016.

630 27 1
                                    

Hoii!! Gister was er geen hoofdstuk door het schoolfeest... Ben een beetje duizelig dus ja, hoop dat het goed gaat met typen!! Veel leesplezier. Xx.

Louis pov-

We waren al 4 dagen verder en morgenavond moesten we weer op. We besloten Torn nog een keer te doen. Daarmee begonnen we als band. Ik kan nog steeds niet geloven dat we zo'n succes zijn geworden! We staan zelfs in de krant!! Harry is een beetje down omdat hij zijn moeder, stiefvader en zus mist. De vorige keer toen we door waren kwam Lottie langs. Ze miste me zo erg. Simon kwam binnenlopen. "Jongens, klaar voor de repetitie?" Vroeg hij deze keer normaal. Ik knikte en stond op. Ik liep in de gang en zag Harry leunend tegen de muur staan met zijn handen in zijn zakken en zijn hoofd gebogen. "Hey Hazz.." Zei ik. Hij keek me eventjes aan. "Hoi." Zei hij gebroken. Ik gaf hem een knuffel en voelde dat hij begon te snikken. "Ik mis ze gewoon zo erg.." Zei hij. "Ik weet het Harry... ik mis ze ook." Zei ik. "Wat is er met Harry?" Vroeg Simon. "Hij mist zijn ouders en zusje heel erg." Zei ik. Simon knikte en pakte zijn telefoon.

We waren aan het zingen in de zaal en Harry was weer afwezig. Tussen de pauzes was hij weer aan het huilen. Het breekt echt mijn hart om hem zo te horen... "Harry we hebben een verrassing voor je." Zei Simon die aankwam lopen. Harry droogte zijn tranen en keek naar Simon. Simon ging een stap naar rechts. Ik zag daar Harry's stiefvader, Anne en Gemma. "MAM!! PAP!! GEM!!" Schreeuwde Harry blij en rende naar ze toe en gaf ze een knuffel. "Heii schat." Zei Anne. "Broertje!! Omg ik ben zo blij om je weer te zien! Ik heb nachten gehuild omdat je er niet was!!" Snikte Gemma. "Ik heb net nog zitten huilen." Grinnikte Harry. Ze kwamen na de knuffel mijn kant op lopen. "En daar is mijn toekomstige schoonzoon!" Lachte Anne en gaf me een knuffel. "Dat is zeker waar! Maar nu nog niet want Harry is nog veelste jong!" Grinnikte ik. "LOUISSS!!!" Riep Gemma. "GEMMAA!!" Riep ik terug en ze sprong in mijn armen. "Ik heb jou ook gemist!!" Zei ze. "Ik jou niet dan?!" Zei ik lachend. Ik gaf Harry's stiefvader nog een knuffel maar daarna moesten we meteen weer op. Harry was super actief bezig en Anne en Gemma zaten mee te kijken. De stiefvader en Simon waren aan het praten.

De ouders en zus van Harry waren weer weg en we zaten in onze kamer te praten. "Denken jullie dat we gaan winnen?" Vroeg Niall. "Ik hoop het wel, maar ik denk het niet." Zei ik. "Hoezo niet?" Vroeg Niall. "Je moet er nooit vanuit gaan dat je wint." Zei ik en glimlachte. "Louis, hoe werd je eigenlijk gepest? Als je het niet wilt zeggen hoeft het niet hoor." Zei Liam. "Uhmm... nou, ik werd vaak uitgescholden voor Homo enzo, ze gingen me uitlachen als ik struikelde, ze gingen me opwachten bij de fietsenstalling om me vervolgens in elkaar te slaan. En zo nog veel meer klote dingen. Ik heb mezelf ook een hele lange tijd gesneden. En ik heb een-" Bij de laatste zin stopte ik en slikte. "Wat heb je gedaan??" Vroeg Harry bezorgt. "Ik heb een zelfmoordpoging gedaan..." Zei ik kijkend naar beneden. Ze keken me ongelovig aan. "Is die niet gelukt? Of ben je gered ofzo?" Vroeg Zayn. Liam gaf hem por en keek hem boos aan. "Het geeft niet. Ik ben er nu nog door Eleanor. Als zij er niet was geweest.. zat ik hier misschien niet." Zei ik en Harry knuffelde me.

"Louis.." Hoorde ik iemand fluisteren in mijn oor. Ik deed mijn ogen open en zag Niall staan. "Wil je meegaan naar het centrum?" Vroeg hij met een pruillipje. "Ga lekker zelf.." Zei ik en keek naar de klok. "Het is pas half 8..." Zei ik geïrriteerd. "Pleeaassee?? Het is zo saai in mijn eentje." Zei hij. Ik zuchtte. "Okee..." Zei ik en stond op en rekte me uit. Niall stond al klaar met jas en schoenen aan. "Niall ga je nou serieus in je pyjama?" Vroeg ik lachend. " ja hoezo? Ik schaam me niet hoor." Zei hij. Ik knikte en deed mijn Vans en mijn jas aan.

We liepen door het centrum en er kwam een golf van fans op ons af. Er werd een wortel op me gegooid en ik glimlachte naar het meisje die het gooide. Er zat een kaartje omheen met een rood hartje. Ik glimlachte en keek voor me en precies op dat moment werd er een foto genomen. Ik stopte de wortel in mijn tasje en we liepen weer door. "Starbucks??" Vroeg waarop Niall knikte.

We zaten in de starbucks en ik had een ijskoffie met een chocolade muffin. Niall had ook een ijskoffie met 2 Extra Large chocolade muffins.

Na de starbucks waren we nog een kledingzaak ingelopen en ik had een rode slobberbroek gekocht met brutelles en een wit met blauw gestreept shirt. We zaten nu in de zaal te luisteren naar Simon. "Oke, hebben jullie het begrepen?" Vroeg hij. Ik knikte en toen hij wegkeek schudde ik nee. Harry lachte iets te hard waardoor Simon keek. "Wat is er zo grappig?" Vroeg hij. "Niks hoor Simon." Zei ik poeslief. Hij keek me raar en draaide zich toen weer om. "Oke, laat maar horen." Zei hij en deed de muziek aan. We stonden meteen op en begonnen met zingen. Het klonk echt stukke beter dan de eerste keer toen we het zongen.

"Oke jullie hebben nu uhh... een halfuurtje pauze en daarna gaan we het nog 1 keer goed oefenen en dan gaan jullie in de make-up. Daarna gaan we het even repeteren op het podium zelf en dan begint de show. Tijdens de show als jullie nog niet aan de beurt zijn gaan jullie hier het liedje blijven zingen totdat jullie worden geroepen. Als jullie dan backstage staan, dat is meestal 10 minuten voordat jullie op moeten, dan gaan jullie het nog 1 keer zingen en dan geven jullie elkaar nog wat tips. Oke?" Zei hij. Ik knikte en zuchtte. "Tis wat.." Fluisterde ik tegen Harry. Hij knikte en we liepen naar onze kamer. Toen voelde ik de zenuwen opkomen. Wat nou als we eruit gaan?! Wat gaat er dan gebeuren met One Direction?! En het ergste... hoe gaat het verder met Harry en mij??

Jeeeiii!! Tis gelukt terwijl ik duizelig ben;). Hoop dat er geen spelfouten of rare woorden ofzo inzitten waarvan je denkt: Wtff?? Hoop dat hij leuk wass!! Morgen of heel misschien vannacht nog een hoofdstukkie!! Ik ga nu eerst even uitrusten want ik ben echt helemaal draaierig.. doegg!!

Love youu!! Xx Rachel.

Ups and Downs Where stories live. Discover now