《13》problemen in de stal

17 0 0

★p.o.v.★ Sunfire

Oké, Samuel laat me alleen met die staljongen die me in een stal zet met een eigen weiland. Wacht wacht even een stukje terug, een eigen weiland! Oké, dat is gewoon geweldig. Een eigen weiland, met wat andere paarden, dat is al minstens een week geleden dat ik met paarden heb gepraat dus ik ben blij. Ik loop het weiland in en de paarden komen meteen naar me toe. We maken wat praatjes over van alles en nog wat en komen uiteindelijk uit bij de baasjes. Het baasje van Natalie is die staljongen die mij naar de stal had gebracht. Van een ander paard, Horandel was het baasje een oudere vrouw die hier kookt. Toen ik over mijn baasje ging vertellen waren ze even stil. Een jongen die wegloopt omdat hij denkt dat er in een andere stad mijlen ver weg problemen zijn. Dat is gewoon raar, vooral omdat er hier inderdaad mensen worden ontvoerd. Zij Natalie. Dus er worden echt mensen ontvoerd, dat moet Samuel weten.

Ik loop naar de stal en inspecteer de deur. Hier moet ergens een zwakke plek zijn. Of toch niet, het ziet er hier bijzonder sterk uit. Hoe ga ik dit doen? Ik begin maar gewoon tegen de deur aan te trappen. Er komt meteen een staljongen die me rustig probeert te maken. Dat lukt hem niet, ik ga gewoon door. De staljongen roept iemand anders. Die persoon rent weg.

★p.o.v.★ Samuel

Ik hoor vanaf mijn kamer een zacht geluid van brekent hout. Normaal hoor je dat niet maar ik ben niet voor niets een Elf. Ik hoor dat soort dingen. Ik loop naar de deur omdat ik het vermoeden heb dat Sunfire bezig is en ik loop bijna een stalknecht omver. Die stalknecht meld mijn vermoedens. "Uw paard probeert uit te breken meneer komt u mee om hem te kalmeren?" "Ja ik was al onderweg." Samen rennen we naar beneden en naar de stallen.

Daar aangekomen zie ik dat Sunfire nog steeds krachtig tegen het hout trapt. "Rustig Sun, wat is er jongen. Rustig maar, rustig." Sunfire stopt met trappen en hinnekt hij probeert me wat duidelijk te maken. Dus we gaan een ja nee spelletje doen. "Gaat dit over de ontvoeringen?" Sunfire knikt ja." Zijn er hier ontvoeringen?" Weer een ja. Er gaat binnen een vuurtje aan. Dus het is waar, dromen zijn niet altijd bedrog.

the battle of the wagonsLees dit verhaal GRATIS!