Capitolul 5 †

8.3K 413 20
                                    

Harry p.o.v.

Pe la jumatatea drumului s-a facut liniste.Alexandra si Gemma au adormit ,iar eu am putut conduce linistit.Alexandra doarme cu capul in poala Gemmei .Este atat de inocenta si firava.Oare ce se va intampla de maine ?

Parchez masina pe gazon ,cobor din masina si deschid usa din spate si o zgaltai pe scumpa mea sora :

-Hei ,hai sus ! Du-te in camera ta .O sa dormi mai bine .

Am sarutat-o pe frunte ,am ajutat-o sa coboare ,apoi mi-am luat printesa in brate.Am dus-o in stilul miresei pana la mine in dormitor ,am pus-o pe pat si am invelit-o .M-am schimbat si eu intr-o pereche de pantaloni de trening si un tricou alb.Ies pe balcon ,imi aprind o tigara si trag un fum.Usa dormitorului se deschide ,apoi un tipat de furie se aude :

-Ce cauta fufa asta aici ? tipa Clara la vederea Alexandrei

Micuta mea se trezeste ,se freaca la ochi si se uita confuza prin camera.Clara se napusteste asupra Victoriei si o scoate din camera ,tragand-o de par .Am iesit dupa el ca sa nu trezeasca si restul casei :

-Nu mai tipati ! strig eu in soapta

-Ce cauti tu in casa iubitului meu ? Parasuta ! tipa Clara

Clara i-a dat drumul Alexandrei si chiar atunci cand vroiam sa-i dau vreo 2 Clarei ,a primit o palma peste fata :

-Parasuta esti tu ! Te imbraci ca una si semeni cu una.Du-te si tipa in capul altcuiva ,nu in al meu ! o trage Alex de par si ii da palme.

Clara a inceput sa riposteze si uite asa a inceput o bataie in toata regula.Palme ,picioare ,chiar si pumni.Zayn si ceilalti coboara alarmati in sufragerie .Niall avea o bata de jucarie in mana.

-Ce se intampla aici ? intreaba Louis surprins

-Al 3-lea Razboi Mondial ! Nu stati ! Ajutati-ma sa le despart ! zic eu incercand sa le despart pe cele doua

Liam si Louis au luat-o pe Clara ,iar si Zayn si cu mine l-am luat pe micul taifun.E mai rau ca o furtuna ! Am luat-o de solduri si fundul ei se cam atingea de barbatia mea :

-Iubire ,nu o sa iasa prea frumos daca te mai zvarcolesti mult ! ii soptesc suav la ureche

Incepe sa se linisteasca .O las pe picioarele ei ,isi aranjeaza rochia si se aseaza pe un fotoliu.Insa Clara zici ca-i turbata .Merg in fata ei ,ii ridic barbia cu doua degete si ii dau o palma :

-Nimeni nu vine in casa mea sa dea ordine si sa faca ce vrea el ! Iesi afara si sa nu te mai intorci ! ii tip eu in fata

Iese pe usa plangand si injurand.Ma intorc cu fata la baieti si le multumesc de ajutor.
Alexandra p.o.v.

Daca nu se bagau baietii ,o faceam una pamantul ! Stergeam pe jos cu ea !

Harry este ocupat ,deci nu ma vede.Ma ridic usor de pe fotoliu ,pasesc spre usa si cand sa pun mana pe clanta ,cineva ma ia pe sus si ma arunca pe canapea si el peste mine :

-Plecai undeva ? intreaba Harry ranjind

-Umm...Sa ..iau niste a-aer . ma balbai eu

-Fara mine ? Nu pleci fara mine sau fara voia mea ! ma saruta usor ,iar eu incerc sa il imping ,dar fara succes.

Se da jos de pe mine si ma trage pana in bucatarie unde erau si baietii.Ma asez pe un scaun ,dar Harry ma ridica si ma pune sa stau in poala lui.Refuz si ma sui pe blatul de langa chiuveta si il vad pe Niall ca se uita ciudat la mine .E o liniste stanjenitoare .Nu vrea nimeni sa se prezinte ? Nu ? Ok .

-Ce tacuti suntem ! Daca nu va bagati niciunul ,ma bag eu ! zise blondul .-Eu sunt Niall !

-Sunt Alexandra .Poti sa-mi spui Alex .ii intind mana prieteneste ,dar primesc o imbratisare sufocanta .Dupa ce a terminat cu imbratisarea s-au prezentat si ceilalti :

-Eu sunt Zayn .Cel pe care l-ai amenintat in sala de sport ! rade cel cu o cu suvita blonda

-Eu sunt Louis .Cel mai mare de aici .zambeste unul dintre sateni .Dupa cinci secunde a inceput sa strige : -Superman !

-Si eu sunt Liam .Sunt cel mai matur de aici .

Am inceput sa balangan din picioare si sa ma joc cu dantela rochiei.Vreau pijamalele mele .Defapt ,vreau acasa !

-Pot sa plec acasa ? intreb plictisita

-Nup ! zic ei la unison

M-am dat jos de pe blat ,am urcat scarile si am intrat in camera.Am deschis geamantanul ,mi-am scos un maieu negru si o pereche de pantaloni scurti de trening tot negri si m-am schimbat.Mi-am pus rochia pe un scaun ,mi-am desfacut parul si am coborat din nou in bucatarie.Ma asez din nou pe blat si ma uit la baieti cum mananca.Imi scot telefonul din buzunar si ii trimit un mesaj Zarrei : ,,Hei ,pustoaico ! Mi-e dor de tine ,deja .Cred ca o sa ne vedem la scoala de acum in colo ... "

Asez telefonul pe blat si dupa 5 secunde aud un bazait :
,,Si mie mi-e dor de tine ,uriaso ! Am un plan si te asigur ca ne vom vedea mereu .Am auzit ca vom avea o noua colega la scoala. O cheama Mia ! "

Zambesc si incep sa tastez rapid :

,,Super ! Poate o bagam in grupul nostru : eu ,tu Victtor si Ross .Cred ca o sa imi schimb stilul vestimentar..."
,,Ce vrei sa spui ? "

,,M-am cam saturat de negru ...Nu total ,dar vreau si cate ceva colorat .Putin rosu nu strica ,nu ? Nu vreau culori destea deschide ,vreau doar inchise ! Albastru inchis ,rosu inchis etc..."

-Harry ,Alex te inseala ! tipa Niall amuzat

-Ce ?! spunem amandou deodata

-De ce scrii mesaje si razi ? E clar ca vorbesti cu un baiat ! rade Niall

-Oh,da ! Vorbesc cu Batman sa vina sa ma salveze ! Superman e ocupat si Spiderman e la cules de muste ! zic nervoasa -Vorbesc cu sor-mea !

Harry ma ia pe sus si ma duce in camera.Ma tranteste pe pat ,imi smulge telefonul din mana si se aseaza langa mine .Se aseaza cu capul pe pieptul meu ,ne inveleste si imi ureaza ,,Noapte buna ! " .Incerc sa-l mut ,dar e imposibil .Parca as incerca sa mut o macara ! Pana la urma ma las batuta si adorm cu Harry pe pieptul meu .

♔The King |H.S.|♔Where stories live. Discover now