Karaktärer!

314 8 0
                                    

Amanda

Hej! Jag är en.tjej på 16 år som är tillsammans med Felix i The Fooo. Och Oscar molander är min storebror. Så jag heter då Amanda Molander, min mamma heter Michaela och min pappa Johannes. Jag är dansare och brukar hjälpa killarna med deras koreografi och de hjälper mig att lära mig parkour.

Felix

Tja! Jag är då en kille på 16 år som är tillsammans med Amanda, jag är med i The Fooo och gör det jag älskar med mina 3 bästa kompisar. Jag kör parkour och dansar också. På fritiden myser jag gärna med Amanda eller bara spelar lite på gitarren.

Oscar (Ogge)

Tja! Jag är en kille på 18 år och är Amandas överbeskyddande storebror. Jag är med i The fooo och gör det jag älskar med mina 3 bästa kompisar. dansar också på fritiden. Min flickvän heter Lisa och hon är också Amandas bästa tjejkompis.

Oskar

Tja! Jag är en kille på 17 snart 18 år som är med i The Fooo och gör det jag älskar med mina 3 bästa kompisar. dansar o sjunger. Kör även parkour  och är tillsammans med en tjej som heter Josefine. På fritiden spelar jag gärna eller bara myser med Josefine.

Omar

Tja! Jag är en kille på 16 år och jag är med i The Fooo och gör det jag älskar med mina 3 bästa kompisar. Jag dansar och kör parkour. Dock bör jag inte i stockholm som de andra killarna, jag bör i göteborg. Men när jag är i stockholm så bor jag oftast hos Ogge och Amanda.

Mika (mikael)

Tja! Är en kille på 15 snart 16 år som festar ganska mycket o är lite av en kåtbock. Jag är vän med Amanda och Lisa. Dansar i samma dansklass som Amanda och klassas som en av hennes bästa vänner. Är med i ett gäng.som jag tyvärr inte kan ta mig ut ur.

Jonathan (Jonte)

16 årig kille som är ledare över ett gäng, festar och ligger runt rätt mycket. Var tillsammans med Amande ett tag med hon dumpade mig, sen dess har jag gjort allt jag kan för att ge igen för att hon sårade mig.

Alexandra

Jag är Amandas syster, jag dog för 3 år sedan, elelr jag blev dödad av Jonathan och var bland dem få som visste hur grovt mobbad amanda var.

Daff

Hej! Jag är killarnas maneger och funderar på att signa Amanda och Lisa. Jag är också Lisas pappa.

Michaela och Johannes

hej! Vi är Amandas och ogges mamma och pappa. Vi är rika och tycker att våra bara borde våra mer bortskämda efter sin uppväxt.

Jag kan inte älska digWhere stories live. Discover now