Adam

75 0 0
                                    

Vi stannade utanför ett svartmålat hus. Och min farbror ledde mig in, när jag kom in visade han mig till rummet dom jag och Adam tydligen skulle dela.
Han berättade att Adam nästa aldrig var hemma på kvällen men att han skulle försöka att få hem honom till middagen.
Jag packade upp i mitt rum och bäddade sängen, allt det här hade hänt på några timmar och jag fick ångest. Ångest för att jag inte ringt polisen tidigare då kanske hon hade levt nu. Då hade jag inte suttit här med rakbladen i handen och tårar rinnande längst kinderna, jag drog rakbladet längst min fotled en, två, tre, fyra, fem gånger och det kändes mycket bättre nu, jag satte på ett stort sår plåster. Och drog på mig ett par långa mjukisbyxor och en svart hoddie med texten "kartellen" på baksidan.
Min farbror ropade att maten var klar så jag torkade tårarna och gick ned för trappan sen in i köket där min farbror stod och lade på maten på tallrikar. Han såg antagligen att jag hade gråtit och drog in mig i en stor kram, han viskade i mitt öra att allt kommer bli bra.
När vi satt och åt stod Adams tallrik tom och hans mat var antagligen kall.
Vi båda ryckte till och tystnaden försvann när dörren rycktes upp och Adam stormade in, han var full eller hög och skrek att han ville välkomna sin favorit kusin. Min farbror försökte att lugna ner honom men det var lönlöst. Han satte sig ner och började äta av den kalla maten men han brydde sig inte om att den var kall han började prata om hur ont det hade gjort när hans mamma dött och att han ville att jag skull komma ut och ha kul ikväll för att glömma jag gick med på att följa med honom ut och min farbror sa att det var okej så länge jag inte blev för full. Och däckade någonstans, jag skulle också vara hemma innan klockan 02:00.

Bad boys good lipsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu