Capitolul 8 †

8.5K 349 30
                                    

Gemma p.o.v.

Cobor scarile sa beau un pahar cu apa si aud mici sforaituri de pe canapea.Iar doarme Louis pe canapea din cauza lui Zayn si Perrie? Ma apropii si dau de un minunat cuplu.Harry dormea cu Alex in brate si mai au putin si cad din pat .Ce dragut !

Il sarut pe Harry pe frunte si il trezesc usor :

-Harry ...

-Mmm...lasa-ma ...

-Harry ,du-te sus .Ai adormit pe canapea si veti cadea curand .zambesc eu

Isi ridica capul lenes ,se uita la mine si se ridica usor ,ca sa nu o trezeasca pe Alex.O ia in stilul miresei si urca scarile cu ea.
Alex p.o.v.

Sunt ridicata de la sol de doua maini puternice si dusa in camera.Deschid ochii si il vad pe Harry care se schimba si casca.S-a intors spre mine si mi-a zambit :

-O sa dormi in blugi ? ma intreaba

-Da-mi un tricou de-al tau .casc eu

Imi da un tricou alb ,ma dau pe marginea patului si ma schimb.Ii dai lui Harry o imagine superba ! Mi-e prea lene sa merg la baie...M-am intors cu spatele la el ,mi-am dat jos tricoul si sutienul ,am bagat pe cap tricoul de la el si apoi mi-am dat jos si blugii.M-am intors cu fata la el ,m-am intins in pat si am tras patura pe mine.M-am intors cu fata la tavan si mi-am adus aminte de zilele in care stateam asa cu mama .Ne jucam sub patura si citeam povesti.Mereu il certa pe Vladimir ,varul meu ,cand nu ma lasa sa dorm .O lacrima se scurge pe obraz si o mana mare mi-o sterge.

-De ce plangi ? ma intreaba Harry

-Nu conteaza ...Sigur nu o sa-ti pese !

-Ba da ,imi pasa .Haide ,spune-mi !

-Mi-am adus aminte de ...mama .

Am zis asta si am inceput sa plang mai rau .Harry m-a luat in brate si ma mahaie pe spate.Ma leagana si ma strange tare la pieptul sau.

-Si mie mi-e dor de mama .Cand eram mici ,eu si Gemma ,ne bateam pe ea.Cine ajungea primul la mama ,isi primea dulciurile.Mereu ne mintea si ne dadea la amandoi ! In noptile furtunoase ,imi luam ursuletul si mergeam la ea in camera ca sa dorm cu ea.Tata era la Gemma si eu acolo.De ziua mea ,in ziua in care a murit ,mi-a lasat un bilet cum ca va trebuii sa ma obisnuiesc fara prezenta ei.E intr-un loc mai bun ! suspina Harry si isi sterge o lacrima de pe fata

Ne ridicam in fund ,il iau de mana si ii sterg lacrima de pe obraz.Ne-am privit in ochi si ne-a bufnit rasul.Ochii aia de jad ,stralucesc mai rau ca oricand si inca are lacrimi in ochi.

-Cand eram mica ,eram cea mai vesela din toata casa.Asa am fost mereu ! Pana acum o luna ,cand am venit de la liceu si niste politisti erau la usa de la intrare.Am intrat in casa si am vazut-o intr-o balta de sange pe ea.Zacea acolo si nu puteam face nimic.Au fost nevoiti sa-mi faca 3 sedative ca sa ma linistesc.De atunci sunt asa : ma tai pe maini ,stau singura ,ascult muzica si il detest pe tata.Nu e o nautate.Mi-e dor Vladimir ,din Rusia.Nu l-am vazut de 3 ani .zic eu trista

-Cine este acest Vladimir ? intreaba incordat

-E varul meu ,din partea mamei si de mici stateam impreuna.Ne bateam ,ne muscam ,dormeam amandoi .Si stai calm ! E mai mic ca mine .rad eu la ultima parte

Am ras amandoi si am vazut ca mi se aprinde telefonul.Am primit un mesaj .E de la Zarra :
,,Daca mai radeti ,va omor ! "

Ii arat mesajul lui Harry si rade .Ne punem la somn si adorm la Harry in brate.
****Dimineata****

Telefonul meu vibreaza pe micul mobiliernsi scoate un suntem enervant .Ridic capul obosita ,iau telefonul ,opresc alarma si ma culc la loc.

-In picioare somnorosilor ! Mergem la scoala si asta inseamna ca trebuie sa va treziti ! striga Perrie intrand in camera si batand cu o lingura intr-o oala .

♔The King |H.S.|♔Where stories live. Discover now