zoektocht naar liefde

56 2 3
                                    

Stomverbaast werd ze wakker.
Ze vond het wel jammer want ze had graag een eigen gezinnetje gehad. Langzaam aan rolde ze uit de verpakking en keek de winkel rond, die er ne hetzelfde uitzag als aan het begin van haar avontuurtje. Ze rolde door de rekken naar de afdeling van het fruit. Ze zag een banaan liggen en voelde meteen vlinders in haar vulling. Ze besloot om er op af te gaan. "Hallo?ken ik jou?" vroeg de banaan geiriteerd. De banaan was niet zo charmant als in haar droom dus ging ze op zoek naar een andere banaan. De andere bananen waren allemaal rot, ze wou wel een knappe man! De donut rolde naar de appels, misschien moest ze haar droom niet helemaal geloven en kon haar ware liefde wel een appel zijn. Tenslotte was haar droom niet zo goed afgelopen! Ze zag een appel zo rood als een tomaat en zo glanzend als een diamant! Ze ging wat dichterbijliggen en schrok zich een bult, het was geen appel het was een tomaat!
Zo snel als ze kon rolde ze naar de echte appels. Tomaten zijn namelijk de aardsvijanden van donuts, de tomaat wierp haar een vuile blik toe. Ze kwam aan bij een bak met Pink Ladies en vroeg: "Waar zijn de mannen?" 1 "Denk je nou echt dat wij dat gaan zeggen? Het zijn ONZE mannen! Zoek irmand van je eigen soort!" zei een van die bitchen. De Pink Ladies gaven een sterke duw tegen de donut en ze rolde een aantal meters verder. Ze had daar nog nooit over nagedacht, misschien moest ze en donut zoeken? Ze ging naar de bakkerij. Ze zag er van alles wat liggen maar geen donut, die waren uit verkocht. Misschien wou god het zo... Misschien moest ze wel single hebben. Maar ze moest en zou een lekkere, lieve, charmante man hebben. Maar waar zou ze die vinden? Misschien bij de droogkuisafdeling? Ze rolde ernaartoe, de droogkuisaflevering is naast de bakkerij dus dat kwam goed uit. Ze zocht tussen de shampoo's, de wax,... maar ze vond niets. Toen keek re opzij daar stond ze dan. De mooiste deoderante van de hele afdeling. Op dat moment wist ze het. Ze was lesbisch. Ze ging er naartoe om kennis te maken. "Hallo, ik ben donut! Wat is jou naam?" vroeg ze verlhaar.
De deodorant negeerde haar.

____________________________________

Nieuw hoofdstukje! We hebben een pauze van een paar maanden gehouden gewoon om de spannin op te bouwen! Vote!comment! XOXO ik & EmmaVanMeensel

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 06, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

donut & banaanWhere stories live. Discover now