Bölüm 1

44 2 2
                                    

Merve:

Sabah saat 7.00

Çok heyecanlıyım. Yarın 16. yaşıma gireceğim. Annem de beni Jessie ile beraber bir tatil köyüne yollayacak. Ilk defa yanımda annem ya da başka bir büyüğüm olmadan bir yere gidip 25 gün kalıcam.
"Mervee!"
Annem çağırıyor. Yine.
"Efendim anne"
"Kızım bavulunu hazırlaman lazım artık!"
Bavul mu? Iyi de daha 24 saatim var ne bu acele yaa. Neyse hazırliyım da son günümde rahatlıyım. Ama Jessie'yi de aramam lazım. Ne alıcağına dair hiç bir fikrim yok. Ne alıcağına sorucam bi de kesin hoşlandığı çocukla alakalı konuşmak isticek ve bu da kesin bir 3 saati bulur. Bu yüzden en iyisi önce bavulumu hazırliyım.

------------- 1 saat sonra -------------

Eveet. Bavulum hazır. Şimdi sıra Jessie'yi ve abimi aramakta. En iyisi ben Jessie'lere gidiyim çünkü Jessie'yi ararsam telefon faturam 10 kat fazlasına çıkar ve babam beni öldürür. Evet arıyorum:
"Alo Jessie 10 dakkaya sizin evdeyim!"
"Ama annem aşağıda sürpri-"
"Görüşürüüüzz!"
"Peki..."
Hallettim :D
Aaa annemden izin alma bölümünü hiç düşünmemiştim. Neyse yalvarırsam gitmeme izin verir heralde Jessie'ye.
"Canım Annem nasılsın?"
Biraz yumuşamak lazım tabii.
"Ne istiyosun canım kızım?"
Anladı galiba.
"Jessie bana milyonlarca şey anlatıcakmış bende belki onlara gidersem telefonla konuşmama gerek kalmaz böylece de faturam pahalı olmaz" dedim. Umarım izin verir...
"Tamam canım gidebilirsin ama yemeğe gel olur mu. Baban da 12'de gelecekmiş zaten 3 gündür göremedik birbirimizi. Biraz dördümüz vakit geçirelim di mi?"
"Tamam anne gelirim o saate kadar. Görüşürüz!"

Hayatımın YazıWhere stories live. Discover now