015.

558 34 5
                                    

Sorryyy... gister geen update:/. Ik had vandaag weer een pw en een so. Alletwee slecht gegaan dus ja... morgen weer een so van geschiedenis, dus ik update nu even. Ben net klaar met me nagels laten doen. *kuchkuch* 1D nagels. Veel leesplezierr!! Xx.

Niall pov-

"Ik ben zwanger..." Zei Eleanor geschrokt. Ik haalde mijn handen door mijn blonde lokken heen. "Shit...shit...shit!" Fluisterde ik. "Mijn moeder gaat zo freaking boos worden op mij!" Riep ik. "Nee denk je dat Johanna lekker gezellig reageert.." Zei ze. "We moeten dit tegen de jongens zeggen!" Zei ik en keek haar aan. "Ja het moet wel... maar ik denk niet dat Louis zo leuk gaat reageren..." Zei ze en keek naar beneden. "Als Louis boos word op jou ga ik hem slaan." Zei ik en ze lachte zachtjes. Ik gebaarde dat ze mee moest komen.

We kwamen in de kamer en iedereen keek ons aan. "Heeii guys! Whatsupp?" Zei Louis vrolijk terwijl hij bij Harry zat. "We moeten jullie iets vertellen.." Zei ik zacht en keek naar Eleanor die diep zuchtte. "Ik ben z.. zw... Niall ik kan het echt niet please jij moet het zeggen." Zei ze huilend en verbergte haar hoofd in mijn nek. "Ze is zwanger... van mij..." Zei ik en ik was bang voor de reactie. "OMG DAT IS ZO LEUK!!" Riep Louis. "Leuk? Hè wat?!" Zei Eleanor verward. "Wat denk jij dan? Dat ik boos ga worden omdat 2 van mijn beste vrienden een kindje krijgen?" Zei Louis lachend. "Omg! Ik was zo bang dat je boos of teleurgesteld zou zijn!!" Riep ze en ze gaf Louis een knuffel. Gelukkig reageerde ze positief.

Louis pov-

Vanavond was ons laatste optreden en als we dan door zijn zitten we in de finale! Ik kan gewoon niet geloven dat we al zo ver zijn gekomen! Mijn auditie ging echt super slecht, maar het gaat nu veel beter met mijn zang! "JONGENS!! REPETEREN!! VOOR DE LAATSTE KEER EN DAN MOETEN JULLIE ALWEER OP!!" Riep Simon. Deze keer was ik een stuk vrolijker! "Ik kom er meteen aan Simon!!" Riep ik blij. Hij keek me raar aan terwijl ik doorrende naar de zaal.

We begonnen met zingen en alweer klonk het fantastisch!!

Toen we eindelijk klaar waren met zingen moesten we in de make-up. Harry en ik zaten naast elkaar en deze keer werd Harry geholpen door Louis Teasdale. Ik werd geholpen door Hannah Walker. Een oude school vriendin van me. "Ik ben echt bang dat ik vals ga zingen..." Zei ik zacht. "Dat ga je niet Lou, je kan prachtig zingen!!" Zei Harry en keek me lachend aan. "Thanks babe, jij kan nog mooier zingen!" Zei ik en gaf hem een kus. "CLEAR!!" Riep Hannah. "Thanks Han, tis perfect!" Zei ik blij en gaf haar een knuffel. "Dat van mij isss.... KLAAR!" Riep Louis. "Louis het is echt prachtig!!" Zei Harry en gaf haar een knuffel. "BOYS OPSCHIETEN JULLIE MOETEN OP!!" Riep Simon. Ik rende uit de kamer naar backstage. Niall, Liam en Zayn stonden daar al te wachten. "Sorryy! Beetje laat." Zei ik. "Geef een groot applaus voor... ONE DIRECTION!!" Riep de presentator. We renden naar het podium en gingen klaar staan. De muziek begon en het enige wat ik hoorde waren onze stemmen en het keiharde gegil van meisjes. Ik zag zelfs borden met 'LOUIS MARRY ME PLEASE?!' en 'LOUIS I HAVE CARROTS FOR YOU!" Ik lachte zachtjes bij het laatste bord. "I LOVE LARRY STYLINSON!!!' Ik keek naar Harry en gaf hem een warme glimlach.

Na het optreden moesten we anderhalf uur wachten. "Alle deelnemers mogen weer terug worden gehaald naar het podium." Zei de presentator. We stonden op het podium en hij begon weer te praten. "De namen die ik als eerste noem gaan door! Die hebben dan ook de meeste stemmen. Diegene is.... NATUURLIJK ZOALS ALTIJD ONE DIRECTION!!!!" Schreeuwde hij door de microfoon. Ik kon het niet geloven!! WE ZATEN GEWOON FUCKING IN DE FINALE!!!! We renden naar onze kamer en begonnen te schreeuwen als een gek. "WE ZIJN DOOORRR!!!" Riepen we met zijn vijven tegelijk. Ik opende mijn twitter en tweette het gelijk: I'm so freaking happy right now!! We are in the finales!!!

Ik sloot twitter af en begon Harry te zoenen. Want ja, je bent door naar de finale dus je moet even met de liefde van je leven gaan zoenen. Dat moet gewoon! We zette de muziek op luid en gingen dansen. Net zoals de vorige keer. Voor X-Factor was mijn leven niks!! Ik was voor niemand belangrijk... en nu heb ik zelfs borden gezien met daarop dat iemand met me wilde trouwen!! Maarja, dat gaat toch niet want ik ga met Hazza trouwen. Ooit! Niemand is zo belangrijk voor me als Harry.

Sorry voor dit korte niksnut hoofdstuk...:(
Ik wilde meer gaan typen maar ik moet leren..:/ Hoop dat hij tenminste een beetje leuk was!!

Xx Rachel.

Ups and Downs Onde histórias criam vida. Descubra agora