Korkunç Bir Gece

2K 63 38
                                    

Yaren: Aaaaaaaa

''İmdaaaat''

Karlos, Yaren'in sesiyle koşarak banyodan çıktı. Yaren avazı çıktığı kadar bağırmaya devam ediyordu.

Yaren: Karloooos

Karlos,''Geliyorum Yaren'iiim''

dedi ve Yaren'in odasına daldı. Yaren odanın ortasında durmuş, ellerini suratının hizasında yumruk yapıp sıkmış, korkulu gözlerle etrafı izliyordu. Dudaklarını iğrenir gibi büzmüştü. Karlos içeri girince koşarak boynuna sarıldı.

Karlos: Yaren n'oldu yavrum?

Yaren: Karlos odada dev bir örümcek var!

Karlos: Hay Allah cezanı vermesin Yaren bunun için mi bağırıyordun?

Yaren: Karlos bir görsen hak vereceksin ya çok büyük!

Karlos: Yavrum o bağırışlarının haklı tek açıklaması odandan Spidermanin çıkması olur

Yaren: Ay ne dalga geçiyorsun be!

Karlos: Kızım öyle bir bağırdın ki bir şey oldu sandım telaşlandım ne yapayım bu muydu yani

Yaren: Ay beğenemedin mi? Bundan sonra bağırmadan önce gerçekten korkulacak bir şey mi değil mi diye senden onay alırım Karlos Bey!

Karlos: Bak yine abartıyorsun işte

Yaren: Ben mi abartıyorum lan? Benle alay eden de gök gürültüsüyle şimşekten korkuyor

Yaren, savaş ilan etmiş gibi ellerini belinde kavuşturdu.

Karlos: Kiiiim ben mi? O dediğin bi kere küçükkendi! Ayrıca Dodo mu anlattı bunu sana ya! Yemin ederim öldüreceğim o herifi başka ne anlatıyor bu sana bizim hakkımızda?

Yaren: Sonuç olarak korkuyor muydun korkuyordun!

Karlos: Ya çocukkendi diyorum. Çocukken herkes korkar gök gürültüsüyle şimşekten!

Yaren: İyi kızlar da örümceklerden korkar öyleyse!

Karlos: Yaren hay çenene Yaren hay çenene ya! Tamam sen haklısın! Az bile bağırmışsın hatta gel ağzımın içine de bağır.

Karlos Yaren'i iğnelemeye devam ediyordu. Çünkü aklı hala Dodo'nun kızlara Karlos ve Ferdi'nin çocukluğuna dair bütün kirli çamaşırlarını dökmesine takılmıştı. Ulan taktı kafaya herif rezil edecek bizi. Sünnetten korktuğumu da anlattı mı acaba adi Dodo diye düşünüyordu.

Yaren: Of Karlos senin diline düşeceğime şu örümceğin diline düşeyim daha iyi yani ben hallederim abicim yürü git

Terliğini havaya fırlatıp, eliyle tek hamlede yakaladı sonra da odanın içinde örümceği aramaya başladı. Karlos ''Hey maşallah'' diyebildi şaşkınlık içinde. Sonra da Yarenle beraber örümceği aramaya başladı.

Yaren: N'apıyorsun sen hala burada, gitsene

Karlos: Of Yaren amma uzattın...

Yaren cevap vermedi, gözleriyle odayı tarıyordu. Yüzünde büyük bir ciddiyet vardı. Karlos ''Heey'' diyerek Yaren'in gözünün önünde elini salladı. Yaren, Karlos'u görmezlikten gelmeye devam etti. Karlos bozuk bir ses tonuyla ''Öyle olsun Yaren Hanım, ne halin varsa gör karışmıyorum. Size Spiderman ile mutluluklar!''  dedi ve odadan çıktı. Yaren, Karlos'un ardından kapıya baktı. ''Spidermanle mutluluklar derken?  Spidermanden mi kıskandı bu şimdi beni?''

''Ay o değil de gerçekten çekti gitti öküz, hayır sevgili diye kolumuza taktığımız adamı böyle ayak işlerinde de kullanamayacak da ne yapacaktık yani? Amaaaan Yaren senin kimseye ihtiyacın yok. Siz hepiniz ben tek ulan!'' diye kendini gaza getirmeye başladı. Sanırım siz hepiniz derken örümcek ve Karlos'u kastediyordu. Zira şuanda örümceği bulursa gözünün önüne Karlos'u getirip terlik manyağı yapmayı planlıyordu. Örümceği bulmak için yorganları kaldırdı, halıyı ittirdi. Yetmedi yatağın üstüne çıkıp odaya kuş bakışı göz gezdirdi. Derken! komidinin altından çıkan siyah örümceği fark etti. Yaren'in hakkı vardı. Gerçekten de büyük ve korkunç bir görüntüsü vardı.

Benimle Yan (KarYar)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin