12. Bölüm - Son Savaş - FİNAL!!!

5.1K 277 255
                                    



- Harry erişkin bir büyücü olup teyzesinin korumasından çıktığı anda sadece kendi gücü ve onu koruyanların gücüyle ayakta kalmak zorundaydı. O sıralarda Profesör Dumbledore ölünce ve Snape firar etmek zorunda kalınca Harry iyice korumasız kaldı. Ama firardaki Snape boş durmadı. Bir zamanlar Dumbledore'un Harry için geliştirdiği koruma büyüsünü esas alarak bir başka büyü icat etti. Dumbledore Harry ile teyzesi arasındaki kan bağını mühür olarak kullanarak, Harry onların yanını evi olarak gördüğü sürece kesin bir koruma almasını sağlamıştı. Ama Harry erişkin olduğu ve artık teyzesinin evini de evi olarak görmediği için büyü etkisini kaybetmişti. Snape Harry' nin hayatında en çok değer verdiği, aralarında kan bağı olmasa da kardeşi kabul ettiği kişi olan Ron' un kanı ile Harry arasında bir mühür koyarak bir başka koruma büyüsü yarattı. Ancak bu diğerinden daha kesindi. Harry ve Ron' un hayatlarını birbirine bağlayacak şekilde işliyordu. Ron hayatta olduğu sürece Harry ondan güç alabilirdi, yaralandığında daha hızlı iyileşmek için ondan hayat çekebilirdi, ölümle karşılaştığında bile Ron' un hayatı onu kurtarabilirdi. Ancak tek dezavantajı birinden biri öldüğünde diğeri sağlam bile olsa ölecek olması idi.



////****/////



" Peki, o halde Potter' ın nerede olduğunu söyleyeceğim. Bundan sonraki hareketlerin hayatın için çok önemli Draco. " Asasını çıkardığı anda Draco gerginleşerek arkadaşına baktı. Ama Blaise asasını onların üzerinde kullanmamıştı. Aksine asasını kendine çevirerek bir şeyler mırıldandı. Gırtlağına dokunan asası hafif bir ışık yaydıktan sonra bu kez gözlerine yöneldi ve ardından tüm vücudunu saran bir parıltıyla büyü üzerinden kalktı. Hermione Granger ve Draco Malfoy tam karşılarında duran Harry Potter' a şok içinde bakakaldılar...



*******************************


BÖLÜMÜN SOUNDTRACKI - Bu kez sözsüz bir parça seçtim ki kendinizi fice verebilesiniz 


Song From A Secret Garden


**************************************************


- Potter? Ben anlamıyorum. Sen buradaysan Blaise nerede? Yoksa o...



Hermione de şaşkınlıkla arkadaşına bakıyordu ama o Draco' dan daha önce toparlanarak " Harry! " diye bağırdı ve koşarak kollarına atıldı. İki arkadaş birbirlerine sımsıkı sarılırken Harry Draco' yu rahatlatmak istercesine " O iyi merak etme. " dedikten sonra " Blaise sen de artık çıkabilirsin! " diye seslendi. Draco' nun şaşkın bakışlarının altında duvarla bitişikmiş gibi görünen kitaplık birden yana doğru kaydı ve içerideki gizli bir geçitten Blaise salona girdi. Draco arkadaşını sağlam görünce rahat bir nefes almıştı. Ama yine de kaşlarını çatmaya devam etti. 



- Bunca zamandır onun bütün işlerini sen mi yürütüyordun? 

- Tabii ki hayır. O Karanlık Lord' a çok yakın biri, eğer onunla aynı ortama girseydim beni hemen fark ederdi. Beyinlerimiz bir şekilde birbirini fark ediyor. Gerçi ben öldükten ve benimle birlikte içimdeki Hortkuluk da öldükten sonra bu bağın koptuğundan eminim ama riske giremezdim.

Slave Hearts - DramioneWhere stories live. Discover now