BÖLÜM 9

1.8K 69 4
                                    

MULTİ BEREN'NİN YAKIN ARKADAŞI BATUHAN :D EVET FELİX YAPTIM.BHJBHBJ

Evet, kaçacaktım. En mantıklısı buydu. Yukarı odama çıkarken bu işten nasıl kurtulacağımı düşünüyordum. 2 Saatlik yolu kendi başıma asla gidemezdim. Çünkü Demir beni hemen bulurdu.Tekrar mantığımı çalıştırarak yakın arkadaşım Batuhan'ı aramayı düşündüm.

Evet biliyorum çok zekiyim. Ama telefonu nereden bulacağım ben ya? Odanın kapısını açarak içeri girdim ve yatağa uzanıp düşünmeye başladım. Tavanla bakışmak yerine odayı dolaşıp telefon olup olmadığına baktım. Demir telefon bırakacak kadar gerizekalı değildir herhalde, diyecekken sabit hatlı bir telefon buldum...


Tam sevinç dansı yapacakken bunun hattının olmadığını ve sadece dekor amaçlı kullanıldığını farkettim. Kapı tarafında Demir'in kahkasını duyunca yavaş yavaş o tarafa döndüm. Katıla katıla gülüyordu. Kahkahasını zar zor durdurup bana baktı. Ve konuşmaya başladı, "Gerçekten mi ? Etrafında telefon bırakacağımı filan mı zannettin? Çok zekisin."Hatamı yüzüme vurma ve Biliyorum çok zekiyim. 

Gözlerimi devirip önüme döndüm. "Ben ihtiyaçları almaya gidiyorum, kapılar kilitli. Ona göre bir aptallık yapmaya kalkma."

Merakıma yenilip sordum o lanet soruyu "Ne tür ihtiyaçlar?" Bana göz kırpıp "Anlarsın sen." dedi ve gözümün önünden kayboldu. Lanet çocuk.

Dış kapının kapanma sesi gelince odadan çıkıp kapıya baktım kitli mi değil mi. Kitli idi. Vazgeçip evi taramaya başladım. Holde bir modem buldum İNTERNET MODEMİ...


Daha sonra evi taramaya başladım bir tablet veya bilgisayar bulmak için. 

2. Katın son odasında bir çalışma odası ve bir dizüstü bilgisayar buldum. Salak çocuk göründüğün kadar zeki değilsin. Bilgisayarın başına geçince ŞİFRELİ OLDUĞUNU FARKETTİM.

Çekmeceleri karıştırarak bir tablet bulmaya çalıştım. Ve ister inanın ister inanmayın buldum. Tam messenger uygulamasını açacakken, internete bağlı olmadığını farkettim.

Koşarak hole geri gittim ve bir ümit modemin altında yazan ağ adının ve şifresinin doğru olmasını ümit ettim. Ve bingo! Doğruydu! internete bağlanıp messengere girmek üzereyken tablet kasmaya başladı. Hadi hadi diye sayıklarken giriş yapılmadığını farkedip sinirlendim. Kahretsin çabuk!

Ve dış kapıdan kilit açma sesleri geldi. Çabucak giriş yapıp messenger'a geri dönüp yakın arkadaşlarım Irmak ve Batuhan'a yerimi bildirdim. Nerede olduğunu nasıl biliyorsun diye sorarsanız GPS sağolsun. Demir'in evde dolanmaya başladığını ayak seslerinden anladım. Ve adımı seslenmeye başladı "Beren! Beren neredesin." . Tableti yanımdaki sehpanın çekmecesine koyarak modemi düzelttim. Sonra bende koşarak salona girdim,"Buradayım, ne bas bas bağırıyosun be!" Diye çirkefleştim. Farketmez bu gerizekalı.

"Hiç,arka kapıyı kitlemeyi unutmuştum da oradan kaçtığını sandım." Deyip sırıtmaya başladı. Harika, kaçmanın kolay yolu varken ben EN ZAHMETLİSİNİ seçmiştim. İçimden kendimi alkış yağmuruna tuttum. Hem bu akşam akşam ne almaya gitmişti ki. Müstehcen şeyler. Ama hiç acelesi yoktu niye gitti bu mal. 

YOKSA BU AKŞAM MI YAPACAKTIK?!

Bu düşünceyi hızla kafamdan kovdum. Böyle bir şey olamazdı buna ASLA izin vermezdim. 18 yaşına kadar namusumu korumuş, saklamıştım. Basit bir intikam planında veremezdim.Hayır.

Bu düşüncenin korkusuyla ellerimin içi ve alnım terlemeye başlamıştı. Kaçmalıydım, en azından şimdilik. "Demir, ben uyumaya gidiyorum." diyip merdivenlerden yukarı çıkmaya başladım.Daha doğrusu depar atarak çıkmaya başladım. Tam merdivenleri tamamlamıştım ki, Demir'in o lanet sesi kulaklarımı doldurdu. BASİT BİR ŞEY YÜZÜNDEN NE HALLERE DÜŞMÜŞTÜM?!

"BU AKŞAM BAYAĞI YORULACAKSIN, AL ŞU POŞETTEKİ EŞYALARI. HAZIRLAN"

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

EVET KANKALAR SEVGİLİ YAZARINIZ YİNE YARIDA KESTİ AHAHAHAHA.

YORUM VE VOTEE LÜTFEEEEEN :3 

BÖLÜMLER ÇOK KISA BİLİYORUM OLDUKÇA UZUN TUTMAYA ÇALIŞIYORUM. KB BEBEKLERİİM :3

ŞARKIMIZ ARIANA GRANDE- LOVE ME HARDER

NAMUSLU ŞİRİN ŞARKICIYA NELER OLMUŞ BE :) AMA HALA ÇOK TATLI.

NEYSE KANKALAR BAYY..

KıskançHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin