Karşılaşma

6.4K 217 37
                                    

Sabah annemin sesiyle güzelim uykumdan sıçrayarak uyandım. Neden sabah sabah bu kadar bağırıyordu ki?

" Luhan uyan artık okula geç kalacaksın"

" Uyandım!"

Yatağımda doğrulup tamamen uyanmak için biraz bekledim.Kendime gelince kalkıp banyoya gittim elimi yüzümü yıkayıp odama geri döndüm. Hemen üzerime formamı giyinip aşağıya koştum . Annem ve babam çoktan kahvaltıya başlamışlardı . Bende önce annemi sonra babamı öpüp yerime geçtim kahvaltım biter bitmez yukarı koşup çantamı aldım ve koşarak aşağıya indim .

" Anne ben çıkıyorum "

" Tamam bebeğim dikkat et "

" Peki peki "

Hadi ama ben 18 yaşındayım . Otobüs durağına doğru yürümeye başladım . Tamam belki maddi durumumuz iyi olabilir ama ehliyetim yok ne yazık ki . Otobüs gelince binip en arka cam kenarına oturdum her zaman burada otururum çok rahat . Bir durak sonra yanıma bir çocuk oturdu muhtemelen aynı yaştayız ya da belki benden büyük . Sivri çene hattı keskin bir o kadar donuk bakışları zayıf ama kaslı bir vücudu ... Sanırım ona baktığımı hissettiği için dönüp bana baktı gerçekten bir insanın bakışları bu kadar soğuk olamaz. Çok korkutucu bir tipi var hemen önüme döndüm bir an önce okula gitmek istiyorum.Bakışlarını hâlâ üzerimde hissediyordum.Dönüp baktığımda göz göze geldik ve tabiki bakışlarımı kaçırdım gerçekten korkutucu . Sonunda okula geldiğimde hızla indim okulun önünde Kris , Jongin ,Soo ve Baek'i görünce yanlarına gittim .

" Günaydın millet "

"Günaydın lulu "

" Günaydın lu "

" Günaydın bambi "

" Günaydın " Kris yine ben cool'um dercesine önüne döndü Baek ve Soo'yu koluma takıp okula yürümeye başladığımızda Baek;

" Hey lulu şu çocuk neden sana bakıyor buz prensi felan mı ne kadar soğuk cidden korkutucu bir tipi var "

Baek'in gösterdiği yere bakınca otobüsteki çocukla göz göz geldik hadi ama bunun burada ne işi var biri açıklaya bilirmi lütfen .

"Bilmiyorum Baek boşver hızlı yürü biraz " diyerek çekiştirmeye devam ettim . Soo birden bağırınca yerimden sıçradım .

" Yah! Yavaş! kolumu çıkardın resmen ne koşuşturuyorsun daha dersin başlamasına çok var deli misin sen" Soo'ya dönüp sevimlice sırıttım.

" Soo o çocuğun bakışları çok korkutucu ve korktum " dediğim şeyle bir kahkaha atıp kolunu elimden kurtardı.

" Ah tamam yürü önümden merak etme"

Ben daha önce soo'yu ne kadar sevdiğimden bahsettim mi ? Soo ve Baek benim orta okuldan beri arkadaşım Jongin aramıza orta son sınıfta katıldı Kris ise Jonginin kuzeni gerçekten arkadaş çevresi olarak çok şanslıyım hep arkamı kollarlar pek sorun çıkarmasam da beni hep korurlar bizim gurubun safı benim sanırım . Sınıfa girdiğimizde yerlerimize oturduk beşimizde cam kenarındaki sıralarda oturuyoduk . Soo ve Jongin 2.sırada Baek ve Kris 3.sırada bende en arkada tek oturuyorum. Aslında şikayetçi değilim yanıma bizim guruptan birisi otursaydı derse odaklanamazdım . Dersin başlamasına daha vardı bende telefonumla uğaşmaya başladım . Biraz uğraştıktan sonra sıkılıp cebime koydum ve kafamı sıraya dayayıp düşünmeye başladım gözümün önüne sivri cene buz prensi gelince gerildim bu çocuk beni korkutuyor nedenini bilmesemde . Biraz sonra öğretmen içeri girdi arkasına biri vardı ama uyukladığım için net göremedim gözlerimi ovuşturup baktığımda sivri çene buz prensi ile göz göze geldim hadi ama bu kadar şansız olunmazki .

" Evet çocuklar bu nakil öğrenci şuandan itibaren birlikte okuyaçaksınız .Kendini sınıfa tanıt "

" Merhaba ben Oh Sehun bana iyi bakın " diyerek eğildi Bay Kim sivri çene bu- Sehuna istediği bir yere geçmesini söylediğinde sınıftaki kızlar yanlarındakileri kovmaya çalışıyolardı .Hadi ama abartmayın . Sehun sınıfa göz gezdirip bana bakıp sırıttı ve bana doğru yürümeye başladı ahh hadi ama o kadar yer varken seni yemek için sıraya giren o kadar kız varken niye ben niye . Yanıma gelip

" buraya oturabilirmiyim ? " diye sorunca birşey demeden diğer tarafa kaydım . Bizim çocuklara bakınca baek'in bana bakıp pis pis sırıttıgını ve göz kırptığını gördüm . Byun Baekhyun ve düşünceleri .Sınıfa göz attıgımda ise kızların sehuna yiyecekmiş gibi baktıklarını farkettim . Peki kabul bu çocuk cidden tatlı tamam tamam çok yakışıklı . Okul forması üzerine tam oturmuş gömleği vücudunu mükemmel derecede gözler önüne seriyodu ona baktığımı farkedince hızla tahtaya döndüm buda neydi şimdi ? Tenefüste kantine gitmek için kalktığında yanımdaki sivri çeneye bakmamaya çalıştım hadi ama insan çıkar dimi .

" Kalkarmısın geçicem "

" Nereye ? "

" Sanane ?"

" Heyy lu gelmiyomusun hadi " Jongin bağırınca bacağına tekme atıp çekilmesini sağladım o acıyla bacağını tutarken ben umursamadan koşarak Jongin'in yanına gidip koluna girdim .

" Lu kolumu bırak "

" Hayır Jongin o buz prens çok ürkütücü " ben ve benim aegyom karşı konulmaz bir tatlıgım olduğunu söylediklerinden beri hep üzerlerinde kullanıyorum hehehe çok akıllıyım

" Peki ama çok sıkma formamı buruşturursun " deyip elini cebine soktu bende gülümseyip koluna asıldım iyice . Kantine indigimizde Soo ve Baek birbirlerine bagırıyodular yinemii .

" Yah soo sen benim annemmisin hem ben kilolu değilim "

" Eğer bu kadar çok yersen sana kimse bakmaz baekk "

" Bana bakaçaksa kiloluysam bile baksın oda "

" EHHH YETER BE NE İSTERSE YESİN SANANE SENDE ARKADAŞ OLARAK SANA DİKKAT EDİYOR İŞTE İKİNİZDE KESİN ARTIK " kris daha fazla dayanamayarak resmen kükreyince Baek köşeye sindi ama Soo bu hiç korkarmı ?

" YAHHH baeke sadece ben ve birde luhan bağıra bilir ona bağırma seni gebertirim kris " belki gurubun safı olabilirim ama dengesizi soo kabul edin.

" Sizinle uğraşamam ne haliniz varsa görün " kris daha fazla uzatmayarak yemeğine döndü bende artık dikkat çekmeliyim düşüncesiyle söze karıştım

" Hey baek baksana senin şu çocuğa ne oldu ? " gerçekten merak etmiyodum aslında ama lafı değiştirmeliydim .

" Hangisi luluu "

" Haftada kaç çocuk degiştiriyosun sen ? "

" Ben sürtükmüyüm be salak "

" Bilmem öylemisin ? " jongin kulağıma eğilip

" Bence sus artık bambi " diye fısıldadıktan sonra kıkırdadı . Baek arkama bakıp donup kalırken fısıldadı

" Senin buz prensin bu kadar sinirli olması ve üzerimize gelmesi normalmi lulu ? " Arkamı döndügümde dönmemiş olmayı diledim bu ne bee ??

Yazar konuşuyor :Dhsjdh

İlk ficim ve gerçekten hiç tecrübem yok hatalarım varsa kusura bakmayın sizce devam ettirmelimiyim yoksa daha deneyim kazanıp yeni birşeylermi yazmalıyım huh ? lütfen fikirlerinizi belirtin =)

Sadece Benim OlsanHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin