《7》weer verder

15 0 0

★p.o.v.★ Sunfire

Dit ga je toch niet menen. Laat hij me achter in dit stalletje? Waarom, ik kan toch best mee naar de markt, of niet soms? Blijkbaar niet ik vind het gemeen. Nu kan ik hem niet beschermen! Als er wat gebeurd kan ik hem niet redden. Ik probeer uit te breken. Maar de stalknecht had me door. Beetje jammer. Hij heeft me wel wat extra voer en water gegeven en ik sta dus de hele middag maar wat te dutten. Todat Samuel rond vijf uur eindelijk terug komt. Hij zegt dat we overlegt wat met de stalknecht die nog wat water en voer komt brengen. Samuel komt naar de stal toe en gaat me borstelen. Blijkbaar heeft hij ook nieuwe borstels gekocht.

★p.o.v.★ Samuel

Terwijl ik Sunfire aan het borstelen ben maak ik in mijn hoofd een lijstje om te kijken of ik alles heb. Na een tijdje kom ik erachter dat ik alweer touw ben vergeten. Dan vraag ik zo wel even aan iemand, in de herberg heeft de waard vast wel een touw. Het is al drie uur dus ik heb nog maar een uurtje en dan ga ik weer verder richting Amuleun. Ik kijk Sunfire even aan. " Sun ik ga even naar de waard een touw vragen. Maak jij je klaar voor vertrek?" Hij kijkt me even boos aan ik denk omdat hij nog niet weg wil en loopt dan van me weg. Hij voelt zich beledigd. Waarom, nou ja maakt niet uit.

Ik ga naar de waard en hij geeft me gelukkig een touw. Dus we kunnen vertrekken. Ik loop naar de stal waar Sunfire net uit komt. Blijkbaar is ook hij klaar voor vertrek. We rijden het dorp uit en ik zie dat veel mensen naar me kijken. Maar opzich is het wel logisch. Ik kom hier laat in de morgen aan en ga hier nog voor de avond weg. Dat is ook best vreemd. Maar het moet nou eenmaal.

We rijden door tot het donker is. Zo rond een uur of acht stuur ik Sunfire naar een bosje om te gaan slapen. We moeten nog twee dagen rijden om in Amuleun aan te komen dus we zijn al bijna een week weg. Sunfire kijkt me aan als zo rond tien uur in een boom klim maar ik zou zweren dat ik iets of iemand had gezien.

the battle of the wagonsLees dit verhaal GRATIS!