18. bölüm

7.7K 503 17
                                    

****Arkadaşlar öncelikle uzun bir ara olduğu için çok özür dilerim fakat iyi bir mazeretim vardı.. Umarm bu bölümü beğenirsiniz.. Son üç bölüm.. Yorumlarınızı bekliyorum :) İyi okumalar...

Mary Jordan’ın yüzündeki şaşkınlığı görünce kadının haklı olabileceğini fark etti.  Birden dizlerinin bağı çözüldü, daha fazla ayakta duramayacağını anlayınca hemen yanındaki koltuğa çöktü. Jordan hala duyduğu şeyin şokunu yaşıyordu. Elyssa’ın gözlerinden yaşlar dökülmeye başladı. Konuşurken neredeyse nefes alamıyordu.

“Ben- Ben böyle olmasını istemezdim fakat..” Kadının sözleri hıçkırıklarıyla kesildi. Jordan hala aynı sertlikle konuşmaya başladı.

“Sana inanmıyorum… Herhangi birinden hamile olabilirsin..” Elyssa sert bir şekilde gözyaşlarını eliyle silip konuşmaya başladı.

“Sen de aynısın. Tıpkı baban gibisin Jordan.. Yıllarca kaçtığın, nefret ettiğin şeyi şimdi sende kendi çocuğuna yapıyorsun!” Elyssa hızla dönüp odadan çıktı. Jordan hala taş kesmiş bir şekilde Elyssa’nın söylediklerini beyninde tekrarlıyordu. Gözünün önüne gelen görüntülerle kafası iyice karışmıştı. Babasıyla ilk karşılaştığı gün gözlerinin önüne geldi. Sıktığı yumrukları yavaşça açılmaya başlamıştı. Olamazdı.. O babası değildi. Hayatı boyunca o olmamak için elinden gelen her şeyi yapmıştı.

“Jordan..” Mary sakince yerinde doğrulup Jordan’a baktı. Genç adam hala boşluğa bakıyordu. Mary Jordan’ın önüne geçip konuştu. “Doğru olmadığını söyle..”

“Bilmiyorum..” Mary sinirle bir adım ilerleyip sesini yükseltti.

“Benden önce bitti-” Jordan hala aynı ses tonuyla konuşmaya devam ediyordu.

“Haversham’dan gittiğin gün..” Mary suratına bir yumruk yemiş gibi geri çekildi. Jordan Mary’e doğru gitmeye yeltendi fakat genç kadının yüzündeki ifadeye karşılık cesaret edemedi. “Çok sarhoştum Mary.. Ne yaptığımı bilmiyordum. Senin gidişinden sonra-”

“Ben asla sana ihanet etmedim!” Mary vücudunu saran hıçkırıklar eşliğinde odada bağırırken ayakta durmakta zorlanıyordu. İhanet ona her şeyden ağır gelmişti. 

“Yemin ederim bilmiyordum Mary..” Mary yanındaki koltuğa çöküp konuşmaya devam etti.

“Sana inanamıyorum. Bu olanlara inanamıyorum-”

“Çocuğumu yalnız bırakamam..” Mary Jordan’ın kendi kendine söylendiği şeyi duyunca oturdu yerden hızla fırladı.

“Şimdi de metresine ve çocuğuna sahip mi çıkmak istiyorsun?” Jordan düşüncelerinden sıyrılmak ister gibi başını iki tarafa sallayıp Mary’e döndü.

“Ben babam değilim..”

“Jordan o kadın senin zayıf yanını biliyor..”

“Babamın yaptığı hataları yapamam Mary..”

“Sana ne yaptığını görmüyor musun Jordan?” Mary Jordan’ın boşluğa bakan gözlerine baktı. O kadın istediğini almıştı. Jordan’ı ondan almıştı. Mary sakinleşip geri çekildi. Gözüne dolan yaşlar yavaşça akmaya devam ederken son kez konuştu.

“Bu günü unutma Jordan.. O kadını bana tercih ettiğin günü..”

“Mary-” Jordan’ın Mary’e uzanan eli kapının yüzüne çarpılmasıyla havada kalmıştı. Aniden göğsüne yayılan ızdırapla boyun bağını gevşetti. Şimdi beceriksiz bir cambaz gibi ince ipin üzerinde durmaya çalışıyordu. Mary’i kaybedemezdi. Düşüncesi bile nefesinin kesilmesine neden oluyordu.. Fakat yıllarca nefret ettiği adamın gölgesi olmayacaktı.. Olamazdı! Hızla çalışma odasından çıkıp nefret ettiği kadını bulmaya gitti.

Sensiz Asla (Tamamlandı) Where stories live. Discover now