26

1.2K 32 8
                                    

Jag sitter i limousinen med Marley. Han pratar i telefon med någon, så jag kan inte prata med honom.

Det har gått nu en månad och jag åker hem om 2 dagar. Det gör ont att det är så kort tid kvar.

"Alright, bye" säger Marley som ett avslut på konversationen. Marley ser på mig.
Jag börjar fundera.

"Vet du vad? Du har aldrig sagt vad ditt efternamn är" säger jag och kisar anklagande mot honom. Marley ler.

"Marley Diamond" säger han och biter sig i läppen. Coolt efternamn.
Han nickar mot mig.

"Du har inte sagt ditt heller" säger han sen. Jag fnissar lite.

"Wilma Hermansson" säger jag. Marley sträcker fram sin hand och jag tar den. Det känns som att vi precis lärde känna varandra. Plötsligt drar Marley mig så att jag sitter grensle över honom i sätet.

"Trevligt att lära känna dig, Wilma Hermansson" säger han och kysser mig snabbt.

"Detsamma, Marley Diamond" säger jag och kysser honom en längre stund. Han sätter händerna på mina höfter så att jag inte ska ramla av honom.

"Jag åker hem om 2 dagar" säger jag och blir lite tårögd. Marley nickar smått sorgset och börjar sen le. Jag ser fundersamt på honom.

"Juste du skulle ju säga något dagen jag åker hem. Kan inte jag få veta det nu?" Frågar jag sen och flätar ihop våra fingrar på båda händerna. Marley skakar på huvudet och vänder huvudet så att jag jag inte kan se hans ansikte. Jag frustar och börjar kyssa hans hals och biter lite i hans öra. Han andas nästan normalt. Jag kysser på hans nyckelben och han vänder tillbaka huvudet, snabbt attackerar mina läppar hans och jag typ våldtar hans läppar. Marley skrattar lite.

"Kom igen! Berätta!" Säger jag otåligt.
Jag börjar bli väldigt ängslig!

"Är du glad över att jag ska åka eller?" Frågar jag och min röst brister lite på "eller". Marley ser på mig och ler.

"Såklart jag inte är! Ska jag berätta vad det är?" Frågar han och sätter en hårslinga bakom mitt öra. Jag ler nöjt och kysser honom snabbt innan han ska berätta.

"Jag ska åka till Sverige och träna om 2 dagar. Jag ska åka till Stockholm. Och jag ska bo på ett hotel som är nära där du bor" säger Marley glatt och ler. Jag blir helt tårögd av glädje och tar honom runt hans nacke och trycker hans läppar mot mina. Jag börjar skratta och tar på hela honom ivrigt.

Marley håller armarna upp och skrattar.

"Så du kommer med oss till Sverige? Kommer du gå i skolan på min skola?" Frågar jag och snyftar av mina glädjetårar. Marley nickar.

"För tillfället kommer jag gör det, ja. Men jag kommer bara vara där så länge min manager säger så. Sen kommer jag åka igen" säger Marley. Jag nickar och skrattar. Hela jag kittlas och jag är helt över lycklig.

"Visst sa vi att vi skulle ha det i en bil?" Frågar Marley sen och flinar. Jag fnittrar och kysser honom. Vi sliter av varandra kläderna och börjar röra oss.

Vi har klätt på oss och limousinen stannar. Vi har åkt till hans tränings lokal. Jag tar hans hand och vi går in via dörren med hans vakter.
Det känns lite kul att ha vakter som vaktar en från galningar eller mördare. Eller fans för den delen. Men dom räknar jag som galningar😂

"Hey Marley!" Säger en väldigt mörk kille. Han är rätt snygg.

"Tja Ron! Det här min tjej Wilma" presenterar han mig. Ron räcker fram sin hand och jag tar den.

"Hon kommer titta på idag" förklarar Marley och pekar på bänken. Jag går och sätter mig medan Marley byter om till träning.
En av dom andra killarna sätter på musik i högtalarna. "I just had sex" med The Lonely Island och Akon börjar spelas. Killarna börjar smått skratta. Marley säger något och ser på mig. Killarna ler mer och skrattar. Låten passar ju bra för både mig och Marley just nu.

Marley och en kille går till ringen och ska övnings slå på varandra. Ron och två andra killar börjar slå på säckarna.
Allt jag hör här inne är musiken och massa slagljud.
Låten byter till "All The Time" med Jeremih. Jag fnyser. Handlar alla deras låtar om sex när dom tränar?!

Marley är väldigt svettig. Het!
Jag känner att min mobil surrar. Sam ringer mig. Jag reser mig snabbt upp och går ut. Jag svarar.

"Hallå?" Säger jag osäkert.
"Hej Wilma" säger han med sin vanliga röst.
"vad vill du?" Frågar jag.
"Jag vill bara veta hur du mår och hur det går med Marley" säger han och jag hör att han går i korridoren i skolan.
"Jag mår bra. Det går bra" säger jag kort. Sam fnyser.
"Har ni haft sex?" Frågar han sen. Jag flämtar och känner min vrede koka över.
"Många gånger. Och du och Frida?" Frågar jag stöddigt och lägger på. Jag stampar hårt i marken och frustar högt. Jag vänder mig om och går in igen.

Jag sätter mig på bänken igen. En annan bra låt spelas. "Throw Sum Mo" med Rae Sremmurd, Nicki Minaj och Young Thug. Killarna rappar/sjunger smått med. Jag skrattar lite.
Marley ler och sjunger med.

"Hold on! hold on! Eyes on me! Is that your hoe?!" Sjunger Marley och dom andra högt. Låten spelas ut och sen går killarna in till omklädningsrummet. Jag är helt ensam i lokalen nu. Creepy.

Jag går upp på ringen och kollar runt i den och utsikten från den. Den är vit med röda tjocka linjer i hörnen. Dom väldigt tjocka röda/svarta repen som isolerar ringen (ni som inte vet, så kallas det för "ring" även fast det är en kvadrat😂).

Jag hör att det kommer steg bakom mig. Det är Marley. Han har ingen tröja på sig! Han ler och biter sig lite i läppen. Han sätter ner sin väska och kliver in i ringen. Jag backar lite busigt. Marley går sakta efter mig när jag backar. Tillslut så stannas jag av en av dom fyra stolparna. Marley sätter händerna på varsin sida om stolpens tjocka rep. Jag är fångad.
Marley flinar och räcker ut tungan.
Han är så otroligt snygg!

"Varför har ni massa låtar om sex när ni tränar?" Frågar jag och kisar mot honom. Marley flinar.

"Det är en bra motivation" säger Marley sen och stänger in mig mer. Jag ser upp på honom. Han flinar. Jag hoppar upp på honom med armarna runt hans hals och benen runt om hans midja. Jag kysser honom och han kysser tillbaka.

"Inte i ringen snälla! Vi andra ska faktiskt träna i den" klagar Ron på skoja. Jag hoppar snabbt ner och harklar mig. Marley frustar och vänder sig om snabbt.

"Dude! Jag ska hindra dig från att få något bara så du vet!" Säger Marley och skrattar. Marley går ner från ringen och tar upp sin väska. Jag går ner och följer efter Marley.

Vi går ner till stranden och sätter oss på bryggan. Vi har flätat våra händer och har fötterna i vattnet.
Vi är helt tysta. Jag vet inte vad jag ska säga, undrar vad han tänker på?

"När vi kommer till skolan, så kommer tjejerna vara över dig" säger jag och låter inte så munter.

"Amen ingen är lika läcker som du så. Dom kan ju försöka, men inte lyckas" säger Marley och fnyser. Jag ler och ser ner i vattnet.
Jag måste ju säga det! Det är ju den perfekta stunden.

"Marley" säger jag och ser på honom. Han vrider huvudet mot mig och ser på mig.

"Jag gillar dig verkligen" säger jag. Fan! Varför kan jag inte bara säga det!?

"Jag gillar dig också. Väldigt mycket" säger Marley och skrattar lite så där blygt. Jag kysser honom en stund och känner annan känsla än dom andra gångerna.

Hej😘
Vad kul att Marley ska med till Sverige!😱 Undrar varför Sam ringde till Wilma?😏
Det var då fan Wilma!😂 Varför kan du inte bara säga det!?🙏

Puss😚
//Sara💕

Resan till JamaicaDär berättelser lever. Upptäck nu