ÖNEMLİ DUYURU LÜTFEN HERKES OKUSUN!!!

3.2K 250 9
                                    

Öncelikle hepinize hikayemi okuduğunuz için sonsuz teşekkürler. Her ne kadar bir çoğunuz duyuru bölümünü okumayacak olsada okuyanlara ayrıca teşekkür ediyorum. Gelelim duyuru yazma amacıma. Gündeme getirmek istediğim iki konu var. Birincisi; bölüm sonlarında bölüm hakkında nasıl düşündüğünüze dair bazı sorular sormak istiyorum. Aslında bu fikir beğenerek okuduğum bir hikayenin yazarından gördüğüm bir şey (bir çoğunuzun hangi yazar olduğunu tahmin edeceğini varsayıyorum :) ) Soracağım sorular bölümle ilgili olacak. Mesela önceki bölümle ilgili
•Alexis yeniden gücünü tüketmiş olabilir mi?
•İçinizde James'i seven var mı? Bana biraz soğuk geldi.
Tarzı sorular ve yorumlarda bulunmak istiyorum. Tabii bu sizin katılımınızda gerçekleşmeli yoksa kendi kendime bunları yazsam ve hiç bir cevap gelmezse şizofren gibi görünmekten ileriye gidemem muhtemelen. Böyle soruları sorma amacım hem okuyucularla yakınlaşmak hem de hikaye hakkında neler düşündüğünüzü öğrenmek. Lütfen en azından katılımda bulunup bulunmayacağınızı belirtin.
Gelelim bahsetmek istediğim ikinci şeye. Bir çoğunuzunda tahmin edebileceği gibi konu vote sayıları. Bu güne kadar hiçbir hikayemde okuyuculardan ne vote ne de yorum istedim ancak düşük vote sayıları gerçekten moralimi bozuyor ve de yazma isteğimi olumsuz yönde etkiliyor. Hikayenin okunma sayısına baktığımızda bir bölümde en az 30-40 civarında okunma var ve verilen vote iki ya da üç. Eğer hikayede beğenmediğiniz ya da eksik kaldığım bir yer varsa lütfen bunu belirtin ki kendimi geliştirebileyim. Yazdığım bütün hikayelerde gerek konunun akıcılığına ve anlaşılmasına ve gerekse özellikle yazım kurallarına dikkat ediyorum. Ama buna rağmen hikayenin vote sayısı, yazım kurallarına dikkat etmeyen ve konusuna gerekli özen gösterilmeyin hikayelerden oldukça az. Ve ben bu hikayeyi inanın büyük zorluklar içerisinde yazıyorum. Bu yıl üniversite sınavına girecek olduğumdan bütün gün ders çalışıyorum. Günde dinlenebildiğim yalnızca bir saat var ve ben bu bir saattede oturup hikaye yazıyorum. Ben bu kadar özveride bulunup emek harcarken sizinde bir tuşa basmanız bu kadar zor olmamalı bence. Ve belirttiğim gibi eğer vote vermeme nedeniniz hikayeyi beğenmemeniz ya da yazar olarak benden kaynaklanan sorunlarsa lütfen bunu belirtin. Duyuruyu sabırla okuduğunuz için çok teşekkür ediyorum.
-Sizi seven yazarınız Chrookshanks

ElmasHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin