Kapitel 2- Det måste få ett slut

198 3 7
                                    

~Omars perspektiv~

Nu var det lunch och sen en lektion kvar av skolan. Sista ämnet var matte, jag hatar matte. Plötsligt ser jag Amanda sitta själv vid en bänk gråtandes. Vad fan har dom gjort nu då är det ända jag kan tänka.

-Hey Amanda!

- Åh, hej Omar. Säger hon samtidigt som hon torkar bort en tår.

- Vad har hänt? Vad har Jonte o killarna gjort nu??

- D-det är in-nte dom.. De-et är M-Mika...

- Vadå? Vad är det med han?

-H-han är m-med dom.. mer hinner hon inte säga innan Mika kommer gåendes mot oss. Jag reser mig snabbt och ställer mig beskyddande framför Amanda.

- Tja, ey Omar kan jag få snacka lite med amanda? Jag skulle vilja säga en sak till henne.

- ja det skulle du nog vilja! Säger jag hotfullt

- Asså Omar, mannen hon är.. Mer hinner han inte säga innan jag hoppat på honom och ta ut min ilska på honom. Jag kan inte fatta att han är med dom, att han ens vågar göra så mot sin bästa vän. Spelar ingen roll vad han har att säga, han förtjänar att dö. Han är med i gänget som MOBBAR min bästa vän, tjejen som lyser upp dagarna och gör min dans och musik bättre. Hur vågar han!?

-Omar!! Vad fan håller du på med?!

- Han är med och mobbar din syrra, Ogge visste du det!? Va!? Nej det gjorde du inte. Han förtjänar att dö, alla blåmärken hon brukar ha, komma hem med näsblod. Han är förtjänsten till det!

Allt bara for ur mig, och innan jag visste ordet av det hade Ogge dragit bort mig från Mikas avsvimmade kropp och tagit mig därifrån.

~Ogges perspektiv~

Samtidigt som jag drog Omar därifrån så ringde jag Felix.

O- Ogge F- Felix

F- Tja, händer?

O- Tja, kan du kolla till Amanda lite snabbt? Hon är vid bänken vid våra moppar!

F- Aa visst! Hänt nåt eller?

O- kan man säga. Mika har tydligen varit med och mobbat henne, omar har hållt tyst om det också...

F- What!? Sen när är Omar tyst om en sån sak??

O- tror att syrran bad han.

F- Aja, jag drar o kollar hur det är med henne!
O- Tack!

Sen la vi på och jag och Omar drog till donken och snackade om det hela. Han berättade att Amanda blivit mobbad i minst 3 år, det är så länge han känt henne och hon har blivit mobbad hela tiden. Hon har bett honom att inte berätta för nån, och att det är Jonte och hans gäng som mobbat henne. Och sen att hon just listat ut vem den nyaste som vart med och mobbat henne var. Mikael... Hennes bästa vän, som var som hennes tvillingbror, hon äskade honom som en bror i alla fall. Jag vill bara knäcka nacken på honom just nu. Hur vågar han???

~Felix Perspektiv~

När jag kommer fram till bänken Ogge sa att hon var vid var hon inte där, hennes jacka och halsbandet hon fått av mig på våran 2 års dag var det ända. Hennes moppe var också kvar. Plötsligt ser jag en lapp.

" Nämen tjenare Felix, vill du kanske veta vart din lilla flickvän är? Jag skulle gärna berätta, men det skulle ju inte vara lika kul. Eller hur? Du har 2 dagar på dig att hitta henne. Annars kanske det händer nåt jobbigt för henne, fast jag har ju gjort det mot henne innan så, det kanske inte gör lika ont denna gången om du fattar ;)"

Stod det. Det måste vara Jonte, jag fattar inte vad han menade med en gång till. Han har ju haft sex med henne flera gånger utan att hon ville. Han tog hennes oskuld utan att hon ville också... Fan om han gör det igen. Jag måste hitta henne!

Hej!!

Haha blev lite mer action nu igen XD

Hehe nej men tänkte det skulle hände lite grejer, och ni får gärna önska vad ni vill ska hända med amanda, och om HUR eller OM felix ska hitta henne på nån av dessa " 2 dagar". Och om han inte gör det vad som ska hända, ska "Jonte" skada henne, döda nån hon älskar? Vad ska han göra? Ska Mika tvingas göra nåt mot Amanda?
Jag lägger makten hos er people!
Instagram: Liizakristiansen
Kik: coldasbitch
XOXO Liza :*

Jag kan inte älska digWhere stories live. Discover now