Part48

119 5 1
                                    

Přilepil se mi na moje rty a já s ním spolupracovala,po chvíli jsme se odtáhla a viděla jsem,jak sedí Tori s Calem na houpačce a září jako sluníčka.

,,Co kdyby jsme se vypařili a je tady nechali?'' šeptl mi Michael do ucha.

,,To zní dobře'' špitla jsem a vylezla zároveň s Michaelem z bazenu.

Mohlo být asi šest večer a kluci nikde,nevadilo mi to.Cal s Tori byli na zahradě,takže my jsme měli dům sami pro sebe.Sundala jsem ze sebe mokré plavky a vlezla jsem do sprchy,Michael se po chvíli přidal.Potom jsem vylezla a obmotala jsem si okolo sebe osušku.Došla jsem k šatně,ale Michael obmotal svoje silné ruce okolo mého pasu a vtiskl mi polibek na krk.
Otočila jsem se na něj a své rty jsem přilepila na ty jeho.

,,Chci tě'' šeptl jsem do polibku.

,,Já tebe,moc'' šeptl nazpět Michael

Pomalými kroky jsme se přesunuli k posteli,Michael ze mě sundal ručník,co jsem měla okolo sebe uvázaný a odhodil ho něznámo kam.Byli jsme před sebou nazí.Michael se opíral jednou rukou vedle mojí hlavy a druhou mi přejížděl po vnitřní strany stehna.

,,S předehrou,nebo bez?'' řekl se zdvižebým obočím.

,,Bez'' špetla jsem a přitáhla si ho k sobě.

Bez varování do mě vnikl,začal ve mě jemně jezdit,postupem času přidával na rychlosti,než jsme oba nedosáhli orgasmu.Padl vedle mě.

,,Miluju tě Cliffordová'' řekl s úsměvem a otočil svou hlavu na mě.

,,A já tebe Clifforde'' oplatila jsem mu úsměv.

Lehla jsem si mu na hruď a poslouchala jsem jak mu tluče jeho srdce.Zvedla jsem hlavu a podívala jsem se na něj,viděla jsem jak sladce spí.Po chvíli jsem se ponořila do říše snů i já.

Tori

Stále jsme seděli na houpačce a věnovali jsme se sobě.Chvíli jsme si povídali a chvíli se líbali.Ani jsme si nevšimli,že ti dva už tu nejsou.

,,Hele kde jsou Cliffordovi'' zasmála jsem se nad tím.

,,Co já vim,vypařili se a oba vímě kam'' řekl se smíchem.

My jsme se zvedli z houpačky,vešla jsem do koupelny a dala jsem si rychlou sprchu,po mě šel do sprchy Cal.Mezitím jsem si oblékla čisté kalhotky a tričko na spaní po Ashovi.Když jsem se oblékla,tak jsem zalehla do postele a přikryla jsem se dekou.

Calum vyšel z koupelny jen v boxerkách a vlezl si ke mě do postele.Přilepil se mi na rty a jemně s nimi pohyboval já jsem s ním spolupracovala.

,,Miluju tě'' řekl mezi polibky.

,,Já vím'' odpověděla jsem.

,,To je všechno?'' zarazil se a překvapeně se na mě podíval.

,,Však já tebe taky'' zasmála jsem se.

Calum se usmál a znovu přilepil své rty na ty mé.Po chvíli se probojoval svým jazykem do mé pusy a začala válka,ve které jsem měla tentokrát navrh já.Zajel rukama pod tričko a hrál si s mými prsy,když mi chtěl tričko sundat,tak jsem ho zarazila.

,,Dneska nic nebude Cale.'' špitla jsem.

,,Proč?'' řekl a nahodil jeho psí pohled.

,,Jsem unavená'' odpověděla jsem a jemně jsem zdvihla koutky.

,,Jo super,tak ty mě tu navnadíš a pak nic'' řekl,vypadalo to,že je naštvaný.

,,Jsi naštvanej?'¨zeptala jsem se.

,,Ale nejsem,na tebe to ani nejde'' šeptl a vtiskl mi jemný polibek.

Otočila jsem se na bok a zachumlala jsem se do teplé deky.Calum si mě přitáhl víc k sobě do svého objetí.Hlavu zabořil do mých vlasů a vdechoval můj šampon.Po chvíli jsem uslyšela jak mírně chrápe.Otočila jsem se na něj,vtiskla mu polibek na nos.Zabořila jsem hlavu do jeho hrudi a usnula.

♛Me and 5SOS♛Kde žijí příběhy. Začni objevovat