M•Bölüm 1•

26.3K 885 47
                                    

Her zamanki gibi okula gitmek için lanet okuya okuya kalktım. Saat daha sabahın sekiziydi. Ben her zamanki gibi üşengeçlikle banyoya gittim. Elimi, yüzümü yıkadım. Zaten dün akşam duş almıştım almama gerek yoktu. Sonra çabucak üstümü giydim. Tabi üniversite 2'ye gittiğim için forma giymiyordum. Bu üniversitenin kolaylıklarındandı. Derslerimde de oldukça iyiydim... Biraz daha düşünürsem okula geç kalacağım. Hemen aynanın önüne geçtim saçlarımı taradım ve salık halde bıraktım.Saçlarım düzdü ve bu bende çok hoş duruyordu. Bak yine düşünüyorum. Birazdan annem bağırmaya başlayacak. En iyisi çabucak hazırlanmak. Hemen kitaplarımı ,bir kalem ve arabamın anahtarını alarak aşağı indim.Annem seslenmeye başladı;

"Kızım hadi geç kalacaksın"

"Tamam anne geldim"dedim ve  masaya oturup çabucak kahvaltımı yaptım.

"Görüşürüz anne!"diyerek yanağından öptüm ve kapının önüne gelip ayakkabılarımı giydim. Annemin yanağını öperken aklıma babam gelmişti. Olmayan babam. Bu durumdan kurtulmak için derin bir iç çektim.

"Görüşürüz kızım. İyi dersler"

"Teşekkürler anne"deyip hemen arabaya koştum.

Arabayı hızla çalıştırıp emniyet kemerimi taktım ve radyodan bir şarkı açtım. Şarkının ismi Arctic Monkeys-Arabellaydı. Çok güzel bir şarkıydı.

Bir yandan araba sürüp bir yandan şarkıya eşlik ediyordum. Gerçekten bu şarkı mükemmeldi. Sonra aniden önüme bir adam çıktı ve adama çarptım. Lanet olsun !!!

MAFYAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin