Part 2

435 17 0
                                    

V tichosti jsem odemkla a vešla do domu,všichni už spali.Vzala jsem si nějaké jídlo z lednice a potichu vyběhla schody do patra,kde jsem měla pokoj.Přišla jsem do svého pokoje a zapla jsem noťas,abych si zkontrolovala upozornění na sociálních sitích,teda jestli nějaké budu mít.Měla jsem jedno upozornění na youtube a na fb.Na youtube se někomu líbilo mé video,co jsem tam dala.Aby jste rozuměli,občas tam přidám nějaké video,kde zpívám a hraju na kytaru nějaký cover.Na fb jsem měla jednu zprávu a žádost o přátelství.Obojí bylo od Michaela.

,,Dnešek byl fajn,rád bych si ho zopakoval co ty na to? :)'' byla jsem překvapená,ale mile.

,,Souhlasím,tak zítra zase? :)'' odepsala jsem mu a usmívala se jako sluníčko.

,,Dobře vyzvednu tě v půl druhý okey?'' .

.,,Domluveno''

Pak už jsem noťas vypla,šla se osprchovat a spát. Ráno jsem vzbudila něco málo po desátý.Vstala jsem z postele a zamířila jsem si to rovnou do koupelny,kde jsem si opláchla obličej,pak už jsem šla na snídani do kuchyně za ostatními.

,,Dobré ráno'' pozdravila jsem a šla si namazat chleba nutellou.

,,Dobré,kdy ses včera vrátila?'' s úsměvem na tváři se mě zeptala mamka.

,,No kolem dvanáctý,potkala jsem jednoho kluka,tak jsem se zapovídali.Jo a ještě něco mamko,dneska jdu s ním ven v půl druhý ok?''..

,,Dobře,žádný problém'' odpověděla a usmála se.

Nasnídala jsem se a šla jsem zpět do svého pokoje,kde jsem si uklidila.Po úklidu jsem šla do koupelny se vysprchovat a umýt vlasy.Pomalu jsem se začala připravovat,abych vše stihla.Vlasy jsem si vyfoukala fénem a vyžehlila.Namalovala jsem si černé linky a dala si řasenku.Přemýšlela jsem co si vezmu na sebe,opravdu mi na tom záleželo.Nakonec jsem si vzala černé šortky,bílé tílko a červeno-černou kostkovanou košili.Když jsem se dooblékla už někdo zvonil.Seběhla jsem schody a šla otevřít.Pozdravila jsem ho obejmutím a pusou na tvář.

,,Můžeme jít?'' zeptal se a usmíval se při tom.

,,Jistě'' úsměv jsem mu oplatila.

*
*
*
Procházeli jsem se v parku a v tom slyším jak na Michaela někdo volá.Otočili jsem se a tam byli tři kluci ve stejném věku jako je Michael.

Michael

Šli jsem parkem a najednou slyším známý hlasy jak na mě volají.Otočím se a tam jsou kluci z kapely a přiblbě se uculují.Přišli k nám a začali si Nikol prohlížet.Kdybych to měl popsat,tak jí pohledama svlíkali.

,,Představím vás,Niky tohle je Ash,Calum a Luke.Kluci tohle je Niky'' 

Nikol

,,Niky tohle je Ash,Calum a Luke.Kluci tohle je Niky.'' představil nás.

,,Ahoj jsem Niky,těší mě'' usmála jsem se každý z nich mě objal,což jsem nečekala,ale nevadilo mi to.

,,No nic,rádi jsme tě poznali,ale už půjdeme,nebudeme vás rušit.Tak zase někdy.Ahoj'' řekl ten s modrýma očima,myslím,že to byl Luke.

,,Dobře,taky jsem vás ráda poznala ahoj''odpověděla jsem a úsměv mu oplatila.

Pokračovali jsem dál parkem,povídali jsem si o všem možném,Bylo mi s ním dobře,víc než dobře.Asi jsem se zamilovala.

Michael

Byla už tma,procházeli jsem se parkem celý den.Sedli jsem si na lavičku.Za celou dobu,co jsem byly spolu venku se nikdy nezamračila,furt se usmívala.Byla rozkošná.Mezi námi panovalo příjemné ticho. Tak teď nebo nikdy! Řekl jsem si pro sebe v hlavě.Zadíval jsem se do jejích šedomodrých očí a začal se přibližovat hlavou blíž k té její.Když už jsme měli rty pál milimetrů od sebe,tak jsem jí políbil.Začala spolupracovat.

Nikol

Zadíval se mi do očí a začal se přibližovat,věděla jsem co chce udělat.Když měl rty jen kousíček od těch mých,tak mě políbil a já začala hned spolupracovat.Bylo to úžasné,jeho hebké rty a ty moje dokonale do sebe zapadaly jako dílky puzzlí,měla jsem motýlky v břiše.Ctěla jsem aby se zastavil čas a tenhle večer nikdy neskončil.Chvíli jsem byli ještě v parku a objímali se a pak jsme vyrazili domů.Zastavili jsme se před domem,kde jsem bydlela a rozloučili se dlouhým polibkem.Vešla jsem do domu,tam už všichni spali,ani se nedivím byly asi dvě hodiny ráno.Napila jsem se vody a šla jsem se osprchovat a poté spát.Ráno jsem vstala asi v devět,šla jsem do koupelny se opláchnout a učesat si vlasy do drdolu.Seběhla jsem schody a zamířila do kuchyně,kde jsem se nasnídala.Po snídani jsem si došla nahoru pro noťas a šla do obýváku.Přihlásila jsem se na fb a psala jsem si s Mikeym,měl rád,když jsem mu tak říkala.

,,Kluci nás zvou na oběd,jako omluvu,že nás včera přepadli v parku :D''

,,Dobře,tak kdy a v kolik :)'' mezitím než mi odpověděl jsem zapla TV,dávali TVD.

,,Zítra tě v jednu vyzvednu''

,,Dobře,jsem domluvení''.

Doufám,že se vám líbila dnešní část,jestli ano tak dejte votes prosíím ^^ :)

♛Me and 5SOS♛Kde žijí příběhy. Začni objevovat