Bölüm 11

17 2 0
                                    

Bu bölümde sürprizden önce yaşananları yazacağım. Iyi okumalar :)
----------
En son yaptığım şey, saate bakmaktı. Tam bir buçuk saat kalmıştı. Yemek yerken çok sohbet ettik. Bu yüzden biraz uzun sürdü. Çocukken yaşadığımız utanç verici olaylardan bahsediyorduk. Mert'inki benim dikkatimi çekti:
(Mert'in hikayesi - Mert'in ağzından):
'5 yıl önce, yani 12 yaşındayken, okulumda bir kız vardı. Ince, uzun, sarışın mavi gözlü. Hiç makyaj yapmazdı, ya da okula gelirken saçını hiç düzeltmezdi. En sevdiğim yanı da oydu. Çok güzel bir yüzü vardı. Herkese iyi davranırdı. Neyse, ben ondan hoşlanıyordum işte. Bir gün, doğum günüm olduğu için tüm sınıf arkadaşlarımı evime çağırdım. Kız erkek, herkes geldi. Saat 12-13 gibi çağırmıştım. Bu yüzden ben de yetişir diye son dakikada üstümü değiştirmeye karar verdim. Ve kız, tam ben giyinirken gelmiş. Annem de kızı eve almış. Bana da haber vermedi tabii. Geldiğini de duymadım. Kız da evi dolaşırken, odamın kapısı açıktı, beni giyinirken gördü.. O günden beri bi daha evime birini çağırdığımda, son 1 saatte giyiniyorum.'

İşte,
Hikayesi buydu. Beni en çok sinir eden şey, kızı anlatırken gözlerindeki ışıltı. Bana bile böyle bakmamıştı. Tamam, kabul ediyorum biz çıkmıyoruz ama ben ondan çok hoşlanıyorum. Ve bunu ona söyleyemiyorum. Bana beni sevdiğini söylerse, ben de ona söylicem, çünkü ondan hoşlanıyorum.

Bu akşamki sürprizi unutup güne odaklanmam gerekiyordu. Bu yüzden herkesi hemen yemekten kalkıp havuza girmeye davet ettim. Aldığım cevap,
"Hmm.. Sen gir.. Biz şey, bir odaya çıkıp gelicez. Iıım... Beş dakika izin verirsen geliriz tamam mı?" oldu.
Sürpriz için çok uğraşıyorlar. Gerçekten büyük bir sürpriz galiba. Eğer öyleyse, bu akşam bayılabilirim...
Mert'i yanıma çağırdım.
"Mert. Gelebilir misin?" galiba ona, ondan hoşlandığımız söylememin tam zamanıydı. Berkler gitmişti. Yalnız kalmıştık. Olamaz!! Filmlerdeki gibi oldu.. Mert'in telefonu çaldı ve gitmesi gerektiğini söyledi. Hata bende. Çok bekledim. Belki de doğru zaman değildi.
"Merve çok çok özür dilerim. Berk'lerin yanına gitmeliyim. Berk aradı. Ne söyleyeceğini bana mesaj atarsın tamam mi?"
Off mesaj atamam. Yüz yüze konuşmamız gerekiyordu. Neyse Akşamı beklicez artık. Sadece 1 saat kalmıştı. Sadece 1 saat. Bekleyebilirim. Bunu yapabilirim.
------------
Mert:

Merve'nin ne diyeceğini gerçekten çok merak etmiştim. Ama her zamanki gibi Berk aradı.
Sürprizi odada yapacakmışız gibi gösterdik Merve'ye. Ama aslında Young Club isimli bir yerde yapacaktık. Otelin içinde. Küçük bir yer. Içinde basketbol sahası, trampolin, DJ için küçük bir bölüm, oturma yerleri, küçücük bir sahne ve jakuzi vardı. Akşamları isteyen gençler için ayrılıyordu. Ama sabahları açık olurdu. Biz de Merve'ye sürprizini orada yapacaktık. Jessie ve Merve burada bekleyecekti. Ben ve Berk de daha sonra gelecektik. Merve'ye çıkma teklifi etmeyi planlıyordum ama bunu henüz kimseye söylemedim... Kısacası planımız bu. Umarım her şey doğru gider. Ve Merve'yi mutlu etmemiz gerekiyor.

"Berk, Jessie son 1 saat . Hazırlıklar tamamsa Berk ve ben gidip üstümüzü değiştirelim. Jessie, sen sabah kıyafetlerini hazırladığını söylemiştin. Sen de Merve'yi çağır ama çaktırma. Odaya gelip duş almasını falan söyle. Üstünüzü değiştirip gelirsiniz. Burada saat tam 19:30 da buluşalım."
"Tamam" diye cevap verdiler. Berk ve ben odaya gidip giyindik. Duş aldık. Hayatımda ilk defa bu kadar uzun sürmüştü giyinmem. Gerçekten çok özenmiştim. Umarım Merve'yi mutlu etmeyi başarırız.
---------
Merve:
Son 1 saat. Çok heyecanlıyım. Jessie geliyordu. Yavaş yavaş. Yanıma geldiğinde,
"Merve saate bak, çok geç olmuş. Bence artık gidip duş almalıyız. Hadi gel" dedi. Gülmemek için kendini zor tutuyormuş gibiydi. Sanırım sürpriz için biraz heyecanlıydı. Tepkimi merak ediyor olabilirler.
"Tamam. Jessie, sürpriz odada mı?" Gerçekten merak etmiştim ki kesin odada olacak. Ama odada olması kötü olucak. Neyse.
Jessie cevap vermek yerine gülümsedi. Bir şey demedim. Sadece beklemeyi düşündüm.
------------
Sürpriz bu bölüme yetişemedi. Bir sonraki bölümde yazacağım. :( umarım beğenmişsinizdir...

Hayatımın YazıWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu