"Festen"

87 1 0
                                    

När vi var uppe på rummet Adam och jag kommenterade han min tröja och sa att han tyckte jag var ball, jag bytte om medan han kollade på mig, jag hade aldrig varit den som brytt mig om folk såg min kropp.
Först så bytte jag tröja till en tajt magtröja som det stod "High" på sedan satte jag på mig ett par starta tajta jeans och fixade mina ögonbryn och drog på lite maskara.
Han studerade mig under hela tiden och frågade om jag var klar, han tyckte att jag var lite ghetto och det var precis vad jag ville vara. Vi gick ner och jag satte på mig min svarta skinnjacka.
När vi kom ut såg jag att det stod en blank svart Volvo på uppfarten och jag tänkte att set måste vara Adams bil, han sa att jag skulle hoppa in och jag gjorde det även om jag visste att har fortfarande var lite påverkad.
Jag brydde mig helt enkelt inte längre, jag ville bara ha kul och jag känner på mig att jag skulle ha kul ikväll, mobiler hade jag lämnat hemma.
Plötsligt så frågade Adam om jag vart på fest innan och jag svarade genom att ge honom en dryg blick och säga "alla dagar i veckan"
Han kollade retsamt på mig och sa jag tror inte du har vart på en sådan fest som vi ska till, vänta och se bara katten.
Jag började skratta när han kallade mig "katten" för det var så otroligt fult.
Han stannade i någon gränd vid en röd stor dörr och man hörde hög musik och såg röken inifrån.
När vi klev in kände jag doften och förstod. Vad han menade med inte en vanlig fest, på den här festen drack man inte man rökte på.
Jag vände mig och men Adam var redan borta såg ut som att jag fick klara mig själv nu.
Jag började mingla runt och blev efter ett tag lite "lullig" av att andas in röken.
Jag såg en gestalt röra sig mot mig och såg att det var en kille, en kille med mycket muskler och sexiga ögon.
Han kom närmre tills han stod rakt framför mig och började kyssa mig.
Han kysste min hals och började dra händerna längst min kropp efter ett tag slutade han och drog upp ett paket ur sin ficka han öppnade paketet och där låg tre stycken stora hasch rullar, han tog upp en och tände den i ena änden han drog in röken och blåste den i mitt ansikte, jag drog in röken och blåste tillbaka den u hans ansikte och han kom närmre och blåste röken i min mun, jag tog emot den och blåste tillbaka den, vi började kyssas igen och plötsligt kom Adam, han ryckte bort killen och puttade ner honom på golvet. Han plockade upp mig på axeln även fast jag skrek att han skulle släppa ner mig. Han gick ut genom dörren och sedan satte han ner mig på trappan. Jag stod på steget över honom och ändå var han längre än mig.
Jag- varför i helvete gjorde du så?
Adam- för du hade ångrat dig när du vaknat upp i hans säng nykter.
Jag- sluta fåna dig det hade jag inte alls och i så falla så är väl inte ditt bekymmer?
Adam stod bara och stirrade på mig ett tag innan han böjde sig fram och kysste mig, den här kyssen kändes så jävla rätt och jag ville bara ha mer.
Han drog in mig i bilen och började köra, han tog på mitt lår och jag blev genast kåt, han tog in handen innanför tröjan och jag rös. Han parkerade snabbt och drog med mig upp för trappen och öppnade förre vi möttes av Tv ljud och han ropade att vi var hemma, min farbror svarade genom att mumla något om att vi skulle gå och lägga oss.
Jag hann inte ta av mig skorna förens han lyfte upp mig och la mig över axeln, jag började fnissa och när vi kom upp för trappen och in på rummet så kastade han mig sängen och sa att jag skulle klä av mig jag gjorde det utan tvekan för jag ville ha honom. Jag ville ha honom nu. Jag klädde av mig och han tände en hasch rulle. Han drog av sig byxorna och tröjan och la sig ned bredvid mig han jag mig hasch rullen och började smeka mina lår mesans jag tog ett stort bloss och andades in röken djupt, han la sig över mig och jag blåste röken in i hans mun och han blåste tillbaka den, han kysste mig över hela kroppen och under kläderna var av i ett svep, och han trängde in i mig jag stönade högt och han med, han drog in röken och började försiktigt kyssa min läppar mesans han långsamt blåste in röken, det här var nog dt bästa sexet jag haft.

Bad boys good lipsDär berättelser lever. Upptäck nu