kapitel 3- Snälla sluta

131 2 0
                                    

~Felix perspektiv~

Jag tar snabbt upp mobilen ur fickan och ringer Amanda. Svara Amanda, snälla... Du får inte vara borta! Har han tagit dig blir jag tokig!
Signal efter signal piper tills röstbrevlådan sätts igång och Amandas röst hörs "Hej! Kan inte svara, men hoppas du vet vad man gör efter pipet! Puss och kram!".
-VAFAN!! AMANDA!!!!
Plötsligt plingar min mobil.till och det står att jag fått ett meddelande av Amanda. Men va? Hon svarade ju inte när jag ringde...
"Tjenare Felix! Jonte här, du slösar bara din tid med att ringa Amanda. Hittar du henne inom två dagar så händer inget. Hitta grabbarna nu och leta reda på din flickvän istället! ;)" står det. Hur kan han?! Vad tänker han med!?!
Jag ringer daff och säger att jag behöver han och dom andra samt crewet i studion om 10 min för ett viktigt möte.

~ I studion~
F- Felix Og- Ogge (Oscar M) E- Enis (Oscar E) O- Omar D- Daff
F- Okej... Det är såhär att Amanda har blivit kidnappat av Jonte och hans gäng. Vi har två dagar på oss att hitta henne innan vad som helst kan hända med henne. Men tror inte han dödar henne i första taget men ändå!
Og- Vad fan säger du!?!
F- Du hörde...
Og- När i helvete hände detta!? Säger han och börjar upprört gå runt i rummet.
E- Det måste hänt precis innan du kom dit Felix, men var kan de ha tagit henne? Tror du vi kan få hjälp av gänget? Duvet... det gänget..?
F- Messa och fråga dom!
D-Vilket gäng??
O- nej inget, vi förklarar sen!
D- NU Omar!
O- okejokejokej... Det är så att för två år sedan så gick jag o grabbarna med i ett gäng som gjorde lite små olagliga grejer, vi bråkade med andra gäng oså. Sen så gick vi ur för det började bli för mycket festande och så. Och de sa att om nåt händer nån gång är det bara att ringa!
D- okej... Jaja få fram Amanda så är jag nöjd!

Hej! Ganska kort och tråkigt kapitel jag vet. Men hade inte så mycket tid på mig så slängde bara ihop nåt. Dessutom var det ju ett tag sedan jag skrev!
Puss på er! :*

Jag kan inte älska digWhere stories live. Discover now