Inlevelse

188 0 0
                                    

Denice är inte som alla andra tjejer eller hon är inte som de tjejer hon ser från bänken med killarna. Denice har alltid gillat att vara mer med killarna för det blir inte så mycket drama mellan dem. Men de killar hon hänger med i skolan är inte de killar som hon lätt blir intresserad av. Denice gillar bad boys, inte de som leker bad men de som lever ghetto liv och lever soft fast ändå i ständig bevakning av samhället och polisen är hennes typ.

Kapitel 1

Just nu har de rast och sitter vid bänken, som vanligt alltså. De som sitter vid bänken är de snyggaste killarna på hela Jakobsbergs skolan för att vara mer specifik Filip, Frans, Adrian och Denice.

Denices perspektiv*
Då sitter vi här igen på exakt samma bänk, väntar på att något ska hända och då menar jag inte att vi ska se rektorn släpa förbi någon som råkat ha sönder ett fönster när de spelat fotboll. Jag menar mer att de ska komma på mig med att ha spice i ryggsäcken, inte för att jag har det men det skulle ju vara ballt att testa.
Filip- Ja men nu är det bara 3 dagar kvar till sommar lovet, 10 veckor utan massa plugg.
Jag- Fan va soft det kommer bli.
Alla höll med
Adrian- vad ska ni göra i sommar då?
Frans- jag ska åka till Spanien och träffa släkten typ hela lovet men tro inte att jag inte kommer sakna er
Filip- jag ska också utomlands men till Turkiet sen till Hawaii för mamma ville åka till båda ställena och kunde inte bestämma sig.
Jag- mamma kommer nog dricka hela lovet och jag ska hitta några softa människor att hänga med tror jag, vad ska du göra då Adrian?

Men Adrian hann inte svara förens Filip kollade på klockan och sa att vi börjat för 5minuter sen, jag sprang upp för trappan och till mitt skåp för att hämta min iPad och SO mapp för det var den lektionen vi hade nu.
När jag stängt mitt skåp såg jag Alma och de andra tjejiga tjejerna stå lite längre bort och prata om kläder och vad som är sommarens trender, jag ropade över korridoren att vår lektion redan börjat, Alma tittade på mig och sa "som att vi bryr oss Dennis"
Vad var hennes problem tänkte jag och gick fram till henne drog hennes ansikte närmre mitt och viskade "ärligt? Jag vet att du är avundsjuk för att du inte kan komma nära Adrian som du tycker är så himla snygg men lilla gumman, han vill inte ha dig"

Sedan vände jag mig om och gick därifrån, jag kunde känna deras förvånade blickar i ryggen men jag brydde mig inte för det var ju sant.

När jag kom in i klassrummet stirrade läraren på mig och sa "du är sen Denice " jag lyfte bara på en ögonbrynet och sa "nej men oj förlåt det var verkligen inte meningen" men en extra ljust och tjejig röst plus att jag drog ut på veeerkligen.

Dagen fortsatte och jag skulle gå hem när Adrian sprang ikapp mig.

Adrians perspektiv*
Jag- shit va fort du går kan du sakta ner så jag hinner med eller?
Denice- Shit förlåt jag tänkte nog inte på att jag gick så fort.
Jag-Det är lungt, vad ska du göra efter skolan idag?
Denice- Jag vet inte, du kan ju följa med mig hem om du vill mamma är inte hemma så då kommer hon inte komma full och fråga om du är min pojkvänn och andra stela frågor.
Jag vet inte varför men det gjorde lite ont när hon sa det om pojkvän för det lät som om det var det äckligaste hon kunnat tänka sig, men jag svarade bara att jag gärna följer med henne hem.
Det var lite konstigt för vi var grannar och så men ändå hade jag aldrig varit hemma hos henne.
Vi fortsatte gå under tystnad och när vi kom hem till henne frågade hon om jag ville ha något att äta.

Denices perspektiv*

Jag hade inte legat med någon på en vecka och jag såg det här som det perfekta tillfället för Adrian var ju ändå väldigt attraktiv även om han inte var min typ, jag sa att vi kunde gå upp på mitt rum, han nickade och följde efter.

Adrian satte sig på min säng med händerna i knät och så alldeles för stel ut, var han nervös eller ville han inte? Jag visste det bästa sättet att ta reda på det så jag drog av mig mitt linne och stod där i bh och svarta jeans.
Jag- ta det lungt jag ska bara byta tröja, faaaast.. Det beror ju på om du hellre vill banga mig eller sitta här i en stel stämning och ångra dig..
Adrian- jag vill banga dig varje dag.

Han reste sig upp också höll mig runt midjan, vi började kyssas men det gick snabbt över till grov hångel och sexiga smekningar överallt, jag avbröt hånglet och drog av honom tröjan, han hade sjukt sexig kropp och jag puttade ner honom på sängen. Han brottade ner mig och jag låg nu underst så jag började dra ner hans gylf samtidigt som vi hånglade och jag såg att han redan var hårt vilket gjorde mig ännu kåtare, han klev av mig och drog av sig byxorna sedan drog han av mina byxor och trosor i samma veva sen knäppte han upp min bh medan jag smekte honom på hans enorma stånd, jag stod nu helt naken och han i kalsonger. Jag vände mig om och drog ut min byrålådan och tog fram en kondom, kalsongerna åkte smidigt ner och jag rullade på kondomen. Han kastade mig på sängen och sa "Du är så jävla sexig" sedan log han sitt sexiga leende och jag tryckte honom närmre mig samtidigt som han tryckte sig in i mig, båda stönade högt och jag sa åt honom att köra fortare och fortare, efter kanske 2timmar var vi båda helt slut och låg helt svettiga i sängen, hans mobil ringde och det var tydligen dags för honom att gå hem jag frågade om han ville låna duschen innan men ha sa att det var lungt och började klä på sig, jag gjorde samma sak och sedan kramade han mig och sa att det var det bästa
sexet han haft, och sen gick han hem.

Bad boys good lipsWhere stories live. Discover now