in de banane hemel

60 3 0
                                    

Zijn familie. Daar waren Jef, Dirk en Joost. Zelfs de beer was er. Het enige wat hij nog miste was zijn lieve, geweldige, sexy donutje. Hij gaf zijn familie een knuffel en er was zelfs een traantje gevallen. Hij was diep geëmotioneert. Hij zou hier wel uren kunnen staan knuffelen met die snotapen. Toch moesten ze op een moment loslaten en ze besloten om er het beste van te maken zonder de mamadonut. Ondertussen op de echte wereld was de donut op zoek naar een plaats om te skypen. Ze hoopte te kunnen skypen met haar familie in de bananenhemel. De eerste keer was het mislukt maar de tweede keer kwam er beeld. Er zat een lelijke, naakte, oude verrimpelde banaan achter het scherm. De donut vroeg of hij is de bananenhemel zat. Hij schudde zijn hoofd en vroeg of ze dat bananen glazuur van haar wou doen. Ze klikte meteen op het knopje waar je de conversatie mee moet stoppen.
Volledig aangeslagen probeerde ze nog eens, nu een andere account "bananenhemel" noemde. Ze belde....en belde.....en belde..... Plots versprong het beeld. Eerst was het heel wazig. Maar toen het eindelijk focuste..........HET WAS EEN MENS!!!!"hallo, dit is bananenhandel bananenhemel, wat kan ik voor u.. Doen...? Wacht...waarom word ik door een donut gebeld?" de donut was volledig aangeslagen. Bananenhandel?wat moeten die bananen daar mishandeld worden!! "Euuhhmm, niks,, bye!" zei ze en verbrak de conversatie. De arme donut was radenloos. Ze sloot skype af. Ze moest een andere manier vinden.
"GOD!!" riep de donut uit. Ze begon te bidden en bidden en bidden. Ze bidde voor haar familie, zodat ze terug zoufen komen en ze bidde ook voor een fiets, omdat ze dat wel eens wou proberen. Ze stopte met bidden en ging languit op het gras liggen. Plots schrok ze van een voorwerp dat vlak naast haar op de grond gevqllen was! Het was een fiets!! Er hing een broefje bij: I HEAR YOU!! XOXO GOD.
Ze probeerde de fiets uit, waarin ze gigantisch faalde aangezien ze een fucked up donut is zonder benen en armen. Ze ging terug liggen en viel in slaap. Ze droomde, maar dat was ze de volgende ochtend al vergeten. Ze schrok wakker.... In een verpakking

donut & banaanTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon