Část jedenac

1.2K 73 3
                                    

Leželi jsme na gauči a koukali na Avangers. Miluju filmy od Marvel. Ležela jsem na Lucasovi. Rukou jsem ho drbala na bříšku. Cítila jsem, že se mu to opravdu líbí. ,,Koblížku já se nudím." Pronesla jsem. Zasmál se a převrátil se se mnou na zem. Byla jsem jeho tělem přimáčknutá k zemi. Líbila se mi představa, že je pouze ve spodním prádle. Luke mě políbil a já spolupracovala. Zvláštní jak jsem mu během chvíle propadla. ,,Ehm." Ozval se hlas a společně jsme se otočili. ,,Jak jsi se sem dostal. Neodpověděl místo toho se zeptal: ,,Kde máš mámu?" ,,Je někde na cestě do Toronta."
,,Co tam dělá?" Udivil se Luke. ,,Pracuje. Vždyť to není zas tak daleko."
,,Proč jsi tu?" Sedla jsem si na sedačku a kluci vedle mě.

,,Podívat se jak ti je. A soudě podle toho co jsem viděl dobře." Sjela jsem ho pohledem. Byl taky jen v boxerkách. Je to jak začátek porno filmu. Se dvěma chlapci, jen ve spodním prádle sedím na černém kanapy. Se dvěma sexy chlapci. ,,To co si dnes viděla.

,,Byl ZKURVENĚ úžasný pohled!" Skočila jsem mu do řeči. ,,Vzkaž Ashtonovi že má pěkný tělo."
,,Ty jsi cukrouš" Usmála jsem se. ,,Luke se zatvářil ublíženě a smutně. ,,Neboj, puso." Opřela jsem se o Luka. ,,Stejně to nechápu."
,,To ani tak rychle nepochopíš. Je to komplikované. Ale proč jsem přišel. Chtěl jsem tě pozvat na párty k Ashtonovi."
,,Jo, dorazím." Usmala jsem se

,,Vyzvednu tě zítra v šest. Lucasi? Jdeme?" Rozloučili se se mnou a oba zmizeli.

Druhý den ráno

Vstala jsem okolo desáté ráno. Ráno bylo tmavé, suché, chladné. Prostě typicky podzimní. Povzdychla jsem sia šla do koupkeny na záchod. Celý můj den jsem strávila u televize a dělala jen to co jsem musela. O půl šesté jsem uznala, že je na čase se obléknout a namalovat. Vzala jem si bílé džíny a tílko k tomu jsem přihodila průhlednou modrou košili a boty na jehlách.
Namalovala jsem si obočí, linky a vyžehlila vlasy. Musím vždycky vše nestíhat!?

Na párty
Přijeli jsme před Ashtnův dům. Michael něco zařval a rozeběhl se dovnitř. Jen jsem zakroutila očima. ,,Čau Natahli!" Zakřičel hlas neznámí hlas.
,,Čau." Řekla jsem bez emocí a nechala se táhnout do domu.
Šla jsem k baru a viděla tam Kylight. ,,Tak je to pravda nebo ne?" Zeptala se. ,,Co?" Nechápala jsem. ,,No přeci ty a Lucas!"
,,Nevím." Usmála jsem se.

Chvíli jsme pily a nakonec šli tancovat. Když jsem měla dost šla jsem na zahradu. Na gauči seděl Luke a oblékal jednu dívku. Před očima se mi doslova zatmělo.

HI je tu nový díl
Jo a chtěla jsdm říct že jsem teď překládala z Angličtiny 100 o 5 Seconds of Summer tak si to prosím přečtěte a hlasujte

Stay Or DieDove le storie prendono vita. Scoprilo ora