《14》hoe nu verder?

13 0 0

★p.o.v.★ Samuel

Dus het is waar, het is echt waar. Nu nog bepalen wat ik nu ga doen. Ik weet nu dat mijn dromen waar zijn, dus dat doel is bereikt. Ik kan nu weer naar huis en blij zijn dat ik verspellende dromen heb. Of ik blijf hier en probeer de ontvoerders te pakken. Met alle gevolgen en de ksns op de dood. Ik blijf hier en probeer ze te pakken dat weet ik wel. En hoe ga ik dat doen. Misschien kan ik naar de rand van de stad gaan, naar de boerderijen en hopen dat ik iemand vind die me wil helpen. Dat is nu denk ik het beste plan.

" kom Sunfire, we gaan een ritje maken. Even kijken of hier sterke aardige en slimme jongens zijn om me te helpen." Sunfire gaat klaarstaan zodat ik kan opstijgen. Ik rij trouwens zonder zadel of hoofdstel, zodat ik altijd meteen kan opstijgen en kleine spanningen in zijn lichaam voel. Het kan je leven redden.

Een tijdje later rij ik langs de boerderijen. Ik rij nu alleen nog maar even rond. Niet om iemand uit te zoeken. Ook hier voel ik weer starende blikken in mijn rug. In de verte zie ik iemand aan komen rennen. Hij rendt echt hard.

the battle of the wagonsLees dit verhaal GRATIS!