Capitolul 9 †

6.6K 351 14
                                    

Alexandra p.o.v.

O saptamana. O saptamana de cand am primit bataia de la Harry .O saptamana de cand sunt aici si deja vreau sa plec.Vreau inapoi in Rusia sau in New York .Ma cert cu Harry din orice.Uneori ridica palma la mine si cand astept lovitura ,nu apare.Fie darama ceva ,fie pleaca din camera si ma lasa singura.Ieri ne-am certat si de atunci ii vorbesc doar pe rusa...sau deloc .

-Alexandra ! ma striga disperatul

Am aflat ceva nou ! Cand e nervos sau suparat ,ma striga pe tot numele .

-Alexandra ,esti surda ? ma intreaba el intrand in camera

-Pleaca ! N-am chef de tine ! ii zic eu pe limba mea

-Nu imi vorbii pe rusa ! tipa el venind langa mine

Ma apuca brutal se mana ,ma priveste in ochi si ma apuca tremuratul.Negrul din ochii sai este intens.Acel verde a disparut si asta inseamna ca imi poate face orice.Cand largeste putin stransoarea ,ma dau cu pasi marunti in spate si incerc sa-l ocolesc ca sa plec din camera.Se uita mirat la mine si ofteaza.Stie ca mi-e frica de el ! Chiar iti este frica de el ? Da ! In orice moment ma poate rupe in bataie si sa imi provoace durere.Prefer sa ma omoare .

Il ocolesc usor ,inca privindu-l si incerc sa deschid usa ,insa o mana mare ma opreste.Inchid ochii speriata si astept sa tipe ,sa ma loveasca sau sa imi faca altceva .Ma intoarce usor ,iar eu inca tin ochii inchisi.Strang din ochi de frica si astept sa se intample ceva.Mainile sale fine se aseaza pe obrajii mei ,iar fruntea sa se lipeste de a mea.

-Deschide ochii ! zice el calm

Deschid fricoasa ochii si il privesc in ochi.Verdele acela s-a reintors.Oftez si imi pun mainile peste ale lui.Ma saruta pe frunte ,apoi pe nas si pe gura.Limba sa cerea permisiunea sa intre in gura mea ,dar nu il lasam.A marait nervos si mi-a muscat buza.O sa ai niste buze mai mari ca alea cu botox ! Limba sa patrunde la mine in gura si cerceteaza fiecare coltisor.Este un sarut pasional si plin de dorinta.Se anunta o noapte fierbinte ! Taci ! Nu o sa se intample asta.

-Cum faci asta ? ma intreaba el rupand sarutul

-Ce ?

-Cum poti sa ma linistesti doar privindu-te in ochi ? Cum poti face asta ?

Zambesc si imi infasor bratele in jurul gatului sau.Ne imbratisam .Imi bag mana in carliontii lui si ma joc cu ei.

-Eu o sa fiu plecat in seara asta.Am niste treburi in oras .Sa stai cuminte si sa nu faci vreo prostie ,bine ? ma anunta el si incepe sa se dezbrace

Si-a dat tricoul jos si am inceput sa ma holbez la pieptul sau bine lucrat.Tatuajele sale ,patratelele ...Salivez !

-Nu e frumos sa te holbezi ! ma trezeste el

-Scuze ,ce ?

Chicoteste si continua sa se dezbrace.Cand a ajuns la curea ,mi-a pus mana la ochi ,m-a intors cu spatele si am rosit .El rade si intra in baie.Ma asez pe pat ,imi iau telefonul si ma joc pe el.Eram atat de sorbita de joc ,incat nu am auzit usa si pe Harry care pleaca.

-Femeie ! tipa el

-Ce ? tip si eu

-Am zis ca plec ! Nu ma astepta ,vin tarziu ! spune si ma saruta

Iese pe usa si apoi liniste.Cred ca imi aranjez hainele in dulap ca sa ma prinda plictiseala si sa adorm.Am scos hainele din dulap si din greseala dau cu mana in spatele dulapului.Un sunet gol imi creste curiozitatea si ma sperie.Mai bat de cateva ori si o mica usita se deschide.O deschid larg si raman cu gura cascata.Un pistol.O arma .A cui este ? E a lui Harry ? Nu ,nu cred ca e a lui ! Poate e de jucarie si vrea doar sa ma sperie.E asa de ...rece si greu.Un fior ma cuprinde si asez arma la loc.Inchid mica usita ,imi asez hainele si inchid usa de la dulap.Cat e ceasul ? 23:59 .De ce ? Wow ...Am stat doua ore ca sa-mi asez hainele ? Ciudat...

♔The King |H.S.|♔Where stories live. Discover now