5|| Diary ☑️

187 16 2
                                    

Hey Rebel,

Ja, ik heb besloten om je Rebel. te noemen. Omdat ik zelf natuurlijk ook heel rebels ben. Mady reageert niet meer op mijn appjes, terwijl ik degene ben die boos hoort te zijn. Niet zij, en dat alleen maar om die irritante gemene Tara Brooks. Ik snap niet eens wat Mady met haar moet. Het was altijd Mady en Stella VS Tara. Ik wil mijn beste vriendin niet verliezen aan Tara. Dit weekend zou Mady komen logeren, maar ik denk niet dat ze meer komt, ik denk dat ik Kelsey dan maar ga vragen. Over Kelsey gesproken, ze is echt hilarisch. We lijken echt op elkaar, qua gedrag dan. Deze week op school was raar, spannend en intrigerend. Jup, ik heb een nieuw woord geleerd: intrigerend. Wat het ook mag betekenen, ik vond het er wel bij passen. Ik ben dus met Kelsey naar haar band geweest en ik heb auditie gedaan. En raad eens: Ik ben de nieuwe gitarist/zangeres! Madison is hoofd-zangeres en ik ben dus de tweede stem samen met Kelsey.

Deze week heb ik ook "The Plastics" leren kennen. Zo heten ze natuurlijk niet, maar ze lijken er wel op. Het zijn echte mean girls. Tiffany is de opper-bitch. Ik leerde haar kennen, toen ik in de kantine per ongeluk tegen haar opbotste en mijn cola over haar heen viel. Ik sta nu zeker weten op haar "Deze-mensen-moet-ik-villen" lijst." In haar groepje zit ook de domme Diana en Mackenzie. Jup, Mackenzie! Ik kon het niet geloven. Mackenzie heeft me deze hele week genegeerd. Omdat dat zeker moest van haar baasje: Tiffany. Nog meer schokkend nieuws: Jake is Tiffany's stiefbroer! Hoe hij met haar kan samenleven weet ik niet. Dat dit jaar een hel gaat worden door Tiffany, dat weet ik zeker. Ik ben er achtergekomen dat Maine helemaal niet zo saai is blijkt te zijn als het lijkt. Het is niet beter dan New York, maar het is hier eigenlijk best super. Ik Krijg een appje van Mady, moet maar weer eens gaan.

Laterz, Stella.

__________

Hey Peepz, ik ga vaker dagboek-hoofdstukken maken, maar die hoofdstukken zijn ook wat korter dan  Foto aan de zijkant/hierboven van Victoria Justice als Kelsey. Ik hoop dat jullie het hoofdstuk leuk vonden.

~ xsoccergirlx ❤️ ~

#1 The Rebel Lifestyle (GESTOPT)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu