Část čtvrtá

1.4K 93 5
                                    

Zvuk budíku se rozléhal po celém pokoji. Podívala jsem se z okna, kousek od mé postele a všimla si, že prší. Párkrát jsem se převalila v posteli a poté vstala. Oblékla jsem se a šla dolů do kuchyně, kde si vzala prášky a zapila je.

Našla jsem i vzkaz na stole. Od mámi.

Zlato, požádala jsem jednu známou. Její syn tě vyzvedne v 7:45 a nebude čekat.

Tak to je skvělí no. Koukla jsem se na hodinky. Právě na čas. Vzala jsem si do ruky toast a šla si obout boty.

Když jsem vyšla ze dveří v autě již seděl černovlasý chlapec s modro-zelenými očkami. Jakmile si mě všiml vystoupil. ,,Nathalia?" Zeptal se a já přikívla. ,,Michael." Řekl během toho, kdy jsem si ho skenovala pohledem. Měl peering v obočí, jako Luka, ale ten ho měl ve rtu. Třeba jsou kámoši a píchli si ho sami. Nasedla jsem do auta a celou cestu až do školy bylo ticho.

Vystoupili jsme z auta a v tu samou chvíli na mě začal pokřikovat nějaký kluk. ,,Čau hvězdo!"
,,Jsem Nathalia, blbečku" Prskla jsem se zpět otráveně. ,, Hej klid já zase nejsem blbeček, ale Ashton." Usmál se. ,,Hej Ashi, nebal ji. Je nedostupná." Řekl přicházející Luke. ,,Počkej jak to víš? Třeba chci bejt sbalena!" Vykřikla jsem. ,,Chceš?" Otázal se Lucas. Zamyslela jsem se nad tím a potom zakroutila hlavou. ,,Ne."
,,Tak co tedy řešíš?"
,,Ale jsi sexy." Dodal Ash a mrknul. Zaraženě jsem se na něj podívala. Škoda, že nemůžu říct to samé. ,,Hele toho vola ignoruj ten chce jen každou do postele." Začal se smát Michael. ,,Hej kámo koukal si včera na ten server? Dneska večer to tam všichni roztočíme." Promluvil Ashton. "Hele když, ale tam na tý jedničce někoho nezabiješ dostaneš peníze? Jo?! Tak proč pořád nic nemám!" Křičel naštvaně Michael. Počítačové hry? Nic pro mně. Radši jsem se pomalu vzdalovala, až jsem byla ve škole.

V tělocvičně jsem se posadila na lavičku ještě s jednou brunetou.
,,Proč necvičíš?" Zeptala se vřele. ,,Eh, no já jsem nemocná. Celoročně." To celoročně jsem doslova zašeptala.
,,Promiň ani jsem se ne představila. Jsem Kayleigh." Podala mi ruku a jí příjmula. ,,Nathalia."
,,Ráda tě poznávám Nat." Usmála se a u toho ukázala své dokonale rovné a bílé zuby. ,,Mě Taky Ky." Usmála jsem se. Společně jsem pozorovali jak se všichni žáci přitahují na hrazdě. Všichni postupně padali a zbyli pouze dva chlapci. Luke a druhý jsem netušila. Ovšem ten druhý měl nos jak prasátko. Po chvíli se pustil i Lucas. Nevypadal zadýchaně. Nevypadal jako zbytek třídy. ,,Luke je fakt úžasnej!" Vydechla Ky nadšeně. ,,To jo"
Souhlasila jsem.

,,Půjdem dnes do kavárny?" Zeptala se. S odpovědí jsem chvíli váhala a pak jen přikívla. Ky se jevila jako sympatická dívka.

Stay Or DieWhere stories live. Discover now