27

1.1K 24 4
                                    

Idag händer det. Idag åker vi hem till Sverige. Igår var jag och Nelly hela dagen och gjorde allt tillsammans. Vi bestämde att jag ska komma tillbaka och hon till Sverige.

"Wilma du måste börja packa nu. Vår taxi kommer om en timme" säger mamma och börjar packa ner hennes kläder. Jag går in från balkongen och går in i badrummet. Jag går in i duschen och njuter av dom sista jamaicanska vattendropparna.
Jag tvättar håret och rakar mina ben och mellan benen. När jag stiger ut ur duschen sminkar jag mig och torkar håret. Jag borstar tänderna och klär på mig ett par röda jeans och ett vitt löst linne.
Jag packar ner alla mina kläder, smink och andra grejer. Jag stänger min väska.
Lilly kommer fram till mig och sträcker upp armarna. Jag ler mot henne och lyfter upp henne i min famn.

"Tror du det finns snö hemma?" Frågar Lilly och leker med mina fingrar. Jag skakar på huvudet.

"Det är snart maj Lilly. så jag tror inte att det finns snö längre" förklarar jag och börjar kittla Lilly. Hon skrattar och sprattlar. lite som en fisk ungefär.

Vi sitter nu i taxin mot flygplatsen. Jag smsar med Marley.

"Vi är snart där❤️" skriver jag.
"Bra❤️ Jag är redan här. Vill du sitta med mig på planet eller vill du vara med din familj?" Frågar han.
"Jag vill sitta med dig❤️" skriver jag tillbaka.

Taxin stannar och vi kliver ut. Vi går genom dörrarna och jag ser Marley sitta vid gaten vi ska vara på. Jag små joggar dit. Han reser sig upp och jag kramar om honom. Han kysser mig och jag honom.

"Vårt plan går om 10 minuter" säger Marley och låter taggad. Jag nickar och drar in hans underbara lukt. Marley hälsar på mina föräldrar och förklarar vart han ska bo. Mamma och pappa ser väldigt nöjda ut med min kille. Det gör mig glad.

"Flight Boeing 87- gate 4 is boarding now" säger en kvinna i högtalarna. Folk ställer sig i en lång kö för att komma in till planet. Vi visar våra boardingticket och vi går in i planet.
Marley och jag sätter oss på två ensamma platser. Mamma och Alex sätter sig bakom oss och Pappa och Lilly sätter sig framför.

"Hur känns det?" Frågar jag och tar hans hand. Marley kysser mig på munnen.

"Känns bra" säger Marley kort.
Planet börjar åka framåt och lyfter. Marley klämmer åt min hand lite.

"Ladies and gentlemen we have arrived at Stockholm. We thank you for flying with Boeing" säger kaptenen och en liten lampa med bältet på slutar lysa. Alla knäpper upp sina bälten och börjar gå ut. Marley och jag väntar tills alla har gått ut. Mamma, pappa, Alex och Lilly har redan gått ut. Tillslut har alla gått. Jag och Marley går ut ur planet.

Det är massor av journalister när vi kommer ut ur planet. Det är från Jamaica, Schweiz, Holland, USA, Armenien och Sverige. Jag ser det pågrund av att dom har flaggor på deras utrustning.

"Gå. Dina föräldrar vet vart jag bor. Jag skriver till dig" säger Marley och smiskar mig lätt på rumpan. Jag flinar mot honom och går därifrån.

Vi sitter i en taxi påväg hem. Fast jag tänkte överraska min klass genom att komma när dom har lektion.
Jag ser min skola. Taxin stannar utanför, jag säger hejdå till min familj och stänger dörren till taxin.
Taxin kör iväg och jag går mot skolan.

Jag öppnar dörrarna till skolan och går in. Det är lite läskigt pga att jag vet att alla 1:or har lektion nu, så nu jag går i korridoren med alla 2:or och 3:or runt omkring mig. Dom ser på mig. Varför gör dom det?

Jag går förbi en dörr och ser att Fanny sitter där inne. Jag stannar utanför den och tar ögonkontakt med vår lärare. Hon ser på klassen och säger något, hon vinkar in mig. Jag ler och öppnar dörren.

Resan till JamaicaWhere stories live. Discover now