Capitolul 7 †

9.1K 389 112
                                    

Cei care te-au făcut să plângi ,se vor întoarce la tine plângând !

Harry p.o.v.
-Si ai vrut o partida de sex ! Si cum Alex nu a vrut ai batut-o !
-Oh ,doamne ! spun uimit

Ma intorc cu fata la Alex care plangea si se legana cu genunchii la piept.Ma las pe vine langa ea ,ii ating mana si se agita mai rau.Incerc sa o trag intr-o imbratisare ,dar imi fute un pumn in fata si fuge sus.Parca m-am lovit Zayn .Si el da tare !

-Ce pumn ti-a futut ! rade Perrie

-Merita ! spune Zayn serios

Ma ridic de jos ,dau sa merg dupa Alex ,dar Perrie ma impinge in spate si fuge pe scari.Fug dupa ea ,iar cand pun piciorul pe prima treapta ,Gemma imi pune piedica si fuge impreuna cu Perrie.

-Razi de mine ?! tip lovind treapta
Alexandra p.o.v.

Am urcat scarile grabita ,am intrat in camera Gemmei si m-am ascuns dupa pat .Am auzit o busitura si un Harry nervos :

-Razi de mine ?!

Pe usa intra Gemma impreuna cu o blonda si in urma lor incuie usa.Rasuflu usurata si ma asez cu greu pe pat.Abdomenul ma doare foarte rau si imi simt capul greu.Nu e ca si cum te-ar fii batut cineva ! Pana si tu ,propria mea constiinta ,imi aduci aminte de asta .Proasto !

-Gemma ,deschide usa pana nu o daram ! tipa Harry de pe partea cealalta a usii

-Sa te vad ! Daca imi darami usa ,ii voi spune lui Perrie despre trusa de machiaj . se incing spiritele

-N-am vrut sa i-o arunc pe geam ! Stii doar ca ma enervasem ,mi-a picat dracii pe ea si am aruncat-o .zice el nevinovat
Asta e mai rau ca vremea.Foarte bipolar ...

-Styles ,sapa-ti mormantul si trimite invitatii la pomana ! tipa Perrie nervoasa

O bubuitura ,urmata de o serie de injuraturi ,se aud in hol si poi liniste.Fetele vin langa mine si ma imbratiseaza.Am inceput sa plang din nou si sa le povestesc cum s-a intamplat totul ...
*****

-...apoi m-am ridicat de pe el si i-am zis sa ma lase ,apoi mi-a zis ca sunt a lui ,proprietatea lui si la sfarsit am primit doua suturi in abdomen ,apoi s-a trantit pe canapea si a adormit.In bucatarie ,cand a intrat...m-am speriat asa de tare si de frica i-am dat pumnul ala in fata .plang eu si le privesc pe fete

Perrie mi-a intins din nou cutia cu servetele si mi-a dat parul dupa urechi.E o fata asa de buna si de draguta.Acum inteleg de ce o iubeste Zayn asa de mult ...E simpla ,amuzanta ,frumoasa...are forme .Ma cuprinde intr-o imbratisare stransa si imi sterge lacrima de pe obraz.

-Gata Alex ! Nu mai plange...Uite ,stii cum imi trec mie supararile pe Zayn ? scutur din cap si o las sa continuie .-Merg la cumparaturi ,imi iau ceva ce imi place si cand vin acasa sunt bine dispusa.Si eu am fost la fel ca tine ...Cand Zayn a dat pentru prima oara in mine ,nu am vorbit cu el zile intregi.Uneori ne si bateam ! Cu timpul ne-am indragostit si am ajuns aici...

Las capul in jos si zambesc .Asta e relatie frumoasa si cred ca si amuzanta.Oare si eu o sa ma bat cu Harry ?

Ne-am dat jos din pat ,am mers in camera lui Harry ,unde am hainele si mi-am ales niste blugi negrii si un hanorac alb.Am deschis usa sa ies si am dat nas in nas cu ...el.Ma privea trist si ...cu mila .M-am saturat de atata mila ! N-am nevoie de mila nimanui !

Am vrut sa trec pe langa el ,dar m-a prins de incheietura si m-a tras in camera.Am vrut sa tip dar mi-a pus mana la gura si mi-a facut semn sa tac :

-Te rog ,nu tipa ! Nu vreau sa iti fac rau .sopteste Haryy calm
Oh ,da ! Si eu sunt fata cuminte ...

-I-imi pare r-rau ...zice stins

♔The King |H.S.|♔Место, где живут истории. Откройте их для себя