Cadeautje

16 0 0
                                    

(Pov Louis)
Ik had Cinderella in haar bedje gelegd en liep naar Yara. Hey kom je dan kunnen we naar bed. ze stond op en gaf me een kus. ik trok mijn shirt uit en ging liggen. Yara trok haar slaapshirt aan en kwam naast me liggen. je bent mooi fluisterde ik. Ze giechelde en kroop dichter tegen me aan. ik sloeg mijn arm om haar en ik viel in slaap. ik werd wakker door een zacht gehuil. ik kroop over Yara heen en liep naar het geluid toe. ik opende het gordijntje bij Cinderella. wat is er meis? Ze begon nog harder te huilen en ik trok haar tegen me aan. Ze verzette zich. Cinderella Please zeg even wat er aan de hand is dan kan ik helpen. i-i-ikk heb zo'n veel pijn in me buik. ze huilde nog harder en ik kon haar maar niet helpen. ik liep naar Yara toe. Yara wordt astjeblieft wakker er is iets met Cinderella. ze keek me aan met slaperige ogen en sprong gelijk uit haar bed. Ze liep naar Cinderella toe. ze pakte haar op en tilde haar naar de woonkamer. ik liep onzeker achter ze aan. kan ik wat doen? Vroeg ik omdat ik het niet kon aanzien. ja pak een fles en vul hem met warm water. zei Yara. ik liep naar de keuken en vond een fles. ik deed precies wat er van me gevraagd werd. ik liep weer terug en gaf het aan Yara. ze legde de fles op Cinderella haar buik en ik zag aan haar gezicht dat het prettig aanvoelde. Ik keek met veel medelijden naar Cinderella. gaat het al weer een beetje vroeg Yara. ja een beetje hoorde ik een klein stemmetje zeggen. ik keek naar haar gebroken armpje en ik kreeg meteen een idee. ik liep naar de bunks toe en maakte Zayn wakker. Zayn, Zayn, ik schudde hem heen en weer. word nou wakker. hij keek me aan.
Zayn: gast wrm maak je me wakker?
Ik: ik wou je om een gunst vragen.
Zayn: wat is er?
Ik: wil jij een mooie tekening maken op Cinderella's arm?
Zayn: op het gips zeker. wrm eigenlijk?
Ik: ze heeft last van haar buik en ik dacht dat een tekening haar kan opvrolijken.
Zayn: goed idee, ik kom er zo aan.
Ik liep weer weg en ging bij Cinderella zitten. hey ik heb zo een verassingen voor je. papa wat dan, wat dan? Dat zal je straks wel zien.
(Pov Zayn)
Ik moest van Louis een tekening maken op de arm van Cinderella. Cinderella is net zoals een dochter voor me. ik doe alles voor haar om haar op te vrolijken. ik sprong uit bed en trok een jogging broek aan. ik zocht in me tas naar stiften en pennen om te tekenen. nadat ik alles gepakt had liep ik naar de woonkamer toe. Cinderella kom eens ik wil wat moois maken op je arm. ze sprong van Louis schoot af en rende naar me toe. ik tilde haar op en zette haar neer op de tafel. ik begon te schetsen op haar arm. Ik vroeg aan haar of ze het mooi vond. Ja ik vind het heel mooi. nadat ik alles had geschetst ging ik aan de slag met de pennen en stiften. het eind resultaat was mooi. ik maakte er wat foto's van en zette het op Twitter.
(Pov Cinderella)
Zayn had op mijn arm een hele mooie tekening gemaakt. ik wil wat terug geven maar ik kan niet tekenen omdat mijn schrijfhand in het gips zit. morgenavond mocht ik weer mee zingen op het concert. ik kreeg dansles van mijn gekke papa. ik was moe en ging op papa's schoot liggen. hij deed zijn arm om me heen en ik deed me ogen dicht. opeens werd ik wakker geschud Cinderella wakker worden we gaan even naar buiten. het was mama waarschijnlijk gaan we Parijs even in om te shoppen. ik werd wakker en trok mooie kleding aan. ik pakte mama's hand vast en we liepen naar de stad. mama ik wil wat kopen voor Zayn. oke wat had je dan in gedachten. ik fluisterde, ik wil een telefoon hoesje kopen met een mooie foto van mij erop. mama moest lachen. kom dan gaan we naar een Apple winkel. ik liep met mama mee.
(Pov Yara)
Cinderella wou een hoesje laten maken voor Zayn met een foto van haar erop. we liepen een Apple winkel binnen.
Ik: Ehm hello, i Have a question. Do you make iPhone covers with a picture?
Verkoper: yes, we do.
Ik: i would like a iPhone 5c cover with a picture of my daugther.
Verkoper: oke you can Pick it up by a half an hour.
Ik: oke thanks, see you later.
Cinderella moest even op de foto en dan konden we gaan. ik liep met haar naar buiten. heb je dorst? Een beetje antwoordde ze. ik liep naar een supermarkt en pakte een cola en appelsap en rekende af. ik keek op me mobiel. we konden het hoesje ophalen. kom je we kunnen het hoesje ophalen en dan gaan we weer terug naar de bus. ik liep samen met haar naar de winkel en namen het hoesje mee.
(Pov Cinderella)
Mama en ik hadden het hoesje gekregen en we gingen weer terug naar de bus. ik zag de bus al en begon te rennen. ik opende de deur en renden naar papa toe. papa keek met blije ogen naar me en vroeg waar mama was. op het moment dat ik wilde antwoorden kwam mama aan lopen. ik pakte het tasje over en renden naar boven waar ik Zayn hoorde gamen met Naill, Liam en Harry. Ik sprong op Zayn's schoot en gaf hem een knuffel. ik heb wat voor je en ik gaf hem het tasje.
(Pov Zayn)
Ik kreeg van Cinderella een tasje in mijn handen gedrukt. ik legde me controler weg en pakte een doosje uit de tas. ik maakte het doosje open en zag dat er een iPhone cover inzat. ik pakte hem en zag dat er een foto op stond van Cinderella. ik kreeg tranen in mijn ogen en keek naar Cinderella haar verbaasde gezicht. vind je me cadeau niet leuk? Wel heel leuk zelfs. ik moet huilen omdat het zo mooi en lief is. ik pakte me iPhone en deed het hoesje eromheen. Ik pakte me controler weer en begon weer met gamen. Cinderella zat nog steeds op mijn schoot.
(Pov Louis)
Ik liep naar boven om te kijken of ik mee kon gamen. Zayn zat met Cinderella te praten en te gamen. ik ging naast Harry zitten en pakte mijn controler. We speelde FIFA 15. damm hoorde ik Naill zeggen. hey Nailler let op je taal gebruik. hoorde ik Zayn zeggen. Ik begon te lachen. ik hoorde me maag knorren. wie heeft er zin in wortels? Jaaahh hoorde ik uit alle hoeken komen. ik pakte mijn mobiel en stuurde Yara een berichtje.
Hey honey, wil je carrots naar boven brengen? En Miss wat chips? Xx
Ik hoorde niet veel later iemand naar boven lopen. Hey jongens ik heb jullie wortels en chips. ik stond op en gaf haar een zoen. thanks babe.

Story of my lifeWhere stories live. Discover now