Chapter 5.

398 18 6
                                    

Nikdo nechápal proč by se chtěl rozloučit. Najednou se rozeběhl ke mně a zlomil mi vaz. Poslední co sjem slyšela by zběsilý křik Stefana, Damona táta a vlastně všech....

Probudila jsem se na gauči v našem obýváku. Kolem mě seděla celá moje rodina i s přáteli. O něčem diskutovali. Dělala jsem, že jsem se ještě neprobudila, abych se vyhla otázkám jak se mi je, a mohla poslouchat jejich rozhovor do kterého se všichni zapojovali.

,,Co když se tomu malýmu něco stlo?!" Znervózněl Stefan.

,,Ne nestane. věř mi." Uklidňoval ho Damon. 

,,Kam vlastně mohl Enzo jít? Myslíte, že za někým určitým nebo prostě někam pryč?" Zeptal se pochvíli Damon a ostatní sjel tázavým pohledem. Ostatní pokrčili rameny.

,,Co když jde proti nám kvůli minulosti? Je možný, že jde porit nám s někým s kým jsme měli v minulosti problémy nebo něco takovýho?" Zeptala se Elena nervózně.

,,Tak se zapřemýšlíme s kým jsme měli potyčky" řekl Jeremy ,,Katherine." Řekl. 

,,Ta je, ale mrtvá určitě. Je někde stracená na druhý straně." Vyloučila ji Bonnie.

,,Mikael a Esther. Ne ty jsme taky zabili." Vyloučil táta.

,,Já zase myslím, že místo vylučování našich nadpřirozených nepřátel, byste mohli pomocí nějakého kouzla najít Enza a tím i místo kde je nebo s kým tam je." Konstatovala jsem a přitom se zvedla do sedu. Všichni se na mě přitom podívali a spustili otázky typu: jak ti je. Nebolí te nic a tak dále. Na jedinou otázku, na kterou jsem odpověděla byla ta, jestli mě nebolí břicho. Na tu jsem jen s úsměvem odpověděla, že ne, ale Bonnie mi ho radši šla zkontrolovat.

*****

S radostí jsme zjistili, že tomu malýmu nic není a zároveň, že poporostlo.

Pak jsme se dohdadovali zda je dobrý nápad Enza vyhledat. Všichni říkali, že ne, ale jen já, Stefan, Elena a  Damon jsme řikali, že to dobrý nápad je. Zbytek, že není což jsem opravdu nechápala. Jak nemůžou chtít zjistit, dke nebo s kým je.

,,To kouzlo nám může pomoc a my pak aspoň budeme vědět protoi komu stojíme." pokrčila rameny Elena. Všichni se podívali na ni a nakonec na náš všechny.

,,Asi mají pravdu." přitakala nám Bonnie. ,,Asi jo. Je to dobrý nápad." Přidal se i Jeremy, ale myslím si, že souhlasil jen , protože sohlasila Bonnie. Nakonec souhlasili všichni a my s Bonnie mohly začít dělat naše vyhledávací kouzlo.

,,Fesmatos todos mane. Fesmatos todos mane. Fesmatos todos mane."  Opakovaly jsem pořád dokola a naše krev se začala hýbat. Jako věc, kteoru vyhledáme Enza jsme měly pár jeho vlasů. Každopádně krev se pohybovala z jednoho místa do druhého. Zastavila se až někde ve Virginii. 

,,Znáte to tam někdo?" zeptala jsem se. Damon, Stefan, Elena, Caroline a Bonnie si vymněnili pohledy.

,,Haló, odpoví mi tu někdo?" Začala jsem jim mávat rukou před očima.

,,To je whitmorská škola. Rádo by škola, ale ve sklepě jejich školy dělají pokusy na upírech." Řekl zaraženě Damon.

,,S Caroline a Bonnie jsme tam chodily do školy." pronesla Elena zaraženě jako Damon.

,,A- A vy jste tam někde byli? Myslím tam?" Zeptala jsem se nervózně.

,,Na mně a Enzo tam dělali pokusy. Podařilo se nám pomoct. Enzo tam měl umřít. Aspoň jsem si myslel, že umřel." Vydechl Damon a znova se pořádně nadechl.

,,Panebože. Ale jestli vás tam ten-" zadrhla jsem se, protože sjem nevěděla jak se jmenuje ten kdo je tam zavřel. 

,,Whitmore." Doplnila mě Elena. ,,Ten Whitmore. Jestli vás tam ten Whitmore držel a mučil proč by mu Enzo pomáhal?" Nechápala jsem. Damon se na mě otočil.

,,Pomsta." Vydechl Damon a zaraženě koukal do jednoho místa.

,,Musíme tam jít. A zarazit Enza i Whitmora než bude pozdě." Řekla jsem rázně.

,,Ano to máš pravdu. Musíme. Jen ty neříkej musíme. Ty nikam nejdeš." Vložil se do toho táta, který zatím s ostatníma sledoval celou naši konverzaci.

,,Ale já musim pomoc. Chci pomoc." Naléhala jsem, ale Stefan i máma s tátou- vlastně všichni- pokroutili hlavou na náznak záporu, že já nikam pomáhat nepůjdu. Poraženecky jsem vydechla a stejně poraženecky jsem přikývla. Stefan se na mě výtězně usmál, ale hned na to mě přišel objat.

-Damon-

Už dnes jsme se rozhodili, že se vydáme na Whitmorskou školu. Chápu, že se mi chce Enzo pomstít, ale proč až teď. Možná až teď se mu ozval Whitmore. A taky možná Whitmore chtěl, aby mu Enzo pomohl. Chce nás, aby na nás mohl dělat pokusy! Ale jedno slíbit můžu. Vlastnoručně ho zabiju a budu si to ještě užívat.

*******

 Já, Stefan, Elena a zbytek něco jako naší party, do které se zamozřejmě počítá i rodina Mikaelsnů, stojíme ve sklepě toho rádoby chytrého mučitele upírů, který si myslí, že o upírech ví všechno. Ale víte co? On o nás neví  vůbec, ale vůbec nic.

,,Myslíte, že tu někde je?" Zeptala se Caroline a otočila se celým svým tělem kolem do kola.

,,Nemyslím si. Je tu moc velké ticho a nikoho tu necítím." Oznámila Hayley jako hybrid - takže  i jako vlkodlak.

Caroline přikývla šla se podívat dál. Vešli jsme do další místnosti kde bylo několik stolů a ještě víc nástrojů. Například nože, nůžky avšak všechno se používalo spíše při operacích.

Najednou někde vrzly dveře. Polekaně jsme sebou trhli a podívali se směrem odkud šel zvuk. Chvíli jsme se tam dívali, když se tam jako z čistýho nebe objevil Whitmore.

,,Jaká to milá návštěva. Damone! Eleno!" Vykřikl až přehnaně šťastně a zákeřně se usmál.

,,Whitmore." Procedila skrz zuby Elena. ,,Mimochodem kde máte Aarona?" Zeptala se Elena s nadzvihnutým obočím(nejsem si jistá jestli v TVD zemřel, ale tady ne :D). 

,,To víte. Po tom co zjistil co tady dělám odešel a ... No... Už se neoběvil." Pokrčil rameny, jakoby mu to bylo jedno, ale něco mi říkalo, že mu to jen tak jedno nebylo.

,,No. Ale co vás sem přivádí? Budu hádat. Zjištění kdo po vás jde,. Když jste se to dozvěděli prostě jste sem museli jít, že... A kdepak máte tu vaši Hope?" Zasmál se a já i Stefan jsme měli dělat, abysme se nas něj nevyrhli. To, že už s Hope nejsem neznamená, že mu na ní už nezáleží nebo, že ji už nemám rád. 

No Klaus měl taky co dělat, aby se na něj nevrhl. Toho musela zastavit Hayley a Rebekah dohromady. Stefana Caroline  a mě Elelna.

Pak se stalo, ale něco co jsem nečekal. Klause trefil kůlem do břicha a pak i Bonnie. Okamžitě jsme se k nim samozřejmě seěbhli. Pak mi něco došlo. Chtěl na nich odlákat pozornost, aby mohl jít za Hope.

 Enzo ve spolupráci s Whitmorem ...  :D Co říkáte?

Doufám, že se Vám část líbila! :) VOTE a KOMENT mě opravdu mockrát potěší! :3 :)

                                 -Teres

P.S.: Děkuju mockrát skoro za 1K přečtení! :3 Moc to pro mě znamená! :)

The Originals 2Where stories live. Discover now