Min farbror

71 0 0
                                    

Jag gav polisen numret till min farbror och den trevliga polisen gick iväg och ringde honom.
Polisen- Denice, din farbror kommer och hämtar dig här om en timme så du borde nog börja packa, vill du att någon ska stanna här med dig tills han kommer?
Jag- Jag klarar mig nog, men tacka ändå fick jag fram med min skakiga röst.

Vad händer nu? Jag ska bo hos min farbror Kennet, hur länge? Men hans son? Måste jag byta skola? Massa frågor flög runt i mitt huvud just nu jag var så förvirrad.
Jag gick in igenom dörren och kände hur min mage kurrade, jag öppnade kylskåpet och bara stirrade, jag vet inte hur länge jag stod och bara stirrade, kylskåpet gav ifrån sig ett pip för att kylskåps dörren varit uppe för länge.
Jag drog ut en nutella burk och tog fram en sked, jag slevade i mig den mjuka choklad smeten och tänkte på egentligen ingenting.
Jag tog med mig nutella burken och upp till mitt rum och började packa, packa allt som jag behövde kläder, smink, hygien produkter.
Plötsligt hörde jag att dörren på nedre våningen öppnades och jag tog min väska och gick ner.
Där stod min farbror med armarna öppna och väntade på en kram,
När vi stod där och kramades viskade han i mitt öra "jag har saknat dig"
Det låter kanske konstigt eftersom att min pappa drog när jag va liten så borde jag inte känna min farbror med det gör jag, vi är faktiskt väldigt nära och han är som en pappa för mig.
Han frågade om jag var redo att åka, och jag nickade till svar.
I bilen påväg upp till honom sa vi ingenting om mamma vi pratade bara om hur det går för mig i skolan och om var jag skulle sova vilket tydligen var i Adams rum eller vi skulle dela rum.

Bad boys good lipsWhere stories live. Discover now