Part47

184 6 0
                                    

Když jsem ho vybalila a vše jsem naskládala tam,kam to patří,tak jsem dala do misky chipsy a šla ke klukům do obýváku.

Fotbal trval nějaký dvě hodiny,tak jsem se sebrala a odešla do pokoje,dala jsem si teplou vanu a poté zalezla do postele.Po chvíli přišel za mnou Michael,lehl mi na hrudník a usnul.

Tori

Kluci koukaj na fotbal,mě to nebaví,šla jsem k sobě do pokoje,otevřela jsem dveře na balkon a sedla jsem si na židli.Pozorovala jsem,jak na nebi svítí hvězdy a jeden velký krásný měsíc.Chtělo se mi spát,oční víčka mi padala,vešla jsem zpátky do pokoje,balkon zavřela,hodila jsem si rychlou sprchu a poté šla spát.

Ráno mě probudil zpěv ptáčků,kteří seděli na stromě na naší zahradě.Venku svítilo sluníčko,byl krásný den.Otevřela jsem okno a nechala jsem proudit vzduch do měho pokoje.Zašla jsem do koupelny,kde jsem si opláchla obličej.Vlasy jsem si dala do vysokého culíku.Oblékla jsem si čedé legíny a bílý svetr.Vyšla jsem z šatny a u mě v pokoji seděl na posteli Calum.

,,Co tady děláš?'' zaptala jsem se.

,,Čekám,chci si promluvit'' řekl.

,,Ale-'' nenechal mě domluvit.

,,Tori,já už tohle nedám,jak dlouho spolu nemluvíme?Skoro dva týdny,ubíjí mě to,chci se usmířit,chci,aby to bylo jako dřív.Chci tě citít vedle sebe,probouzet se a vidět tě,jak spíš'' vydechl. ,,Miluju tě tak moc a strašně mě mrzí to co se stalo,odpustíš mi to vůbec někdy?'' zeptal se s rozklepaným hlasem.

,,Cale,mě to taky ubíjí,ani nevíš jak moc.Ublížil si mi,ale já jsem ochotná ti dát ještě jednu šanci,protože tě tak neskutečně miluju a nemůžu bez tebe být'' šeptla jsem.

Cal se zvedl z postele a přišel ke mě.Zadívala jsem se do těch jeho očí.Calum obmotal svoje silně ruce okolo mého pasu a hlavu si položil na mě rameno.

,,Mrzí mě to''' šeptl a políbil mě. 

,,Já vím'' odpověděla jsem a mírně se na něj usmála.

Vtiskl mi jemný polibek na rty a lehce s nimi pohnul,já jsem spolupracovala a po chvíli jsme se odtáhla,protože mi docházel dech.Opřel si svoje čelo o to mé a jen se mi díval do očí.Po chvíli jsme se sebrali a šli dolů,kde byli jen Niky s Michaelem.Michael byl na terase a Niky dělala něco k jídlu.

,,Dobré ráno'' pozdravili jsme s Calem.

,,Dobré'' usmála se. ,,Už jste se konečně usmířili?'' zeptala se.

,,Ano'' odpověděla jsem s úsměvem.

Udělala jsem nám snídani a kafe.Společně s Calumem jsem si šla sednou za těma dvouma na terasu a vklidu posnídat.

,,Ash s Lukem spí?'' zeptala jsem se zvídavě.

,,Oni nejsou doma'' zasmála se Niky.

,,A kde jsou?'' zeptal se Cal.

,,Luke je u tý svojí holky a Ash je u kamaráda'' odpověděl Mike.

Jen jsem kývla a dál se věnovala snídani a kávě.Když jsme dojedli,tak jsme to uklidili a rozhodli jsme se,že si uděláme k obědu něco rychlýho,takže špagety.Začala jsem vařit oběd,Cal mi pomohl,když to bylo hotové,tak jsme to odnesli na zaradu,kde jsme se najedli.Proč nevyužít toho krásného počasí.Po obědě kluci šli do bazenu a já s Niky jsme si lehly na lehátka,která byla u bazenu.Kluci dělali kraviny,někdy se chovají jak malý děti.

Niky

Ležim na lehátku a opaluju se,najednou na mě přistane proud vody.

,,Kurva Clifforde!'' vyjekla jsem a podívala jsem se na něj.

,,Co,aby ti nebylo horko'' odpověděl a vyplázl na mě jazyk.

,,Chováš se jak malý dítě'' zasmála jsem se.

,,Cože?'' zeptal se.

,,Slyšel si'' řekla jsem už vážně.

,,To neni pravda'' vyjekl.

,,Je'' odpověděla jsem.

To jsem asi neměla říkat,protože vylezl z bazenu a namířil si to ke mě,já jsem se zvedla a začala před ním utíkat,on mě začal honit po celý zahrade.Calum s Tori z nás museli mít srandu.

,,Mám tě'' řekl a smírným úšklebkem mě vzal do náručí.

Došel se mnou k bazenu a jen tak mě držel.

,,Opovaž se mě tam hodit'' vejakla jsem a bouchla ho do hrudi.

,,Mám lepší nápad'' řekl a skočil se mnou do vody.

,,Si debil'' řekla jsem a cákla na něj vodu.

Přilepil se mi na moje rty a já s ním spolupracovala,po chvíli jsme se odtáhla a viděla jsem,jak sedí Tori s Calem na houpačce a září jako sluníčka.

♛Me and 5SOS♛Kde žijí příběhy. Začni objevovat