Wakkermaken

19 0 0
                                    

(Pov Yara)
Het is tijd om naar bed te gaan zei ik tegen Louis. het was al half twee en de kinderen kwamen al heel vroeg. ik liep naar boven en kroop in bed. Louis kwam al snel naast me liggen.
(Pov Cinderella)
Ik had een vreselijke nachtmerrie. ik stond op en liep naar de kamer van papa en mama. ik klopte op de deur. ik hoorde papa's schorre stem. ik opende de deur. papa ging rechtop zitten en ik liep naar hem toe.
(Pov Louis)
Meisje wat is er? Ze kwam heel voorzichtig naar me toe gelopen. ik tilde haar op en keek haar aan. ze had betraande oogjes. papa i-i-ik had een n-n-achtmerrie. waar ging de nachtmerrie over? Ik droomde dat jullie mij weg gingen brengen en dat ik nooit meer een familie kan vinden. Dit vertelde ze me. ach meisje toch mama en ik zouden jou nooit terug brengen. je bent ons dochtertje. wil je bij mij komen slapen? Ze knikte ik legde haar neer en dekte haar toe. Slaap lekker Cinderella. ik hoorde haar rustige ademhaling en viel zelf ook in slaap.
(Pov Yara)
Ik werd wakker door gewriemel naast me. ik draaide me om en keek in de ogen van Cinderella. goedemorgen, waarom lig je bij ons? Mama ik had een erge nachtmerrie en papa heeft me naast je gelegd. oke zullen we naar beneden gaan? Dan gaan we even eten. ik pakte me jogging broek en trok hem aan. ik tilde Cinderella uit bed en nam haar mee aan mijn hand. ik zette de tv aan en ging een ontbijt maken voor ons. ik liep de keuken binnen en zag dat Naill lag te slapen in zijn stoel. Ik pakte mijn mobiel en maakte er een foto van. ik liep met twee bordjes terug naar Cinderella. we aten ons eten op. het was tijd om Darcy wakker te maken. Naill was ook al wakker. hij pakte zijn gitaar en ik maakte Liam Zayn en Louis wakker. we liepen met z'n allen naar de slaapkamer van Harry. Niall begon heel zacht te spelen en de rest begonnen met zingen. het werd steeds luider en luider. Cinderella sprong met Liam boven op Harry. Darcy stond al naast het bed en Harry lag nog in bed. ik liep naar Cinderella haar kamer en pakte wat kleding. daarna liep ik naar me eigen kamer waar ik mezelf omklede. Cinderella liep voorzichtig mijn kamer in. mama? Ja lieverd. Wie gaan er allemaal mee met ons? Ehm Darcy, ik, Louis en Harry. Maar Tommy dan vroeg ze. Naill en Liam passen op Tommy. ik gaf haar haar kleding en die trok ze aan. zullen we gaan? Jaaaahh! We liepen naar beneden. Ik riep de jongens en Darcy we konden gaan. we stapte in de auto en reden naar het winkelcentrum. we stapte uit de auto en liepen de eerste winkel binnen.

Story of my lifeWhere stories live. Discover now