《17》nu begint het echte werk

13 0 0

★p.o.v.★ Samuel

Ik loop na het gesprek en de deal nog even naar Kevin om hem uit teleggen wat er gaat gebeuren. Hij is er niet blij mee dat hij niet meteen mee mag, maar hij begrijpt dat hij moet kunnen vechten. Ik heb maar niet vertelt dat hij ons kan veraden want dan zou hij mee willen om te bewijzen dat dat niet zo is.

Ik loop naar de stallen en zie dat Sunfire al klaarstaat. "Sorry jochie, maar jij gaat niet mee. Ik ga te voet, anders zullen ze je neerschieten. Dat weet jezelf ook wel." Sunfire kan er niet tegen als hij niet mee mag, maar het moet nou eenmaal zo.

Ik loop over de weg naar de boerderij van kevins ouders en zie daar wat de mannen allemaal hebben gedaan. Er is in de tijd dat Kevin weg is niemand meer naar de boerderij gegaan en dat valt te zien. Overal liggen dingen zoals gereedschap. En alle dieren zijn weg. Ze zijn waarschijnelijk meegenomen als eten en voor het trekken van de wagens. Ik loop de boerderij in en zie ook hier een complete bende, met bloed. Het is duidelijk dat Kevins ouders zich niet zomaar hebben overgegeven. Ik loop langs de tafel die op zijn kant op de grond ligt en zie dat daar het grote gevecht heeft plaatsgevonden. Er steken her en der nog pijlen diep in het hout. Ook staan er strepen op die messen of zwaardenn gemaakt hebben. Als ik naar boven loop merk ik dat er niemand naar boven is gevlucht. Alles ziet er rustig en normaal uit. In Kevins kamer is ook niks te zien wat kan tonen dat hier is gevochten. Ik ga het huis weer uit en loop het bos in. Vanaf nu moet ik opletten.

Ik loop dieper en dieper het bos in en klim in een boom om te kijken hoelaat het is. Als ik boven het bladerdek kom zie ik dat de zon net het hoogste punt heeft gehad en begint aan de afdaling. Het is dus ongeveer een uur s'middags. Ik besluit nog een paar uur te lopen voor ik ga eten en loop tegen vier uur het bos weer uit. Om de stad ligt een kring bos. Dan is er een tijdje vlakte en dan weer een rij bos. Dan nog een vlakte en een rij bos. Dat is de verdedeging van de stad. Op de vlaktes word gevochten en in het bos kun je vluchten. Bij ons is het gewoon heel veel bos. Wat ook werkt, maar dit ziet er leuker uit. En er leven geen dodelijke dieren zoals reuzespinnen. Dat is ook een pluspunt.

the battle of the wagonsLees dit verhaal GRATIS!